Cilt Bakımı Ürünleri hanımlar yardım spf 50 kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

seda

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
682
213
36
hanımlar ben esmer bir bayanım bu yüzden de yazın iyice esmerleşmek istemiyorum güneş koruyucu örneğin 50 faktörlü krem kullanmayı düşünüyorum aynı sebepten kullanıp memnun kaldığınız ürünleri paylaşırsanız çok sevinirim birde o kremlern içeriğinde hep açık tenliler için yazıyo hiç esmer olupta kullanan yok mu

çok üzüldüm kimsenin bir bilgisi yok galiba bu konuda

17 yasimdan bu yana 50 hatta 65spf koruyucular kullandim cesitli markalarin. Onceliklle bir sezon aldigim urunu az kullanmis olsam bile asla diger yaz kullanmadim. Bu urunlerin tazeligi cok onemli. Baslarda Turkiye'de bu urunler ya bulunmuyordu ya da pahali kozmetik markalariyla sinirliydilar. Bu nednele uzun sure Lancome 65spf kullandim ve mmenundum dogrusu. Sonra daha kucuk ambalajlrda urunleri almak isteidigmden estee lauder denedim. Arada sebamed kullandigimda oldu. Gecen yaz da biotherminkini kullnadim. Diyebilirimki, biothermin hem ambalajinin kucuk olmasi hemde hem yuz hem vucuda kullanilabilmesi , urunun kolay surulebilmesi ile cok memnun kaldim. Heran cantanizda tasiyabiliyorsunuiz. Unutmayin saat basi yeniden surmeniz lazimki yanmayasiniz.
Umarim bilgiler isinize yarar:)

50 değilde 30 öneriyor doktorlar.
yüksek koruma için gün içinde yenileyin diyorlar

faktör etkisi güneşin zararlı etkilerinden korunmak,lekelenmemek,kırışmamak vs için renk tonu için degil ki yanlış şey umarsanız hayal kırıklıgına ugrarsınız uzun süre güneşe maruz kalırsan ne kadar yüksek koruma gün içersinde tekrarlama da olsa kararırsın kaçış yok

la roche posay anthelios xl spf 50+ fluid veya lotion tavsiye ederim. benim cildim de normal t bölgesi hafif yağlı, biraz parlak bir görünüm dışında hiçbir dezavantaş yaşatmadı bana :) çok beyazım ve tüm yaz en ufak bir lekelenme & kızarma geçirmeden yaşayabiliyorum güneşin altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…