Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar merhaba adetim üç gün gecikti kaset test uyguladım sabah ilk idrarla hayalet bir çizgi belirdi sol kapı sağında hafiften bir ağrı var gebelik var mıdır sizce
Hanımlar merhaba adetim üç gün gecikti kaset test uyguladım sabah ilk idrarla hayalet bir çizgi belirdi sol kapı sağında hafiften bir ağrı var gebelik var mıdır sizceEki Görüntüle 3488101
Test ne kadar süre sonra ikinci çizgiyi verdi bu da önemli arkasında yazan süreden sonra çizgi verdiyse kuruma çizgisidir o yüzden en iyisi kan vermeniz istiyorsanız hamilelik umarım öylesinizdir
Test ne kadar süre sonra ikinci çizgiyi verdi bu da önemli arkasında yazan süreden sonra çizgi verdiyse kuruma çizgisidir o yüzden en iyisi kan vermeniz istiyorsanız hamilelik umarım öylesinizdir
Bugün tekrardan yaptım tekrardan Siri çizgi çıktı hemen yaptığından 1 dakika sonra belirdi ikisi de inşallah hamileyimdir kan verdim sabah sağlık ocağına
Bugün tekrardan yaptım tekrardan Siri çizgi çıktı hemen yaptığından 1 dakika sonra belirdi ikisi de inşallah hamileyimdir kan verdim sabah sağlık ocağına