• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar küçük bir yorum yapar mısınız? :)

aslan yelesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
45
12
13
Arkadaşlar, günlük yemek takımı bakıyorum da bievin bir yemek takımını beğendim, diğeride kütahya porselenin. iki ürün arasında kaldım. Bievin ürünü (güllü olan) 330 kütahya porselenin (ilk resim) ki 150 lira.2 kat fiyat farkı var. ne yapsam bilemedim. bu kadar para vermeye değer mi kızlar :KK35:
kutahya_porselen_efes_24_parca_yemek_seti.jpg
bievv pink rose.jpg

Maddi durumun yeterliyse istedigini al icinde kalmasn cnm bnim simdiden mutluluklar dilerm esinle guzel guzel yemeklr yiyin ins...saygilar

güllüyü hiç ama hiçç beğenmedim.. sade olan güzel, yıllarca sıkılmadan kullanılabilir, üstelik yuvarlak olmamasından dolayı şık ve modern duruyor

tabi önemli olan sizin sevmeniz.. şimdiden güle güle kullanın

güllüyü hiç ama hiçç beğenmedim.. sade olan güzel, yıllarca sıkılmadan kullanılabilir, üstelik yuvarlak olmamasından dolayı şık ve modern duruyor

tabi önemli olan sizin sevmeniz.. şimdiden güle güle kullanın

teşekkür ederim. beyaz olan için bende aynı şeyi düşündüm. herşeyim çok sade oldu da o yüzden hafif renk olsun dedim. güllü olan takımın toz renklerde ve silik şekilde olmasından dolayı beğendim. ama aynı paraya diğerinden iki takım alınır :KK28:

Kesinlikle birinci takim asil sade ve cok sik ve de cok modern yani pahali oaln sey guzel diye bi mantik asla olmamali ama birinci takim cidden cok sık bu arada benim gunluk yemek takimimda kutahya porselen makinede tek bi deformasyon olmadi ki her makineye atisimda azcikda camasir suyu kullanirim desenlerde yaldizlarda tek bi silinme olmadi

teşekkür ederim. beyaz olan için bende aynı şeyi düşündüm. herşeyim çok sade oldu da o yüzden hafif renk olsun dedim. güllü olan takımın toz renklerde ve silik şekilde olmasından dolayı beğendim. ama aynı paraya diğerinden iki takım alınır :KK28:

aceleniz yoksa başka yerlere de bakın.. ama köşeli olan modellere bakmanızı tavsiye ederim.. sevgiler

teşekkür ederim arkadaşlar. kütahya porselenin efes adında bir modeli, almak isteyenler içinde belirteyim o zaman. yaldızları çıkar mı diye düşündüm ama makinada hiçbirşey olmuyormuş, sevindim bunu duyduğuma :KK36:

Kütahya porselen kesinlikle daha hoş ve şık duruyor. Misafir için bile kullanabilirsin.
Güllü olanı ben de beğenmedim.. Bir milyonculardaki daha ucuz günlük takımlar bile bundan daha güzel..:KK53:

bir milyoncuların tabaklarına mı benziyor ya o kadan mı kötü :KK53: hafiften çiçekli olsun derken gözünü çıkarmışım desene :oops: bu yorumlara ihtiyacım var işte, teşekkürler :)

Ben biev in urunlerini cok kullandim. Tavsiye eder miyim. Hayir. Resimdeki model neredeyse desenini gectim kalite olarak birmilyoncu tarzi avmlerde olanlardan. Ilk resme bayildim. Ne olursa olsun porselende kutahya porselen derim. Ilk resimdeki hem 150 lira hem cok cok sık. Kenarlarindaki yaldizlar makinada yikandiginda cikmayacaksa harika. Nereden baktiniz ben bile almayi dusundum suan

teşekkür ederim arkadaşlar. kütahya porselenin efes adında bir modeli, almak isteyenler içinde belirteyim o zaman. yaldızları çıkar mı diye düşündüm ama makinada hiçbirşey olmuyormuş, sevindim bunu duyduğuma :KK36:
Cevaplamissin zaten tesekkur ederim

Ben biev in urunlerini cok kullandim. Tavsiye eder miyim. Hayir. Resimdeki model neredeyse desenini gectim kalite olarak birmilyoncu tarzi avmlerde olanlardan. Ilk resme bayildim. Ne olursa olsun porselende kutahya porselen derim. Ilk resimdeki hem 150 lira hem cok cok sık. Kenarlarindaki yaldizlar makinada yikandiginda cikmayacaksa harika. Nereden baktiniz ben bile almayi dusundum suan

biev piyasaya yeni girdiği için biraz düşündürüyor insanı zaten ama dediğiniz gibi yıllardır evlere giren, kesinlikle yerli üretim olan kütahya porselen.. hafta sonu mağazadan alıp en güzeli :) alalım hep beraber :)

Güllü olan hiç güzel değil bence ;)

Ama diğeri çok şıkmış fiyatta gayet uygun :)

güzel değil dendikçe gözüme iyice çirkin gözüktü güllü olan :) diğeri daha şık masa örtüsü ve bardaklarla renklendirdim mi tamamdır herhalde.. teşekkür ederim yorum için :)

Arkadaşlar, günlük yemek takımı bakıyorum da bievin bir yemek takımını beğendim, diğeride kütahya porselenin. iki ürün arasında kaldım. Bievin ürünü (güllü olan) 330 kütahya porselenin (ilk resim) ki 150 lira.2 kat fiyat farkı var. ne yapsam bilemedim. bu kadar para vermeye değer mi kızlar :KK35:Eki Görüntüle 1302520 Eki Görüntüle 1302532

Sen zaten kararını vermişsin ama bir de ben söylemezsem rahat edemem, güllü olan hiç güzel değil, kesinlikle kare olan çok daha şık ve ağır duruyor. Sorsan bana hangisi 150 hangisi 300 diye güllü olana 150 verilir mi 300 olsun güzeli olsun derim, yani hiç öyle pahalı ve kaliteli gibi durmmuyor :)

Ben de günlük ve misafir takımımı Kütahya'dan aldım, gerçi ben daha kullanmaya başlamadım ama annem de günlük takımlarında Kütahya kullanıyor her gün makinede ve hiç sorun çıkartmadılar bildiğim kadarıyla.

teşekkürler. :KK28: modası geçmeyecek bir model olması da mühim bir konu. sende güle güle günlerde kullan inş. :)

Back