Hanımlar ne yapmalıyım ?

ilayda cem

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
2.636
16
318
43
Diğer
HANIMLAR NE YAPMALIYIM ???

hanımlar ben dün gece makinaya bir çift kırmızı nıke spor ayakkabı,bir çift beyaz converse,bir çift kızımın spor ayakkabısı ve banyomun paspasını attım...uzun proğramda soğuk suda yıkadım....kalitelidir nıke diğerlerini boyamaz diye düşünüyordum ki,biraz önce açtım birde baktım ki,coverseler,banyo paspasım bildiğiniz şeker pembesi....
çamaşır suyu dahada sarartır dediler.....
bilgisi olanlar lütfen yazsın...
ben şimdi ne yapayım ???

geçmiş olsun ayakkabılara galiba
bir bilgisi olan varsa ben de öğrenmek isterim

hadi hanımlar hiç mi başınıza böyle birşey gelmedi ?
bembeyaz banyo paspasım pespembe,yine bembeyaz converselerde öyle....eski hallerine dönmelerini nasıl sağlarım,bilen tecrübesi olan varsa mutlaka yazsın....hadi bekliyorum...

renkliler icin uygun camasir suyu kullan canim ace gentle umarim faydasini gorursun oda olmazsa yikandikca cikar boyalarboshayallersmile

renkliler icin uygun camasir suyu kullan canim ace gentle umarim faydasini gorursun oda olmazsa yikandikca cikar boyalarboshayallersmile

pek çıkacak gibi değil be canım,çamaşır suyunda beklettim,makinada tekrar yıkadım ama nafile,sanki kök boya...
hanımlardan tavsiyede yok,bilmiyorum artık...

benim başıma benzer olay gelmişti. banyo paspasımı bi süre mavi kullandım ama yıkandıkca kendi rengini aldı.
Ayakkabı hiç makinaya atmadım temizlemeye veririm genelde .fikrim yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…