Hanimlar kurutmali camasir makinesi tavsiyesi alabilir miyim ?

Elzey2101

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
2
0
36
Arkadaslar kıyafetlerimde bir türlü kurtulamadigim bir rutubet kokusu var ne yapsam geçmiyor çareyi kurutmali camasir makinesi almakta buldum bana tavsiye edebileceğiniz bir marka ve model var mi camasir makinem 5 yıllık ama ne kadar temizleyici kullansamda içi rutubet kokuyor çamaşırlardan mi makineye geçiyor yoksa tam tersi mi bilmiyorum bildiğim tek şey bu konunun beni çok yıprattığı...özellikle eski makinamı alip fiyatını yeni makineye sayacak bir marka öncelikli tercihimdir.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kurutmalı almamalısınız, bozulma oranı daha yüksek oluyor, yıkadığı kadarını kurutamıyor, atıyorum 9 kilo yıkama 6 kilo kurutma kapasiteli oluyor, tüyleri, saçları kurutma makinesi gibi ayıramıyor, yıkama ve kurutmayı tek seferde isterseniz saat bakımından uzun tutuyor vs. vs. vs.
Araştırın, göreceksiniz.

Evim cok rutubet yapiyor çamaşırları kurumakta çok zorlaniyorum başka çarem kalmadi

O dert bende de var rutubet başa bela resmen
Her kış bu pislikle uğraşmaktan bıktım
Mobilyalarım mahvoldu koltuğumun arkası yine küf içinde duvar simsiyah yine
ve malesef çamaşırlarımı evin içinde kurutmak zorunda kalıyorum bu da rutubeti arttırıyor ama mecburum çünkü balkonda kışın mümkün değil kurumuyolar
Yaz gelince seviniyorum en fazla kışa kadar☹️ kurutmalı makina hiç kullanmadım ama ayrı alsan belki daha iyi olur tek başına performansı
Benim bi arkadaşım kullanıyor ona sorarım istersen

Merhaba,
Hala merak ediyor musunuz bilmiyorum fakat belki gören olur diye fikir vermek amaçlı yazmak istedim. Samsung un kurutmalı çamaşır makinesini kullanıyorum. Bu makine 8 kg lık çok yeni bir model değil. Kurutmada 5 kg olarak geçiyor.
Benim gibi 2 makineyi koymak için yer sıkıntınız varsa bu makineleri ben ideal buluyorum. Ama yer sıkıntınız yoksa elbette kurutma ayrı tercih edilebilir. Kurutmalı makinelerde en büyük sorun çok yavaş kurutması ve su harcayarak kurutma işlemi yapması maalesef. Ben sürekli kullanmıyorum fakat ne olur ne olmaz diye bu makineyi tercih ettim. Kışın çok işime yaradı. 2 buçuk senedir kullanıyorum herhangi bir problemle karşılaşmadım. Ben de forumlarda çok fazla iyi olmadığına dair yorum okuyup açıkçası ilk aldığımda pişman olmuştum. Fakat şu anda hiç pişman değilim. Bir de eklemek istediğim şey, teknolojik ürünlerin şans işi olduğuna inanıyorum. Aynı ürün için eminim kötü yorum yapan da olacaktır.
Kolaylıklar dilerim.

X