• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar öncelikle merhaba aranızda yeniyim bi sorum var bakarmısınız

duyguomeremir

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
14
0
16
Düzce
merhaba hanımlar bugünlerde kafayı yemek üzereyim gecen ay spiral taktırdım aynı zamanda eşimde korunuyor ve 7 aylıkta bir oğlum var emziriyorum bu kadar korunmama rağmen regl günüm 3 gün geçiyor hiç böyle olmazdı hamile olabileceğime ihtimal vermiyorum doktorumada gideceğim ama daha ne kadar beklemeliyim bilmiyorum sizce spiral adet gecikmesi yaparmı ilk takıldığından yada baskane olabilir ?

Emziren annelerin adetlerinde düzensizlik görülebilir bu ay bebeğiniz daha fazla emdiyse hormon dengesi değişmiş olabilir spiral hakkında bilgim yok malesef

merhaba hanımlar bugünlerde kafayı yemek üzereyim gecen ay spiral taktırdım aynı zamanda eşimde korunuyor ve 7 aylıkta bir oğlum var emziriyorum bu kadar korunmama rağmen regl günüm 3 gün geçiyor hiç böyle olmazdı hamile olabileceğime ihtimal vermiyorum doktorumada gideceğim ama daha ne kadar beklemeliyim bilmiyorum sizce spiral adet gecikmesi yaparmı ilk takıldığından yada baskane olabilir ?

merhba canm...oğlunu emzirdiğini çinde olabilir..ama herkes olmamak kaydıyla spiral da geçiktirebiliyor....ve düzensizlik yaratabiliyor..

selam canım
iki yönü korunuyormuşsun zaten canım hamile değilsindir merak etme
spiral gecikme yapıyor diye biliyorumbu yüzden darlanma
ama sen için rahat olsun diye idrardan gebelik testi bulundur ve yap
emzirmende geciktirmiş olabilir

yani kafaya takmamak ne kelime ağlıyorum şuan resmen doktorumuda aradım oda gebelik testi yapmamız lazım diyor o kadar dikkat ediyorum oğlum daha cokk küçük ,:(

yani kafaya takmamak ne kelime ağlıyorum şuan resmen doktorumuda aradım oda gebelik testi yapmamız lazım diyor o kadar dikkat ediyorum oğlum daha cokk küçük ,:(

canım teleşe etme sakın ya yakında eczane yokmu bi git al gel hemen idrardan gebelik testi yap
ben zannetmiyorum hamile olduğunu
doktor başka ne diycekki zaten canım test yapmadan nerden bilsin

yakınımda eczane yok cnm :( esim alır artık aksama bnde sanmıyorum hamile olduğumu istemiyorumda rabbim olmayanlara nasip etsin bnm bebeğim daha cok küçük:(

yakınımda eczane yok cnm :( esim alır artık aksama bnde sanmıyorum hamile olduğumu istemiyorumda rabbim olmayanlara nasip etsin bnm bebeğim daha cok küçük:(

bak öncelikle Allah hayırlısını versin herşeyin
öyle ağlamakla olmaz
madem önlemini aldın gerisi Allaha kalmış
bebeğin küçük seni anladım ama çok panik yapmışsın sende
burada birçok kadın var anne olmak için can atan bunlardan biriside benim
o yüzden sabırlı ol
akşamı bekle eminim hamile değilsin

Back