Saç Rengi ve Saç Boyama hanımlar saçlarım koyu kahve , ne renk moda şu an?

tavsancan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
2.630
1.191
42
Benim saçların uzun ve koyu renk, en son boya yapmıştım ama akmıştır, aralarda da beyazlar var kestirmeyi düşünüyorum omuz hizasında

Ama ne renk boyayayim bilmiyorum evde alıp boyamak istiyorum ombre mi gölge mi ne yapsam güzel olur nedir su an moda

Çok geri kaldım kuaföre gitmeyeli çok oldu da. :) rofle yi de her 2-3 ayda bir yeniletmek gerekiyor ıslak ıslak da bekleyemiyorum artik kafam saçların çok ağrıyor gölge de moda değil ne yapabilirim sizce var mi tavsiyeniz? Tsk

röflenin modası baya gecti canım artk komple röfle moda değil.kesinlikle krepe balyaj derim ben ombre yani, tabi acık renk istiyorsan,ben siyah sac tutkınu olarak senin yerindr olsam kesin siyah yapardm:):)ama acık renk düsündüğün icin röfleden kesinlikle uzak dur hem cok yıpratır hem de modası gecti kesinlikle krepe balyaj derim ben

Acik renk ve sicak renkler moda . Modadan ziyade yaz geliyor diye. Ombre su aralar cok moda. Fazlasiyla herkeste var ama :)

Arkadaşlar evet rofle.modası geçti :) rofle derken bile utandım walla kimse rofle değil dünyada kendine yandaş bile bulamam galiba :) balyan ombre falan moda dun sizin yazınızı okudugumdan beri ombre bakiyorum iki tane güzel resim buldum kendim yapsam 6 oksidasyon kremi ile acilabiliyormus sac ne boya alsam sizce sari mi bu renk için ? ekliyorum dosyaları

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-14-09-20-38.png
    698,1 KB · Görüntüleme: 114
  • Screenshot_2015-03-12-14-39-43.png
    443,7 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_2015-03-12-15-19-52.png
    698,4 KB · Görüntüleme: 107
saclarında suanda boya varsa 6 oksidan tek basına acmaz canım mümkün değil 9 luk oksidan acar ancak o da cok zor,ama sacların doğal sacsa oksidanla acılır:)

koyu renk boya varsa akmış dahi olsa 6lık oksidanın yeterli geleceğini sanmıyorum 9luk daha mantıklı... bir de ilk ve son resimlerde tam olarak krepe balyaj yok.. röfleyle karışık yapılmış.. yani ara ara yukarılardan düşen tutamlar var balyaj ombreyle birlikte.. bunu yapmak her kuaförün bile harcı değil bence sen evde yapmaya çalışma hiç.. yine de sen bilirsin..

saclarında suanda boya varsa 6 oksidan tek basına acmaz canım mümkün değil 9 luk oksidan acar ancak o da cok zor,ama sacların doğal sacsa oksidanla acılır:)

Üstler simdi kendi saçım da altlae hep yıkanıp akmıştır ama sonuçta hep boyalı sac yani 6 ay oldu boyayali, boyalı sayılır mi acaba? Bilmiyorum.9 oksidan alsam sari boya alsam? Kuşa dönebilir galiba :) sarı siyah

En iyi kuaforden iyi olamam düz boya yapabiliyorum ama :)

Ombre setinde 9/numara mi var, YouTube de videolar var oradan izlediğim.kadarıyla herkes yapıyor gerçi ama nasıl, çoğunun ki gerçekten çirkin oluyor bir de yuksek izlenme oranı olanlar bile var :)

ilk fotodakı rengı tutturabılen kuafor varsa bana da soyle yaptırıyım hemen

kendı sacım boyke son 6 ay once kestaneye boyadmı koleston,

akmıştır ama bır garıp olmuş renklerı :)

Eklentiler

• IMG_20150315_124018-1.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…