- 30 Ocak 2014
- 45
- 12
- 13
- Konu Sahibi aslan yelesi
-
güllüyü hiç ama hiçç beğenmedim.. sade olan güzel, yıllarca sıkılmadan kullanılabilir, üstelik yuvarlak olmamasından dolayı şık ve modern duruyor
tabi önemli olan sizin sevmeniz.. şimdiden güle güle kullanın
teşekkür ederim. beyaz olan için bende aynı şeyi düşündüm. herşeyim çok sade oldu da o yüzden hafif renk olsun dedim. güllü olan takımın toz renklerde ve silik şekilde olmasından dolayı beğendim. ama aynı paraya diğerinden iki takım alınır
Cevaplamissin zaten tesekkur ederimteşekkür ederim arkadaşlar. kütahya porselenin efes adında bir modeli, almak isteyenler içinde belirteyim o zaman. yaldızları çıkar mı diye düşündüm ama makinada hiçbirşey olmuyormuş, sevindim bunu duyduğuma
Ben biev in urunlerini cok kullandim. Tavsiye eder miyim. Hayir. Resimdeki model neredeyse desenini gectim kalite olarak birmilyoncu tarzi avmlerde olanlardan. Ilk resme bayildim. Ne olursa olsun porselende kutahya porselen derim. Ilk resimdeki hem 150 lira hem cok cok sık. Kenarlarindaki yaldizlar makinada yikandiginda cikmayacaksa harika. Nereden baktiniz ben bile almayi dusundum suan
Arkadaşlar, günlük yemek takımı bakıyorum da bievin bir yemek takımını beğendim, diğeride kütahya porselenin. iki ürün arasında kaldım. Bievin ürünü (güllü olan) 330 kütahya porselenin (ilk resim) ki 150 lira.2 kat fiyat farkı var. ne yapsam bilemedim. bu kadar para vermeye değer mi kızlarEki Görüntüle 1302520 Eki Görüntüle 1302532
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?