• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanimlar nolur acillll yaaa ben bugün iki konu açtım ama cevap alamadim üçüncü konuyu aciyorum cokk acilll

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sesszlkper12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Kısa anlataym adetim üçüncü günü ilişki oldu adetm dört gün sürer ve üçüncü günü kanama yoktu dördüncü gun duş aldım beyaz akinti cokdn gelmişti şuan muthis bı sırt ağrım ve kaşık ağrılarım var çok falaz midem de bı tuhaf anlamdm adet ağrısı gbi ama normal adet ağrım olduğunda göğüslerim çok agirirdi ama yok sırt ve kasik ağrım var bu gebelik midir sizce önceden bilenler bı soylesin ya

Önceki konuna gerekli cevaplar verilmiş zaten. Farklı bişey yazılmaz. Acill diye aynı şeyleri soracağına aciiilll çook aciill doktora git.

Kısa anlataym adetim üçüncü günü ilişki oldu adetm dört gün sürer ve üçüncü günü kanama yoktu dördüncü gun duş aldım beyaz akinti cokdn gelmişti şuan muthis bı sırt ağrım ve kaşık ağrılarım var çok falaz midem de bı tuhaf anlamdm adet ağrısı gbi ama normal adet ağrım olduğunda göğüslerim çok agirirdi ama yok sırt ve kasik ağrım var bu gebelik midir sizce önceden bilenler bı soylesin ya
Yabi hurdan sorulan hamile miyim soruları beni cok şaşırtıyor .doktor muyuz test kiti miyiz merakınız varsa kan verin veya test yapın her gün 5 6 baslık hamile miyim hamile olabilir miyim

Bu kadar çabuk nasıl dollensin ?

Gerizekalı misin sen burasi insanlar birine bisyler anlatsin die var rahasz oluyorsn S***** G** (Defol) siteden

Adet gecikmesi varsa git kan tahlili yaptır söylenecek başka bişey yok

Yabi hurdan sorulan hamile miyim soruları beni cok şaşırtıyor .doktor muyuz test kiti miyiz merakınız varsa kan verin veya test yapın her gün 5 6 baslık hamile miyim hamile olabilir miyim
Burasi insanlar birbirine bisyler sorsun die var gerizekalı rahasz oluyorsan S***** G** (Defol) siteden ne işin var burda bu kdr salak biri daha olamaz ya

Firsatini bulmusken burdan acilan hamilelik ve bebegin cinsiyeti konularina sok oluyorum nerden bilelim ki yani bi kac konu acmissiniz bununla ilgili ee bi test alin yada beta hcg baktirin nerden bilelim ki bunu yada sizce bebegimin cinsiyeti nedir ( cinsiyet sizin icin degil ) gunde 7-8 tane boyle baslik aciliyor yani buraya sorup burdan sadece “tahmin” olan cevaplari bekleyecegime gider 2 dk kan veririm yani

Firsatini bulmusken burdan acilan hamilelik ve bebegin cinsiyeti konularina sok oluyorum nerden bilelim ki yani bi kac konu acmissiniz bununla ilgili ee bi test alin yada beta hcg baktirin nerden bilelim ki bunu yada sizce bebegimin cinsiyeti nedir ( cinsiyet sizin icin degil ) gunde 7-8 tane boyle baslik aciliyor yani buraya sorup burdan sadece “tahmin” olan cevaplari bekleyecegime gider 2 dk kan veririm yani
Bu kdr dolup gelip benm başlığımin altına mi yapasiniz geldi bu yorumu o kdr baktım bir kisiye kötü yorum yapılmamış sorduklari herseyi anlayışla cvp vermis bilenler sizin gbi kötü insalara nasıl denk geldim

Bu kdr dolup gelip benm başlığımin altına mi yapasiniz geldi bu yorumu o kdr baktım bir kisiye kötü yorum yapılmamış sorduklari herseyi anlayışla cvp vermis bilenler sizin gbi kötü insalara nasıl denk geldim
Hanimefendi aslinda kotu degiliz bilmedigimiz konuya yorum yapmiyoruz yani ben uzaktan diyelim ki kesin hamilesiniz yada degilsiniz dedim su an bunun kristal kureye bakip tahmin yurutmekten ne farki var diyim o zaman .. “hamilesiniz”

Sen çünkü baya kötü niyetle ve hakaretle yaklaşıyorsun her cevaba. Kendini ve mesajlarını bi sorgula istersen her önüne gelene küfredemezsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X