- 22 Temmuz 2014
- 30.037
- 26.831
-
- Konu Sahibi littlecat0707
arada 6 yaş var tecrübe falan vardır yaşanmışlıklar belki yeni ayrıldı yararlanılacak biri diye de düşünebilir bazen bir kelime bile kendini ele verir bak canım bence de bir de bakalım her hafta gelmene gerek yok zaten ben de ders çalışmalıyım önemli olan ilk dersler de ne diyecek bakalımBak benim hislerim kuvvetlidir bence sen bu adama guvenme. Bana hic tekin biri gibi gelmedi..
arada 6 yaş var tecrübe falan vardır yaşanmışlıklar belki yeni ayrıldı yararlanılacak biri diye de düşünebilir bazen bir kelime bile kendini ele verir bak canım bence de bir de bakalım her hafta gelmene gerek yok zaten ben de ders çalışmalıyım önemli olan ilk dersler de ne diyecek bakalım
35 yaşındaki adam aradaki ilişkinin adını net söylemek yerine kütüphanede kitaplarımı kategoriye ayırıyor bu ya bir de 30 u geçtikten sonra kesinlikle hata kabul etmiyorum daha net olması gereken bir yaşta...İste bende sevgi sozcuklerine cok takilmiyorum o zamanla oluscak birsey pat diye hersey cikarsa sahte ve yapay oluyor bazen..gelgelim adinin konulmasina yani bence adi yok ama sevgili gibiyizde degilizde sanirim bi ay filan gecmesi lazim cok yeni ben 29 yasindaym o 35 yasinda
Canim 2 senedir kimse yokmus hayatinda bana dediki ben evlilige hazirim elektrik sorun bende ama seni begendim hoslandim dedi bana dediki ben hep gelirim ama onemli olan derslerin senin gelecegin herseyden onemli diyor ders calismam icin cok tesvik ediyor o konuda cok iyi destekciarada 6 yaş var tecrübe falan vardır yaşanmışlıklar belki yeni ayrıldı yararlanılacak biri diye de düşünebilir bazen bir kelime bile kendini ele verir bak canım bence de bir de bakalım her hafta gelmene gerek yok zaten ben de ders çalışmalıyım önemli olan ilk dersler de ne diyecek bakalım
Bu ülkede son zamanlarda elektrik ciddi sorun zaten :))) Siz sanal ortamda mı tanıştınız?Canim 2 senedir kimse yokmus hayatinda bana dediki ben evlilige hazirim elektrik sorun bende ama seni begendim hoslandim dedi bana dediki ben hep gelirim ama onemli olan derslerin senin gelecegin herseyden onemli diyor ders calismam icin cok tesvik ediyor o konuda cok iyi destekci
bir arkadasimizin tavsiyesi uZerine Tanistik ortak arkadasimizSiz sanal ortamda falan mı tanıştınız?
Benim burcum yengeç yükselenim akrep hisler duble dehşet :)) Benim de gözüm tutmadı :))benim hislerim de kuvvetlidir yükselenim yengeç yaş 30 oldu artık yengeç kadınına bürüneceğim arkadaşlarım korkarlardı bazen benden canım yaşı var net olmalı cümlelerine daha dikkat etmeli aradaki ilşkinin adını koyma konusunda kendi daha hevesli olmalı çünkü hayat kurması gereken yaşta benim eşimle ilk görüşmemde eşim bak niyetin evlilikse konuşalım benim kaybedecek zamanım yok demişti
kuzum aslında sen de küçük değilsin ama ben sözcüklere öyle laflara pek güvenmem tam zaman geçmeden 2 sene der bir bakarsın 2 ay olmuştur inan üniversitede arkadaş çevremde de yeri kendimde de neler gördük ...Canim 2 senedir kimse yokmus hayatinda bana dediki ben evlilige hazirim elektrik sorun bende ama seni begendim hoslandim dedi bana dediki ben hep gelirim ama onemli olan derslerin senin gelecegin herseyden onemli diyor ders calismam icin cok tesvik ediyor o konuda cok iyi destekci
kadın milleti anlıyor hele de tecrübeler çevreden tanıdıklardan oluncaBenim burcum yengeç yükselenim akrep hisler duble dehşet :)) Benim de gözüm tutmadı :))
İste bana ayni sizin dedginiz gibi konustu bu mesaji verdi zamana birakalim yasayalim zamani gelince hersey olur dedi bende uZerine gitmedim acikcasi ..mic mic olsa ben belki havalara ucardim ama zaman gecince yere cakilirdim cunku asiri sevgi seli mic mic ta guven vermiyor cok ilgisizde ölculu olani seviyorum bende zamana birakicam acelemde yok acikcasi sinav surecindeyim yorumunuzu begendim cunku gercekten bende durust buluyorum kendisini ama diger taraftandan sutten agzim yandiya cok irdeliyorum o yuzden sizlerin fikrini almak istedimBakın gercekten bu adam bence dürüst. Yani iliskiniz cok yeni daha görüşmeniz bile bu hafta olacak hemen mic mic moduna geçse ben noluyo derdim. Başlarda böyle olur küçük sinyaller verilir az buçuk aşk hissedilir ama her sey eski uzun iliskiniz gibi baslamaz ki. Hemen de "adini koyalım neyiz biz" moduna girmeyin bu hos degil bence. Hele bi görüşün edin zamabegenirseniz birbirinizi istediginiz adı koyarsiniz
ben soruma cvp alamadım kuzum nerede tanıştınız ne kadardır tanışıyorsunuz arada tanıdıklar varmıİste bana ayni sizin dedginiz gibi konustu bu mesaji verdi zamana birakalim yasayalim zamani gelince hersey olur dedi bende uZerine gitmedim acikcasi ..mic mic olsa ben belki havalara ucardim ama zaman gecince yere cakilirdim cunku asiri sevgi seli mic mic ta guven vermiyor cok ilgisizde ölculu olani seviyorum bende zamana birakicam acelemde yok acikcasi sinav surecindeyim yorumunuzu begendim cunku gercekten bende durust buluyorum kendisini ama diger taraftandan sutten agzim yandiya cok irdeliyorum o yuzden sizlerin fikrini almak istedim
Ortak arkadaşının tavsiyesi üzerine tanışmış :)ben soruma cvp alamadım kuzum nerede tanıştınız ne kadardır tanışıyorsunuz arada tanıdıklar varmı
hımm bu nette tanışanların ortak sözü olur gerçiOrtak arkadaşının tavsiyesi üzerine tanışmış :)
Canim hic soylemiyor degil eski yasadgm iliskimde biz cok sevgi kelebegiydik simdi b..k bocugu olduk cok afadersinOlgu öu bîlmiyorum ama tecrübeli olduğu kesin.. Nasıl idare edeceğini nasıl yan çizeceğinî iyî biliyor. Zaten olgunluk yaşla doğru orantılı değil. Vicdanla mantıkla ve yaşanmışlıklarla doğru orantılı bence. Dikkatli olun hemen kapılmayın derim ben. Bir de sevgi sözcükleri benim için çok önemlidir. Herkesin tercihi firki başkadır tabi ama benim için öyle. Sevgilim aşkım diyemiyorsa bile güzelim güzel kız falan bir şeyler desin yani öküzlüğe ne gerek var dimi :)
bir arkadasimizin tavsiyesi uZerine Tanistik ortak arkadasimiz
bir kankim netten evlendi ailelerine ortak arkadaşlar vardı öyle tanıştık diyorlar kaynana kaynata soruyor oğluna kim tanıştırdı o diyor murat kız diyor burakhımm bu nette tanışanların ortak sözü olur gerçi