• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanimlar testler beni deli ediyo

hullyaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
49
6
1
22
Hanimlar markası aklımda değil bir test almış eşim normal gebelik testi yaptım öglen ve resmini bırakacağım 5 dakika içinde böyle idi ertesi gün öglen aynı anda hem erken hem normal yaptım markalar hepsi farklı birbirinden erkenden gölge çıktı ikinci cizgi normalde çıkmadı sizce niye böyle oldu
1000085343.jpg

Prodoctor, predictor veya awox yap canım
Testle alakali olabilir yani bu çift çıkan Testten iki tane almış eşim daha önce 4 gün öncesi falan yapmıştım tekti işte dün yapınca böyle gördüm Hayret yani elimde nimo erken gebelik var şu an son kez sabah yapicam ilk idrar onda da bisi yoksa bu hatalıdır dimi

Hanimlar markası aklımda değil bir test almış eşim normal gebelik testi yaptım öglen ve resmini bırakacağım 5 dakika içinde böyle idi ertesi gün öglen aynı anda hem erken hem normal yaptım markalar hepsi farklı birbirinden erkenden gölge çıktı ikinci cizgi normalde çıkmadı sizce niye böyle oldu Eki Görüntüle 3530479
bu baya pozitif gibi duruyor 💘

Back