NuuNu Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Ocak 2020 412 136 53 20 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NuuNu #1 Testlerimde hep 1 saat sonra çizgi beliriyor adetim gecikti ovu da çift çizgi hep, belirtiler var ama testte hiç çıkmayıp gebe olan var mı acaba
Testlerimde hep 1 saat sonra çizgi beliriyor adetim gecikti ovu da çift çizgi hep, belirtiler var ama testte hiç çıkmayıp gebe olan var mı acaba
O omurdeniz932 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2020 64 19 3 33 20 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NuuNu #2 Nasıl belkrtılerınız var acaba
M MaviSari Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Nisan 2020 1.889 799 73 20 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NuuNu #3 Bir saat sonra çıkan çizgi kuruma çizgisi bende 15 teste de öyle çıktı sonradan ama olan birşey yok kuruma cizgisi o belirtiler ne peki
Bir saat sonra çıkan çizgi kuruma çizgisi bende 15 teste de öyle çıktı sonradan ama olan birşey yok kuruma cizgisi o belirtiler ne peki
M MaviSari Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Nisan 2020 1.889 799 73 20 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NuuNu #4 NurBey .!.: Testlerimde hep 1 saat sonra çizgi beliriyor adetim gecikti ovu da çift çizgi hep, belirtiler var ama testte hiç çıkmayıp gebe olan var mı acaba Genişletmek için tıkla... 10 dakkasina bakmak lazım canım bende bir saat üç saat yarım saat sonrasına baktım kuruma çizgisi kesin hamileyim dedim kuruma çizgisi çıktı o yüzden hemen çıkan çizgiye gebelik vardır sonradan çıkan da onemseme
NurBey .!.: Testlerimde hep 1 saat sonra çizgi beliriyor adetim gecikti ovu da çift çizgi hep, belirtiler var ama testte hiç çıkmayıp gebe olan var mı acaba Genişletmek için tıkla... 10 dakkasina bakmak lazım canım bende bir saat üç saat yarım saat sonrasına baktım kuruma çizgisi kesin hamileyim dedim kuruma çizgisi çıktı o yüzden hemen çıkan çizgiye gebelik vardır sonradan çıkan da onemseme
NuuNu Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Ocak 2020 412 136 53 20 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NuuNu #5 Öyle değil mi ahhh ya sağ ve sol kasıkta sık sık batma oluyor, akıntı var bulantı var hatta tüm sindirim sistemim değişti adet de göremedim ne bileyim
Öyle değil mi ahhh ya sağ ve sol kasıkta sık sık batma oluyor, akıntı var bulantı var hatta tüm sindirim sistemim değişti adet de göremedim ne bileyim
iSsra Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2020 1.316 1.257 63 39 21 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NuuNu #6 İlerleyen günlerde tekrarlayabilirsin. Yorumlara katılıyorum. 10 dakika sonrasını baz alma derim. Testte de belirtiyor zaten.
İlerleyen günlerde tekrarlayabilirsin. Yorumlara katılıyorum. 10 dakika sonrasını baz alma derim. Testte de belirtiyor zaten.