Hanımlar merhabalar

betbeet

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
3
-1
30
Kizlar bana bilgi verin ya ben yeni sprial taktirdim cinsil ilişki nasıl olucak ve bizde eşimde her türlü cinsel pozisyonlar deniyoruz çok sert falan filan işte bunun spriale zararı olurmu kayarmi falan ne biliyim zevk dorukta oluyor buna engel olurmu

Hayır hiçbir şekilde zararı olmaz endişelenmenize gerek yok bunun için, bende yedi yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntı oluşturmaz gerçekten çok konforlu bir korunma yöntemi bence

Hayatımda bu kadar saçma bir soru sorma içeriği görmedim. Vurdulu kırdılı yapsanızda bir şey olmaz.
Sana saçma gelebilir fakat hiçbir bilgim yok ağır kaldırma ip eline değer falan filan denilince ne bileyim çok şüphede kaldım kaba cevabın baya aydınlattı beni yinede tşkler

Hayır hiçbir şekilde zararı olmaz endişelenmenize gerek yok bunun için, bende yedi yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntı oluşturmaz gerçekten çok konforlu bir korunma yöntemi bence
Cok tşk ederim hiç bilgi sahibi değilim bu konuda

Spiral güveli bir korunma yöntemi değil bence sen yine de dikkat et gerisine bir şey olmaz Kimden duysam spiralle hamile kaldı.Düzenli kontrol falan demesin kimse lütfen Yine de güvenip de taktırmam. Bir tanıdığımın hamileliği feci sonlandı hatta korkutmak gibi olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…