- 17 Mart 2015
- 1.329
- 2.959
- Konu Sahibi littlecat0707
bir kankim netten evlendi ailelerine ortak arkadaşlar vardı öyle tanıştık diyorlar kaynana kaynata soruyor oğluna kim tanıştırdı o diyor murat kız diyor burak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir kankim netten evlendi ailelerine ortak arkadaşlar vardı öyle tanıştık diyorlar kaynana kaynata soruyor oğluna kim tanıştırdı o diyor murat kız diyor burak
İste bana ayni sizin dedginiz gibi konustu bu mesaji verdi zamana birakalim yasayalim zamani gelince hersey olur dedi bende uZerine gitmedim acikcasi ..mic mic olsa ben belki havalara ucardim ama zaman gecince yere cakilirdim cunku asiri sevgi seli mic mic ta guven vermiyor cok ilgisizde ölculu olani seviyorum bende zamana birakicam acelemde yok acikcasi sinav surecindeyim yorumunuzu begendim cunku gercekten bende durust buluyorum kendisini ama diger taraftandan sutten agzim yandiya cok irdeliyorum o yuzden sizlerin fikrini almak istedim
Canim benim ankarada arkadasimin eski isten arkadasi bu Bana dediki biri var cok secici elektrik alamiyor alsa evlencek biri sana gore biri dedi bende fotosunu gordm gosterdi sonra oda beni soylemis numaralar verildi sonra yanima gelindi yuzyuze gorusuldu ve elektrik alindi yeterli aciklamami yetmediyse sorun cevaplayim hanimlarOrtak arkadaşının tavsiyesi üzerine tanışmış :)
Bence bunda bir anormallik yok. Hemen sevgi sözcükleri söylese daha garip olurdu bence. Zamanla ilerlemek istiyor olabilir. Bu da hoş bir şey. Şimdilik olgun biri görünüyor. Böyle şeyleri sıkıntı yapmayın. En doğrusu bu şekilde ilerlemek bence. Hemen aşkım canım cicim dese ondan da rahatsız olabilirdin belki.Hanimlar 4 ay olcak neredeyse ben nisanlimdan kufur hakaret yuzunden ayrildim artik ondan bana köy kasaba olmaz biliyorum gecmise bakmamaya calisiyorum... Gelelim konumuza ben biriyle tanistim o benden cok hoslandgini soyledi ne yalan soyleyim bende ondan hoslandim her gun beni ariyor gunaydin iyi geceler yazisiyoruz da gun icinde mesafemiz cok uzak degil 3 saatlik mesafe ben senin icin her hafta gelirim diyor ama kpss hazirlananan ogretmenlik icin biri oldgm icin senin derslerin sinavin onemli diyor saygili olmasi cok hosuma gidiyor sagolsun yani bana olan ilgisini bellj ediyor aramizda 6 yas var benden 6 yas buyuk sanirim olgun bir erkek ben eski erkek nisanlimdan cok bole askimlar canimlar prensesimler alistim sevgi sellerine serenatlara suan hayatimdaki kisi bole seyler soylemeyince aceba bu iste bi tuhaflik mi var diyorum...sonrada diyorumki eskisi senin guzel sozlerle gozunu boyadi ne oldu hakaret kufurleri yedin agzina geleni verdi diyorum ..suanki hayatimda olan kisi ise cok nadir sevgi sozcugu kullaniyor bi kerede neyiz biz dedgmde kategorilestirmeyelim zaman yasayalim gorelim dedi hem sevgili gibi her gun gorusyrz hemde ne oldgmuz belli degil ne yapmaliyim akilli zeki tecrubeli bayanlarimiz sizlerden hepinizden fikir istiyorum bana yardimci olurmusunuz bu hafta gelicek buluscaz ins bu insan nasil bir erkek sizce ? Birde cok bole cozum bulucu dingin biri Baya olgun karakteri yani ...Bana iltifatta etti ilk gorusmemizde cok guzel oldgumu begendgni sonrasinda bi kac foto yolladim yine iltifat etti..anormallik bendemi eskisinden cok ilgi alaka begeni gordgm icin hep mi ole istiyorum aceba ?
O zaman belki ilerledikçe artar. Çünkğ eski ilişkiniz uzun dönemli oturmul bir ilişki onla yeni başlayan bir ilişkiyi kıyaslamakta biraz haksızlık olur. Hoşlantı sevgiye aşka dönüşür zamanla oturursa ilişki o zamanda demez yada az derse öküz lafımı o zamana saklıyorum şimdilik geri aldım:))Canim hic soylemiyor degil eski yasadgm iliskimde biz cok sevgi kelebegiydik simdi b..k bocugu olduk cok afadersin yani bende sevgi sozcugune onem veririm benim karsima cikanlarda denge yok sanirim ben cok asiri duymaya alismisim sanirim suan tuhaf geliyor nadiren duymak
yine de telkimli davransın eğer amacı ciddiyse çok yüz vermese de bırakma eğiliminde olmaz ama değilse hemen uzaklaşırBence bunda bir anormallik yok. Hemen sevgi sözcükleri söylese daha garip olurdu bence. Zamanla ilerlemek istiyor olabilir. Bu da hoş bir şey. Şimdilik olgun biri görünüyor. Böyle şeyleri sıkıntı yapmayın. En doğrusu bu şekilde ilerlemek bence. Hemen aşkım canım cicim dese ondan da rahatsız olabilirdin belki.
Hehehehe cok tatlisiniz siz ya
Adam biraz fazla yüzeysel yani elektrik alsında ister karşısındaki kötü biri olsun ama beyfendi yeterki elektrik alsın :)) vallahi ben de ondan hiç elektrik alamadım yeminle. Dikkat edin benceCanim benim ankarada arkadasimin eski isten arkadasi bu Bana dediki biri var cok secici elektrik alamiyor alsa evlencek biri sana gore biri dedi bende fotosunu gordm gosterdi sonra oda beni soylemis numaralar verildi sonra yanima gelindi yuzyuze gorusuldu ve elektrik alindi yeterli aciklamami yetmediyse sorun cevaplayim hanimlar
tüm hayat tecrübemizi koyduk ortaya canım hemcinsimizi koruyoruz at çöpe demiyoruz ama dikkatli olHehehehe cok tatlisiniz siz ya
Sagolun canlar iyiki varsiniz bu arada bir ay gecsin boyle devam ederse sepetlerim ben bu adami gazi aldim sizden allahhhhhhh :)tüm hayat tecrübemizi koyduk ortaya canım hemcinsimizi koruyoruz at çöpe demiyoruz ama dikkatli ol
Karışık oldu bu, anlayamadım :) Amaaan ilişki işte. Tecrübe tecrübe tecrübe... Pek iyi bir şey olmasa da, genel anlamda çok işe yarıyor. Ben hemen aşkım canım cicim olayına giren erkekten hoşlanmıyorum. Altından pek iyi şeyler çıkmıyor genelde :)yine de telkimli davransın eğer amacı ciddiyse çok yüz vermese de bırakma eğiliminde olmaz ama değilse hemen uzaklaşır
ya hemen asılmaması güzel ama kadın erkek ilişkisinin ne kategorisi olacakmış ya arkadaş ya sevgili eeee arkadaşı için her haftasonu da kime gelmez yemesin bizi değil mi eee geriye ne kaldıSagolun canlar iyiki varsiniz bu arada bir ay gecsin boyle devam ederse sepetlerim ben bu adami gazi aldim sizden allahhhhhhh :)
Aynen oyle bende tecrube ettim askim canim cicim muhabbetli erkek dedginiz gibi pek iyi cikmiyor ben iyi tecrube yasamadim cunku adam sinirlenince en agir sozleri soyluyordu allah allah deli mi bu adam diyordum ya sev ya döv degilmi insanlarda istikrar olmaliKarışık oldu bu, anlayamadım :) Amaaan ilişki işte. Tecrübe tecrübe tecrübe... Pek iyi bir şey olmasa da, genel anlamda çok işe yarıyor. Ben hemen aşkım canım cicim olayına giren erkekten hoşlanmıyorum. Altından pek iyi şeyler çıkmıyor genelde :)
ben de sevmiyorum benim eşimde öyle çok konuşmaz cicim cicim olmaz ağırdır seni seviyorum kelimesinin değerini düşürmemek lazım der ona lafım yok ben sadece kategori meselesine takıldım kadın erkek arasında ne ilişkisi olabilir kuzum normal erkek arkadaşla bile biraz yüzgöz olsan abi ayağına yatıyorlar boşa demiyorlar ya da arkadaş ayağıyla oldu diyorlar demi yani en azından birbirimizi tanıyoruz ama benim için özelsin demeliKarışık oldu bu, anlayamadım :) Amaaan ilişki işte. Tecrübe tecrübe tecrübe... Pek iyi bir şey olmasa da, genel anlamda çok işe yarıyor. Ben hemen aşkım canım cicim olayına giren erkekten hoşlanmıyorum. Altından pek iyi şeyler çıkmıyor genelde :)
Aynen... Çok seven erkek kolay kolay kötü söz de söylemiyor yani. Ben kaç kişide tecrübe ettim bilmiyorum :) Keşke etmeseydim de diyemiyorum. En doğrusunu buldum sonunda :)Aynen oyle bende tecrube ettim askim canim cicim muhabbetli erkek dedginiz gibi pek iyi cikmiyor ben iyi tecrube yasamadim cunku adam sinirlenince en agir sozleri soyluyordu allah allah deli mi bu adam diyordum ya sev ya döv degilmi insanlarda istikrar olmali
ben de ben de eşimden memnunum darısı herkese ....işte onun eksikleri sende seninkiler onda oluyor öyle tamalıyorsun birbirini ahhh akrabalar da iyi olsaAynen... Çok seven erkek kolay kolay kötü söz de söylemiyor yani. Ben kaç kişide tecrübe ettim bilmiyorum :) Keşke etmeseydim de diyemiyorum. En doğrusunu buldum sonunda :)
Darisi bana insallahhhhhhhhhhh seven erkek kotu soz dermi yaaa tabikide Dogru olani buAynen... Çok seven erkek kolay kolay kötü söz de söylemiyor yani. Ben kaç kişide tecrübe ettim bilmiyorum :) Keşke etmeseydim de diyemiyorum. En doğrusunu buldum sonunda :)
seni seviyorum da sürekli demezse alınma ben eşime diyorum beni seviyor musun he sonra kızıyorum he evete geçiyor sonra yine kızıyorum ya seviyorum ya gülüm böyle geçiyor zaman ben alıştım gerçiDarisi bana insallahhhhhhhhhhh seven erkek kotu soz dermi yaaa tabikide Dogru olani bu
Bir müddet sonra tehlikeli ama bu durum. Aradan bir 3 ay falan geçtiyse ve sevgili olduğumuz halde söylemiyorsa yol veririm. KAtegori için erken daha ya. Biraz ilerletsinler işin rengi belli olur. Daha erken sanırım onlar için.ben de sevmiyorum benim eşimde öyle çok konuşmaz cicim cicim olmaz ağırdır seni seviyorum kelimesinin değerini düşürmemek lazım der ona lafım yok ben sadece kategori meselesine takıldım kadın erkek arasında ne ilişkisi olabilir kuzum normal erkek arkadaşla bile biraz yüzgöz olsan abi ayağına yatıyorlar boşa demiyorlar ya da arkadaş ayağıyla oldu diyorlar demi yani en azından birbirimizi tanıyoruz ama benim için özelsin demeli
Yani... İlk kötü sözde ilişki biter. Uzatmam yani. Daha sevgiliyken böyle evlensek neler olacak Allah bilir diye düşünür, orada bitiririm. Eşimi senelerdir tanıyorum. İlkokul arkadaşım. En ufak bir kötü sözünü dahi duymadım bana karşı. Maç izlerken futbolculara küfür eder, ama ağzımdan kötü bir söz çıksa, onu eleştirsem bile benim kötü yönümü söylemez.Darisi bana insallahhhhhhhhhhh seven erkek kotu soz dermi yaaa tabikide Dogru olani bu