Hanımlar salon için bu koltuk takımı ve yemek masası,sandalyeler nasıl konsol almayı düşünmüyorum çü

Sefir41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
29
4
41
Hanımlar salon için bu takım nasıl????? Fakat yemek odasında konsol almıyacağım çünkü hem masa hemde sandalyeler göründüğünden çook büyük.......Bir de berjer kolsuzu beğendim sizce????

Eklentiler

• Opera-Yemek-Odasi.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 2.911
  • Opera-Kanepe-Berjer.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 2.672
  • Opera-Oturma-Grubu.jpg
    101,1 KB · Görüntüleme: 1.527
Hanımlar salon için bu takım nasıl????? Fakat yemek odasında konsol almıyacağım çünkü hem masa hemde sandalyeler göründüğünden çook büyük.......Bir de berjer kolsuzu beğendim sizce????
bence çok tarz duruyor abartıdan uzak tercih edilebilir

Renkler çok güzel ama bana biraz fazla klasik geldi

koltuk tercıhınıze bayıldım teklıler de koltugun teklısı olmasın mavi kucuk berjerlerle patlatın harıka olur
konsol ayakkalı vs artık kullanımı zor ve tercıh edılmedıgı gbı yer kaplıyor cok ferah olmalı salon

umarım mutfakta yer vardır genıstır :)

bence mobilyalar hoş ama berjerin kollu olması benim için önemli, ben yemek masa sandalyelerimi bile iki tanesini kollu alabilirmişim hesabı yapıyorum şu an
masa büyük diyorsunuz ayrıca ölçü almadan karar vermeyin bence, mağazada çok şık duran mobilyalar evde dar gelince çok kaba durabiliyor, gerçekten zor işler ben de çok zorlanmıştım umarım içinize sinen birşey olur :)

hepinize fikir beyanlarınızdan ötürü çok teşekkür ederim biraz kafamda salon takımı mobilyalarına karar verdim gibi mavinin tonajı noktasında biraz muaalaktayım bakalım gelirse mobilyalarım çeker koyarım kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…