saclarında suanda boya varsa 6 oksidan tek basına acmaz canım mümkün değil 9 luk oksidan acar ancak o da cok zor,ama sacların doğal sacsa oksidanla acılır:)Arkadaşlar evet rofle.modası geçti :) rofle derken bile utandım walla kimse rofle değil dünyada kendine yandaş bile bulamam galiba :) balyan ombre falan moda dun sizin yazınızı okudugumdan beri ombre bakiyorum iki tane güzel resim buldum kendim yapsam 6 oksidasyon kremi ile acilabiliyormus sac ne boya alsam sizce sari mi bu renk için ? ekliyorum dosyaları
saclarında suanda boya varsa 6 oksidan tek basına acmaz canım mümkün değil 9 luk oksidan acar ancak o da cok zor,ama sacların doğal sacsa oksidanla acılır:)
koyu renk boya varsa akmış dahi olsa 6lık oksidanın yeterli geleceğini sanmıyorum 9luk daha mantıklı... bir de ilk ve s
o
n resimlerde tam olarak krepe balyaj yok.. röfleyle karışık yapılmış.. yani ara ara yukarılardan düşen tutamlar var balyaj ombreyle birlikte.. bunu yapmak her kuaförün bile harcı değil bence sen evde yapmaya çalışma hiç.. yine de sen bilirsin..
ilk fotodakı rengı tutturabılen kuafor varsa bana da soyle yaptırıyım hemenArkadaşlar evet rofle.modası geçti :) rofle derken bile utandım walla kimse rofle değil dünyada kendine yandaş bile bulamam galiba :) balyan ombre falan moda dun sizin yazınızı okudugumdan beri ombre bakiyorum iki tane güzel resim buldum kendim yapsam 6 oksidasyon kremi ile acilabiliyormus sac ne boya alsam sizce sari mi bu renk için ? ekliyorum dosyaları
tatlibit: 39959810 .!.:ilk fotodakı rengı tutturabılen kuafor varsa bana da soyle yaptırıyım hemen