- 11 Ağustos 2020
- 156
- 87
- 28
- 28
- Konu Sahibi bebisibeklerkeen
K
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kuruma çizgisine benziyor sabah ilk idrarla yaparsan daha sağlıklı olur geçmiş olsunHanımlar 1 yıldan uzun süredir çocuk sahibi olmak istiyorum geçen ay regl olmadım doktora gittiğimde hızlı kilo aldığım için olduğunu söyledi ve şekerle unu kestim regl olunca 5. Günde klomene başla dedi son regl tarihimin üzerinden 56 gün geçti 2. Regl tarihim ayın 30u kurt düştü içime bi test yapıyım dedim çok çok silik bi çizgi çıktı geçen ay da bunu yaşadım ama kan sonucum negatifti sizce test yine mi yanılıyor ? Çok silik olduğundan renklerle oynadım görebilmeniz için nolur yorum yapın
çok teşekkür ederim sanırım regl tarihini bekleyip kan vericem çünkü folik asit kullanıp sağlıklı besleniyorum zatenCanım kuruma çizgisine benziyor sabah ilk idrarla yaparsan daha sağlıklı olur geçmiş olsun
Bana da kuruma gibi geldi. Folik asitin bebek sahibi olmayi arttirici bir etkisi yok. Bebegin gelisimi icin gereken bir sey.çok teşekkür ederim sanırım regl tarihini bekleyip kan vericem çünkü folik asit kullanıp sağlıklı besleniyorum zaten
Varsa da kan testi için ayın 30unh bekleyebilirim zaten folik asit kullandığım için dedim ben de zatenBana da kuruma gibi geldi. Folik asitin bebek sahibi olmayi arttirici bir etkisi yok. Bebegin gelisimi icin gereken bir sey.
Konuyla folik asitin ilgisini anlamadim ama neyse. Esiniz muayene oldu mu? Belki ondan dolayi hamile kalamiyorsunuzdurVarsa da kan testi için ayın 30unh bekleyebilirim zaten folik asit kullandığım için dedim ben de zaten
gebelikte folik asidin çok önemli olduğunu bebek düşünmeye başlanınca kullanılmaya başlanmasını gerektiğini , öncesinde başlanmadıysa bile gebelik öğrenildiği gibi başlanmasını gerektiğini söyledi doktor alakası bu . eşimde bi problem yok spermiyograma kadar her şeye bakıldı.Konuyla folik asitin ilgisini anlamadim ama neyse. Esiniz muayene oldu mu? Belki ondan dolayi hamile kalamiyorsunuzdur
Regl tarihini beklicem çünkü folik asit kullanıyorum dediginiz kısmını anlamamistim. Ama sormadım tabi, anlatmak zorunda degilsiniz.gebelikte folik asidin çok önemli olduğunu bebek düşünmeye başlanınca kullanılmaya başlanmasını gerektiğini , öncesinde başlanmadıysa bile gebelik öğrenildiği gibi başlanmasını gerektiğini söyledi doktor alakası bu . eşimde bi problem yok spermiyograma kadar her şeye bakıldı.
Testi tekrarlayın kuruma çizgisine benziyor yada imkan varsa direk kafa kurcalamadan kan verin .Hanımlar 1 yıldan uzun süredir çocuk sahibi olmak istiyorum geçen ay regl olmadım doktora gittiğimde hızlı kilo aldığım için olduğunu söyledi ve şekerle unu kestim regl olunca 5. Günde klomene başla dedi son regl tarihimin üzerinden 56 gün geçti 2. Regl tarihim ayın 30u kurt düştü içime bi test yapıyım dedim çok çok silik bi çizgi çıktı geçen ay da bunu yaşadım ama kan sonucum negatifti sizce test yine mi yanılıyor ? Çok silik olduğundan renklerle oynadım görebilmeniz için nolur yorum yapın
Folic asit bebek gelişimi için pamuk musun nesin dediği gibi gebeliği kolaylaştırmıyorçok teşekkür ederim sanırım regl tarihini bekleyip kan vericem çünkü folik asit kullanıp sağlıklı besleniyorum zaten