HANIMLAR YARDIM EDIN

simayci_stn

tous les memes^^
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
28
5
Merhaba hanimlar
Yardim edin lutfen cildim karma cok sivilce ve siyah noktam var ergenligin biraz getirisi var ama yaza tertemiz bir cilt ile girmek istiyorum sırtımda ve gogus bolgemde yuzumden cok daha fazla sivilcelenme sivilcelenme mevcut bunlar icin ne yapabilirim? Ilac kullanmayı olumlu bulmuyorum vucuda cok zarari var evde dogal uygulayabilecegim maskeler neler yardim ederseniz sevinirim??

Hanimlar bir de yuzum gunes yaniklari, sabunlar vs yuzunden sapsari ellerim kollarim bembeyaz ama yuzume bakinca cok uzuluyorum. Cilt rengimi acmak icin uygulayabileceğim kurler nelerdir? Yardimci olursaniz sevinirim..

merhaba canim, ben seni gercekten cok iyi anliyorum cünkü bir kac hafta önce benimde yüzüm sivilcelerle kayniyordu ama artik sivilcelere veda etme vakti geldi cünkü süper bir sey kesfettim cay agac yagi sivilcelere, siyah noktalara ve komedonlara cok cok iyi geliyor! 1 cay kasigi su ve bir kac damla cay agac yagi (basta 4-5 damla öneririm sonra günden güne cogaltabilirsin) karistirip, pamukla her aksam yüzüne uygula bak gör o lanet olasi sivilceler, siyah noktalar ve komedonlar nasil defolup gidecekler. Allah yardimcimiz olsun.. bir an önce kurtuluruz insaAllah

ergenlik çağındaysan ve sırtında bile varsa ilaç kullanman gerekebilr..cilt dr una gitmelisin..ben 6 ay antibiyotik tedavisi görmüştüm..artı yüz ve vücut sebamed likid ile yıkanıp yağsız nemlendirici uygulamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…