- 13 Mayıs 2021
- 107
- 22
- 32
Merhaba 2 yıllık evliyim ben hiç çocugum olmadı bir sorun mu var diye bu ayın 17 sinde kadın doguma gitmiştim hiçbir sorunumuz olamdıgını söyledi hormon testlerim de sorunsuzmuş alttan baktığında yumurtlama çatlama gününde sin ilişki yasa dedi yasadım ve kalkmadım 40 dakika boyunca suan 7 gün oldu ilişkiye gireli ve kramplar agrılar hafif mide bulantıları başladı oturup kalkarken yada her hangi bir haldeyken uzanma ayakta durma gibi batmalar kramplar giriyor daha önce olmadığım kadar aşırı duygu değişimi var farkına varıyorum tuhaf geliyor bu kadar duygu değişikliği doktora sordum ilişkiden 10 gün sonra kanda çıkar mıs gebelik bunları önce açıklamak istedim. Benim asıl tuhaf oldugum sey su aslında 17 sinde ilişki yasadım ve o gece rüyamda psikiyatri doktoru bana hiç öyle aglama mızmızlanma bundan sonra beynin vucuduna farklı tepkiler ve cek herşey çok farrkli olacak dedi bana ben sabah uyandığımda bunu önemsemedim herhalde bilinç altı diye. Aradan bir kaç gün geçti ve rüyamda bu kez de muayene oldugum kadın doktorunu gördüm muayene odasında tertemiz bir klozet içinde tertemiz su ve suyun içinde temiz bir litrelik şişe ve şisenin içinde de tertemiz aydınlık bir su vardı doktor bana dediki her ihtimale karsı önce suyu değiştirelim sonra kontrol edeyim seni sonrasında uyandım bunu da bilinçaltı diye önemsemedim bugun ise annem beni aradı ve kızım seni bir arkadasım rüyasında görmüş kucagında bir erkek çocugu varmış emziriyomussun dedi ve ben irkildim ama eltime ablama falan sıkıntılarımı söylediğimde psikolojik sendeki gebelik ilk hafta böyle belli olmaz abartıyorsun kendini kaptırıyosun diyor ama ben İnternet üzerinden uzman doktorlara da sordum kendi gittiğim doktora da sordum internette de doktorların sayfaları var oradan da araştırdım bazı kadınlar da 1 haftada bile belirti oluyormus ayrıca vucudumda ellerimde karnımda ve kasıgım da şişme ve gerilme var kafam çok karıstı benim ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum sizede sormak istedim bu tür şeyleri yaşayan oldumu rica ediyorum bilgi verirmisin iz benim psikolojim bozuldu kaç gündür anlam veremiyorum ne düşüneceğimi bilmiyorum