Hanımlar lütfen bakın çok önemli

livelovelaugh

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
30
-1
16
İstanbul
Yarın giymem gereken bir kazak var ancak kirli olduğunu fark etmemişim. Üstünde elde yıkayın yazıyor. Şimdi ben bu kazağa zarar vermeden nasıl el yıkayacağım bide sonra nasıl sıkma yapacağım? Bide petek üstüne koysam yarına kurur mu? Triko hani şu klasik olanlardan. Lütfen yardım edin

Yarın giymem gereken bir kazak var ancak kirli olduğunu fark etmemişim. Üstünde elde yıkayın yazıyor. Şimdi ben bu kazağa zarar vermeden nasıl el yıkayacağım bide sonra nasıl sıkma yapacağım? Bide petek üstüne koysam yarına kurur mu? Triko hani şu klasik olanlardan. Lütfen yardım edin

Arkadasım sımdı soyle yapıyorsun ılık bır suda Sampuan yada sıvı el sabunuyla hafif hafıf ovarak yıkıyorsun şampuanı cok dökme arınması zor olur. Hafıfledı suyunu sık ve sonra petegın altına beyaz kumaş ser uzerınede trıkonu sererek asmış ols beyaz kumaş koyma sebebı trıko kuruyunca petegın ızı kazağa çıkmasın dıye

Makinede kısa programda soğuk suda da yıkayabilirsiniz, sıkmayı iptal edip kendiniz çıkardıktan sonra sıkarsınız. Ben öyle yapıyorum.

bence makinaya atip riske girme, elde yika as fakat sabah erken saate giyecekdrn hafif nemli kalabilir belki. ama petek yeteri kadar sicaksa kurumus olabilir..ya da sac kurutma tutarsn sabah

Back