Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten normali bu değil mi? döngü içinde 7/8 yumurta gelişiyor zaten sonra bebek oluşmazsa regliyle atılıyor. Genelde tek bir yumurta döllenir ama 6/7 tane döllenme olacağını sanmıyorum içinizi rahat tutunİki tane isterim en fazla daha fazlasini bunyemin kaldirabilecegini dusunmuyorum bu sebeple. 6 7 gibi cok yumurtasi gelisen ve cogul gebelik olan var mi pcosta? Klomenle gelisti bu arada
Doktorum cogul gebelik olur diye korkup igne bile yapmadigörünce direk ohoo kac tane yumurta var boyle deyip sasirinca , bende burda bir kac yorum okudum. İki tane bi tane gibi rakamlarda gelisenler oluyormus. Tedaviyle cogul gebelik olanlari tüp bebekle oluyor zannediyordum acikcasi bi hapla basima gelirse ayvayi yerim.zaten normali bu değil mi? döngü içinde 7/8 yumurta gelişiyor zaten sonra bebek oluşmazsa regliyle atılıyor. Genelde tek bir yumurta döllenir ama 6/7 tane döllenme olacağını sanmıyorum içinizi rahat tutun
Öyle oluyorsa bende içeyim ahahaDoktorum cogul gebelik olur diye korkup igne bile yapmadigörünce direk ohoo kac tane yumurta var boyle deyip sasirinca , bende burda bir kac yorum okudum. İki tane bi tane gibi rakamlarda gelisenler oluyormus. Tedaviyle cogul gebelik olanlari tüp bebekle oluyor zannediyordum acikcasi bi hapla basima gelirse ayvayi yerim.
Bebek dusunuyorsaniz ve doktorunuz gerek gorurse hic beklemeyin derimkocaman 6 yumurta vardi doktor 7 dedi hatta. Zaten hepsi kaliteli yumurta olmuyor pcosta biliyorsunuzdur. Az olsun öz olsun isterdim meselaÖyle oluyorsa bende içeyim ahaha
Maşallah inşallah sağlıkla zamanında hayırlısıyla alırsınız bebişleri kucağınıza :)Bebek dusunuyorsaniz ve doktorunuz gerek gorurse hic beklemeyin derimkocaman 6 yumurta vardi doktor 7 dedi hatta. Zaten hepsi kaliteli yumurta olmuyor pcosta biliyorsunuzdur. Az olsun öz olsun isterdim mesela
daha fazla da yumurta gelişir ama bazıları küçük kalıyor birkaç tanesi sağlıklı şekilde büyüyor. senin yumurtlarının boyutları nedir adetin kaçıncı günü ve hangi boyutlardalar?İki tane isterim en fazla daha fazlasini bunyemin kaldirabilecegini dusunmuyorum bu sebeple. 6 7 gibi cok yumurtasi gelisen ve cogul gebelik olan var mi pcosta? Klomenle gelisti bu arada
Normal ama sana önerim klomen kullanmaman pco da klomen bütün yumurtaları gürleştirip sonra hepsi sönüyor kalıyor 2-3 tane onlarda kaliteli olmuyor çoğunlukla nerden biliyorsun doktor demedi dersen 6 sene evliyim klomenle çok tedavi gördüm çatlatma iğneleri bilmem ne o yüzden söylediğime inanabilirsin hatta burda araştırıp dediğimi başka arkadaşlardan da görebilirsin yorumlarda mutlaka aynısını yaşayan vardır pko olan. Yumurtalar çok büyünce 6-7 doktor ilişki yasağı koyuyor ve çatlatma iğnesi de bu durumda yapmıyor çoğul gebelik riski diyorlar. Ama normal tabi ki. Pko aslında kötü bir şey değil çok yumurtalarımız var ve tüp bebek şansımız oldukça yüksek.İki tane isterim en fazla daha fazlasini bunyemin kaldirabilecegini dusunmuyorum bu sebeple. 6 7 gibi cok yumurtasi gelisen ve cogul gebelik olan var mi pcosta? Klomenle gelisti bu arada