Hanimlar sevgi sozcukleri soylemeyen erkek ?

ben de ben de eşimden memnunum darısı herkese ....işte onun eksikleri sende seninkiler onda oluyor öyle tamalıyorsun birbirini ahhh akrabalar da iyi olsa
Amaaan akraba neymiş. Ben eşime çaktırmadan kuytu bir köşede yakalayıp lafı basıyorum, rencide ediyorum. Sen de öyle yap. Eşinin yanında ses etme. Yoksa sen kötü oluyorsun. İyisi mi alttan alttan yapmak. Aslında başlarda öyle biri değildim. Pat pat herkesin içinde ağzıma geleni sayardım. Baktım hep ben kötü oluyorum. Eşimden politik olmayı öğrendim. Sessiz ama çok sinsi benimki de :)

Canım konunu okurken biraz Yaşadığım ilişkinin başlangıcına benzettim.benimde eski nişanlım öyle güzel sözler söylerdiki,ismimi bile unutmuştu nerdeyse.ama sonra o Sözlerin sadece sözde kaldığını anladım.şimdiki erkek arkadaşım daha bikere aşkım dememiştir ama iltifat eder,söyleyemediği şeyleri şarkı olarak yollar.bak şu dk dan itibaren dinle ne güzel sözler değilmi der benim icin esas olan duygulardır sözlere takılmam onlar sadece ağız alışkanlığı der. Aynı şekilde dersim yoğun oldugu zamanlarda kesinlikle aramaz,trip atınca dersin Herşeyden daha mühim,ben çalışırken rahatsız edilmek istenmezdim Bende seni etmek istemiyorum der. Demekki böyleleride var, bide bu bahsettigim kişiyle tanıstırılmadım,kendisi tanışmadan önce aylardır bana açılmanın hayalini kuran biri, bana aşık olarak tanıştık...

. Canim cok benzer gercekten Allah suan ki hayatinizdaki insanla cok mutlu etsin sizi bana gecen gun kayahanin gozlerinin hapsindeyim sana gelsin dedi boyle naif davraniyor bana karsi iltifat ediyor guzelsin cok guzel gulumsuyorsun filan diyor ve cok anlayisli yani zamana birakmam bakmam lazim sanirim eski nisanlimdan cok cektim ben cok sevmistim onu ama hersey sozdeymis inanmiyorum dillere pelesenk olmus sevgi sozlerine cok fazla artik...soylemler hep beni yaniltti eylemlere bakiyorum ...

Politik insanlar hayatta cok kazanir iliskilerde is hayatinda her daim basarili olur benim yakinimdan biri oyle ornek aliyorum ama yapamiyorum sanirim bu biraz yapi meselesi ama oyle olmak icin bende cabalayacagim cok boyle aciksozlu olmakta iyi birsey degil cok net oluncada cok sey kaybedebiliyorsunuz

Teşekkür ederim tatlım, sende çok mutlu ol inşallah...bende inanmıyorum artık o sözlere.hiç Olmasın demiyorum ama insan sevgisini farklı şekilde gösterebilir,sözler Aldatıcı olabiliyor bazen. Bencede zamana bırak, bende öyle yaptım. Gelecek planları yaparken,evlilikten bahsederken ben hep varım planlarında ama bizdede herşey net değil.sen bi okulunu bitir,senin düşünmen gereken sadece okulun,sonrasında herşey olur zaten gerekli adımlar atılır diyor.bazen Bende bu ne diyorum ama değer veriyor ve bazı seyleri hissettiriyor,bu yüzden zamana bıraktım.eski nişanlım gece gündüz ailemi arıyordu ikna etmek için,herşey hemen olsun bitsin istiyordu ama sonradan sevgi değil bi heves oldugunu anladım.insanlar duygularını farklı yansıtırlar.kendini fazla kaptırma zamanla herşey açığa cıkar

Ben çok şey kaybettim valla. Sütten ağzım yandı :) Baktım olmayacak, ben de böyle takılmaya karar verdim. Zor oluyo ama sonuçları aşırı zevkli oluyor. Kız kardeşim de böyleydi, her şeyi pat diye söylüyorsun diye bana kızardı. Haklı da çıktı... Onun sayesinde çok fena bir durumdan kurtuldum. Baktım yapıp yapıp üste çıkmak çok zevkli, bu şekilde kalayım dedim. Yoksa bu kısacık sürede bin kere boşanmaya çıkardık. Ben de eşimin aile ve çevresine böyle yapıyorum. Çok da işe yarıyor

Aminn insallah hepimiz icin canim arkadasim buda bana ogretmen olmam icin uc ay kaldi sinavdan yeterli puani alirsam atanicam insallah sen bir ogretmen ol meslegini al insallah diyor doguya gitsende gelirim ben seninle gormeye diyor gelecek icinde sunu yapsak bunu yapsak diyor ama tabi cok az zaman oldu bize ama hic ole yarinin vaadini vermiyor ciddiyim evlilik istiyorum filan diye degil hersey zamanla olur diyor eski nisanlim bak su tarihte nisan olcak evlencez yeter artik ailene soyle bu is nisan olsun dedi yuzuk takana kadar beni baya sık bogaz etti sonrasindada herkese soledi is ciddiye binince nasil olsa yuzuk atamaz dedi beni seviyor ayrilamaz dedi sevgili oldgumuzdan daha cok rencide edildim kotu sozler duydum birde nisanlaninca bende bir heves icin nisanlandgini dusundum ..ayni duygular icindeyiz yasadiklarimiz cok benzer ..bende artik sinirlandirmiyorum soyle boyle diye zaman diyip bakcam ak mi kara mi ...

ben tamamen farkli dusunuyorum, olgun biri oldugundan bahsetmissin ki olgun bi insan yeterince tanimadan ufak tefek seyler paylasmadan bi isim koymaz, koymamali. biz esimle aylarca gezdik disari ciktik programlara organizasyonlara katldik ama adimiz 'sevgili' degildi. bana tam 1 yil sonra seni seviyorum dedi ve arkasindan evlenme teklifi geldi ki benim icin onemli olan o surecte sevdigini hep hissettiriyor olmasiydi. sende kendini agirdan sat. adam zorla istemedigin seyler yasatcak degil birak o adini koyalim desin. bence saglam olan bi insan oyle hemen kisa surede tanidigi kisiye askim canim gel benim hayatim ol dememeli. iliskiler saglm temel atilirsa saglam yukselir

Ayy inanmıyorum tatlım ya aynı lafları bende duydum,küfür Hariç.en büyük hatam güzel sözlere inanıp acele etmek oldu.erkek arkadaşımada anlattım herşeyi,oda ben seni sıkboğaz etmem,zaten diplomanı almadan bi adımda atmam.o Yüzden rahat ol ve birbirimizi tanıyalım sadece dedi.kimseye karşı hissetmedigim Duyguları hissediyorum,ileride ayrılırsak çok üzülürüm ama yinede herseyin hayırlısını diliyorum ve Zaman'ın tadını çıkarıyorum.zaten olacağı varsa olur kafasındayım.cok istiyorum evet ama bende onun kurallarıyla oynuyorum artık ve bakalım sonuç ne olur Merak içindeyim :) hepimizin hakkında Hayırlısı olur inşallah.ama kendine süre verip 1 ay sonra bişey olmazsa bitircem falan deme,öyle sınırlandırırsan oraya takılı kalıyorsun ve yaşadığın şeyden bişey anlamıyorsun.

şu an görüştügünüz kisinin tavırlarını onaylama olarak görmeyin,
çünkü ilişkinin hemen adını koymak istememe vs baska nedenlerle de olabilir.

-ben de sevgi sozcuklerini pek kullanmam, kullanamam.
-siz yine gece gündüz mesajlasıyormussunuz, bunu da yapamam.
zaten mesajlasmayla hatta telefonda konusmayla vs cok barısık biri de degilim.
-daha ilk flortte "ee biz sevgili miyiz?" diye sormam, soranla da devam etmem.
bu demek degil ki aylarca yıllarca adı konmadan birseyler yaşayacagım.
tek eşlilik konusunda karsımdaki kisi de netse ilişkiyi nasıl isimlendirdigimi pek takmıyorum.

yani demek istedigim herkes sizin gibi olmayabilir...
kendinizi tanıyın,
eger bu iliskinin icindeki belirsizlikler sizi rahatsız ediyorsa veya eski nisanlınızla kıyaslamanız yanlıs da olsa su an sizi tatmin edecek birseyler bulamıyorsanız devam etmenizin bir anlamı yok.
herkesin kendisine uygun biriyle mutlu olma şansı daha yüksek.

daha yenisiniz sanırım,karşınızdaki insan olması gibi davranıyor bence, ilişkiniz oturunca der diye düşünüyorum, ve başlarda çok iltifat yapan erkekten asıl şüphelenin

herkesin ilişki anlayışı farklıdır bana göre. belki çok yeni olduğunuz için kullanmak istemiyordur. bana görede yeni bir ilişkide sürekli mıç mıç hali bana itici geliyor. biz eşimle 5 yıl sevgililik aşamasından sonra evlendik ilk 2 yıl sevgi sözcüğü kullanmadık bile.

Benim kocam da öyleydi insan içinde elimi bile tutmazdı bana hep adımla hitap ederdi. ama gerçekten seviyorsa ilişkiniz gerçekten ciddiyse zaten ilerde anlarsın bunların bir önemi olmadığını. çok şükür 10 seneyi devirdik. bu dönemde çok değişti adımı kullanmaz oldu aşkım balım böceğim vs vs insan içinde sarılıyo öpüyo falan. ailemin yanında diyo ki kızınızı aldım benden mutlusu yok dünyada diyo. hayretler içinde seyrediyorum sevinemiyorum bile şaşkınlıktan. ha bunları yapmaya başladı çünkü başlarda çok ısrar ediyordum çabaladı ve sonrası kolaylıkla geldi. Ama ömür boyu bi kez canım demese ne olacaktı ben biliyorum ki ben onun canının bir parçasıyım. böyle düşünün. sevdiğini söylemesindense gerçekten sevmesi daha önemli. dediğim gibi siz olayın içine bakın sözleri boşverin. öncelikle de ilişkiniz sağlam mı ona bakın.

Valla nasrettin hocq gibi herbir çeşit fikre beğeni koydum.Ama tehlikeli yine de çoğunluk davranışa göre..Uzun süre sqbredip bekleyebilirsin kazanmak için.Ama bwn kendimi okadar yoramazdım.Adam sonundq sevemedim diye debilir.Yorar adamı uzarsa.Çok sevmediysen zaman geçsin diye katlanırsın da.İçin kaynıyorsa zor.

Keşke ne demek istediğini siz doğrudan ona sorsaydınız,niye kendinizi yiyip bitiryorsunuz ki.İlişkilerde net olacaksın.Yoksa haksız yere yanlış anlaşılmalar olabiliyor.

kesinlikle katılıyorum.

Bana sanki kendine evlenecek kiz arayan, biraz tanisin begenirse evlenir yuva kurarim diyen bir tip gibi geldi.
bu anlamda beklentileriniz ortusuyorsa sorun yasamazsiniz.
bi de cok yenisiniz hemen umut vermek, sizi moda sokmak istemiyordur.

"
Hem sevgili gibi her gün görüşüyoruz hemde ne olduğumuz belli değil " çok sinir bozucu bir durum.Ben de sevmem böyle,karşındaki insan ilgisiz olunca insanın bir yanı boş kalıyor gibi.O böyle ilgisiz davrandıkça beyinde 'acabalar' dönmeye başlıyor.

-Acaba sevmiyor mu?
-Acaba oyun mu oynuyor?
-Acaba sadece öylesine bir ilişki olarak mı bakıyor?
-Acaba başkası mı var?
...

Sadece buna bakarak da yargılamayın bazıları böyle sözler söylemeye çekinir ama yine de el üstünde tutar.Geneline bakarak anlayabilirsiniz durumu.

huylanacak bir durum görmüyorum canım benım... ne güzel işte emin olmadan vaadler vermiyor...hızlı gelen hızlı gıdıyor genelde :) yavas yavas ... emin emin gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…