• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar yardım

Mervedes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
1.789
2.033
133
29
Ördüğüm klozet takımımın fotosunu yükleyip yorumlarınızı isticektim ama foto yüklenemiyo yardım edn ya

Klozet takımı örmek nereden aklınıza geldi?
Alakasız olacak ama su damacanasını gelin gibi gibi allayıp pullamak kimin aklına geldi hep bunları merak eder dururdum, bir bilen varsa beni aydınlatsın:))

Konuya yorumum:Resmin boyutunu küçültüp de dene.

Alakasız olacak ama su damacanasını gelin gibi gibi allayıp pullamak kimin aklına geldi hep bunları merak eder dururdum uzun zamandır bir bilen varsa beni aydınlatsın:))

Eskiden 1 damacana,bir yataktan başka esyamı vardı ki,insanlar eşyasını süslüyormuş işte:)

Alakasız olacak ama su damacanasını gelin gibi gibi allayıp pullamak kimin aklına geldi hep bunları merak eder dururdum, bir bilen varsa beni aydınlatsın:))

Vallahi internette görmüştüm. Basit olduğundan örmek istedim :) 20liraya alabileceğim bişeyi 35 liraya mal ederek hem kazıklanmış hemde gözlerimi yordum ama becerebildim diye sevindim :) accık bilgisizimdirde örgü mörgüde :)

Ay şimdiki damacanaları mı,gerçek mi,birden şeyedemedim:eek:

Vallahi internette görmüştüm. Basit olduğundan örmek istedim :) 20liraya alabileceğim bişeyi 35 liraya mal ederek hem kazıklanmış hemde gözlerimi yordum ama becerebildim diye sevindim :) accık bilgisizimdirde örgü mörgüde :)
Ben yapmaya kalkısmam ama,görmüştüm,bazıları güzel oluyor gerçekten.

Fotoğrafın boyutunu küçülmeyi dene. Öyle yükleyebilirsin.
:))

IMG_4107.webp
IMG_4108.webp
Ay şimdiki damacanaları mı,gerçek mi,birden şeyedemedim:eek:
Bunlar en komiklerinden )) kimin aklına geldi ki

Back
X