• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HANIMLAR TESTTE ÇIKMADAN GEBELİK ÖĞRENEN VAR MI?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

NuuNu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
412
136
53
Testlerimde hep 1 saat sonra çizgi beliriyor adetim gecikti ovu da çift çizgi hep, belirtiler var ama testte hiç çıkmayıp gebe olan var mı acaba 🙏🏻

Bir saat sonra çıkan çizgi kuruma çizgisi bende 15 teste de öyle çıktı sonradan ama olan birşey yok kuruma cizgisi o belirtiler ne peki

Testlerimde hep 1 saat sonra çizgi beliriyor adetim gecikti ovu da çift çizgi hep, belirtiler var ama testte hiç çıkmayıp gebe olan var mı acaba 🙏🏻
10 dakkasina bakmak lazım canım bende bir saat üç saat yarım saat sonrasına baktım kuruma çizgisi kesin hamileyim dedim kuruma çizgisi çıktı o yüzden hemen çıkan çizgiye gebelik vardır sonradan çıkan da onemseme

Öyle değil mi ahhh😔😔😔
ya sağ ve sol kasıkta sık sık batma oluyor, akıntı var bulantı var hatta tüm sindirim sistemim değişti adet de göremedim ne bileyim 😣

İlerleyen günlerde tekrarlayabilirsin. Yorumlara katılıyorum. 10 dakika sonrasını baz alma derim. Testte de belirtiyor zaten.

Back