Hanımlar lütfen yardım edin bana

stbmerve

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
815
483
18
Kuzular 6 ,5 haftalık hamileyim. Kasık bel ağrılarım 2 3 gündür yok sizce bu normal mi? Birde gebeliğim 2 hafta geriden geliyor bu normal mi? Geç döllenme olmuştur dedi doktor

Kuzular 6 ,5 haftalık hamileyim. Kasık bel ağrılarım 2 3 gündür yok sizce bu normal mi? Birde gebeliğim 2 hafta geriden geliyor bu normal mi? Geç döllenme olmuştur dedi doktor
Normal canım iki durum da öncelikle hamilelik sırasında yaşanan belirtiler hep olacak diye bişey yok birgün olur başka zaman olmaz birgün miden bulanır başka zaman bulanmaz bunları düşünüp stres yapma ikinci soruna gelirsek o da olur normal geç yumurtlamışsın geç döllenmiş normalde benim de reglime göre 10 hafta olması gerekirken 8 haftalık hamileyim bunlar normal her kadın döngünün 14. Günü yumurtlamayabiliuor kimisi erken yumurtlar kimisi geç yani kişiye göre degişiyor hiç birşeye takılma doktor herşey yolunda dediyse sorun yoktur

Ay ne güzel yazmışsın uzun uzun Allah senden tazı olsun nasıl mutlu oldum çok şükür bebeğim geriden gelmesini çok takmıştım üzülmüştüm

Ay ne güzel yazmışsın uzun uzun Allah senden tazı olsun nasıl mutlu oldum çok şükür bebeğim geriden gelmesini çok takmıştım üzülmüştüm
Canım bak benden sana Bi tavsiye bu forumda yazılan belirti vs kendinle kıyaslama her insanın bünyesi aynı olmaz insanlar grip oldugunda bile farklı farklı geçiriyor kimisi yataga düşer kimisi hiç yokmuş gibi yaşar yani bünye meselesi hamilelik de aynı kimse kimseyle aynı şeyi yaşamıyor mesela ben hala dogru düzgün belirti yaşamadım ama doktorum hiç sorun yok dedi sen kendine dikkat et bebegin için en iyisi oldugunu düşündüğün gibi davran yeter doktorun dedigine bak çevreden duyduğuna degil umarım saglıklı olur bebegin

Teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…