Hanımlar kolay hamile kalmak için tavsiyeleriniz var mı?

lila98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2024
12
3
26
Kızlar 5 aylık evliyim. İlk günden beri korunmadığımız halde gebe kalamıyorum. Kadın doğuma gittiğimde doktor yumurtamın büyük ve güzel olduğunu söyledi. Belki erken ama çevremde hemen hamile kalanlar oldu bende stres yaptım. Sizin önereceğiniz vereceğiniz tavsiyeler nelerdir? İlaç olsun bitki olsun dua olsun hepsine açığım

Folik asite başladın mı canım bence kendine stres yapma bende bir buçuk yıldır evliyim bir buçuk yıldır olmadı

İlk 2 sene normal olmaması ben evlenince 2 sene sonra olmuştu akışına bırakın stres yapıp kafaya takmayın

Sağlıklı beslenip stres yapmamak, ovu testleri ile kafayı bozmamak(günaşırı birlikdelik yeterli),spor yapmak ve bu konu ile ilgili çok düşünüp kafayı yormamak..

Tabii bunları yapmadan önce mutlaka eşle beraber doktora gözüküp gereken tahliller ve takviyeleri de almak önemli..

Folik asite başladın mı canım bence kendine stres yapma bende bir buçuk yıldır evliyim bir buçuk t

Folik asite başladın mı canım bence kendine stres yapma bende bir buçuk yıldır evliyim bir buçuk yıldır olmadı
Dün ilk defa içtim ama nasıl kullanacağımı da bilmiyorum akşam içiyorum yemekten sonra ama yumurtlama dönemimde geçti siz nasıl kullandınız

Dün ilk defa içtim ama nasıl kullanacağımı da bilmiyorum akşam içiyorum yemekten sonra ama yumurtlama dönemimde geçti siz nasıl kullandınız
Bende kullaniyorum gunun ilk ogunu saat cok degisiyo kahvaltidan sonra içiyorum canim. Saat ac tok farkettigini dusunmuyorum yeter ki ic cok faydali

Doktor tavsiyesinde inofolik combi adı ilacın bu ilaç sayesinde çok kişi hamile kalmış ben henüz kalamadim pcodan dolayı regl başlayınca başlıyorum Sabah akşam aç karnına canım

Belinizin altına yastık koyun ve ilişki sonrası 20 dk uzanın hemen ayaklanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…