- 26 Mayıs 2015
- 194
- 80
- 37
niye sen sevmenin kıskanmaktan mı geçtiğini düşünüyorsun?
senin sevmek sandığın şeyin adı güvensizlik olmasın sakın.
kıskanın kocalarınızı kıskanmayın demiyoruz da milleti de potansiyel tehlike görmeyin bu ruh hali hiç normal değil.
sevgiyi bilmeyen gerçek aşkı bilmeyen kişilerin kıskanması zor diorumm okuyucuyazar burada ne anlatmak istiyor acabağğ
kişi gerçekten seviyorsa kıskanır sevmiyorsa umursamaz zaten sizdede mi öle umursamazlık var
sevgiyi bilmeyen gerçek aşkı bilmeyen kişilerin kıskanması zor diorumm okuyucu
sevgiyi bilmeyen gerçek aşkı bilmeyen kişilerin kıskanması zor diorumm okuyucu
Su kocama guvenim sonsuz (yalan) etrafa guvenim yok deyip kocasinin etrafinda sinek ucurtmayan,takip etmekten bitap dusmus hatta ruh sagligi bozulmus karsi komsuna hediye et bunu konu sahibi.Buyrun fanus.gule gule kullanin de.
Eki Görüntüle 1542918
o kıskanma değil abartıya girer zaten.durup dururken kıskanmak olmaz ki zaten.o kadının yaptıgı zaten yanlış ben nprmal olarak kıskanmayı kasdediyorumhahahaha :)
kuzum iyi misin sen?
ben eşimi seviyorum kaç yıldır sevgim de hiç azalma olmadı ama kocişim de balışım aman pis kaka kızlar kapmasın onu pamuklara sarayım kuş sütüyle besleyeyim modunda değilim.o bana güvenir ben ona.
Allah hepimize akıl vermiş onu kullanıyorum şükür.
kızlar bu kadar gömmüşsünüz o ablayı ama söylemeden geçemiyeciğim... o mazbut amcalar hakkaten pek iyi niyetli bakmıyorlar insana. iyi niyetli bakan insan karısının yanındaykende selam verir... kadınlar kocasına güvenmesin bence de ama kalkıpta bekar bayana sarmasınlar kocacıklarına sarsınlar... bu arada bekar yalnız ve tehlikeliyim :)) üstelik öğrenci bile değilim çirkinim diye sallamıyorlar pek :)))
o kıskanma değil abartıya girer zaten.durup dururken kıskanmak olmaz ki zaten.o kadının yaptıgı zaten yanlış ben nprmal olarak kıskanmayı kasdediyorum
yani ozaman bırakalımda bekar bekar takılsınlar hıc kıskanmazsan olacagı bu :)bu konuda geçen hadsiz kadının ki kıskanma değil paranoya ama normal, tadında kıskanma evet olur bence de, olmayacaksa eşlerin sokaktaki diğer insanlardan ne farkı var ki
bunu size söylemesi hoş değil ve gereksiz
siz böyle olmayabilirsiniz ama ben bekarken annemlerin karsı apartmanıdna oturan kızlar gstrıng ıle balkona cıkıp gayet yaylanıyorlardı boyle hafıf kızlarda var kadın bır nevı evet sızı tehdıt olarak gorebılır sızın nıyetınız ya da yasantınzı bu olmasada
duruyorum evet aılelerın yasadıgı apartmanlarda bekar genc kızların oturması uygun deıgl dıyorum artık nerede yasarsınız bılemedımson cumleyı dıkkate alma
ayyy bu tip beyinsizlerden öyle çok var ki şaşırıyor insan.
burda da okuyoruz. "kocamın iş yerindeki kızlar şöle", "kocam yakışıklı kızlar ona bakar mı...." ulen bi sizin kocanız mı var? bu ne tapınmadır kocaya ben bunu anlamıyorum. yani bu beyinsizlerin gözünde kocaları yakışıklı, akıllı, zeki, kültürlü, kibar... diğer kadınlarda bunun kocası gelsin diye yol gözlüyorlar. hayır bi de bakıyosun adam tırışkadan nağme tadında.
valla aynen devam edin. hatta daha çok dikkat çekin kahkahalar, şakalar... taşınsın çok kıymetliyse kocişi kapatsın bir eve manyak.
siyasetteki 1 artı 1 yalnız yaşayan insanlar konusuna yazdıktan sonra bunu açmanız ilginçmiş. neyse.
Bu pislik kadının inşallah kızı vardır da iş ya da eğitim amaçlı başka yerde oturmak zorunda kalır.
Allahın sopası yok görür o günleri inşallah
Üst üste denk gelmiş siyaset konusu ve bu konu çakışmış.
Sosyal mesaj bâbında bir konu olarak bu konuyu açmsadıysanız, Cevaplarınız pek çok insanın aklına gelmeyecek kadar 'kapak' hele ki suçlandığınız ve kıyaslandığınız 'hayat kadını' formunu düşününce...
Saka gibi bana denk gelse laf soylemekle yetinmezdim herhalde...kocasida guvenilmeyecek tip demekki karisi varken Selam verme yokken ver ii dengesizler. Bende unide okurken yanliz dim karsimda uc kizi olan mazbut bir aile vardi Ben okulu bitirene kadar resmen ailem oldular kocasida kendide ... kizlari kucuktu zaten cogu aksam yemegini evlerine davet ederlerdi hic olmadi yaptigindan getirirdi aradan 7 yil gecti hala gorusuruz... Once insan olmayi ogrensin o sonra size laf etsin.... Het zaman derim insanlara formal egitimle davranis bilimleri egitimi verilmeli kesinlikle...
Ben, benimkini kıskanmıyorum pek. Afiyet olsun. Dilediğiniz gibi yiyebilirsiniz :))) Böyle tipler oldu, hep de olacak ne yazık ki. Burada da o kadar çok ki aslında. Kocasını işyerindeki çalışandan, duraktaki kızdan, apartmandaki komşudan... Yahu herkes bi bilsin artık "senin kocan sadece sana göre dünyanın en güzel erkeği, benim için değil!" Siz cevabını vermişsiniz, ağzınıza sağlık :)
Bu tür kadınların kıskanç olduğunu düşünmüyorum ben
Kişi kendinden bilir işi
Demek ki gördüğü her erkeğe sulanıyor ki başkalarını da öyle sanıyor
Bunun bir de kocasını Alain Delon sanan modelleri var =)))
İyi sabretmişsin tebrik ederim
üstsüz falan mı dolaşıyosunuz binanın içinde? Nasıl müsait olmayan bi kılıkta görevilir ki adam sizin eve girmedikçe.
Kocaları uçkuruna sahip çıkamıyo gelip size çatıyo.
Terbiyesiz kadın. Ben olsam o adama da selam vermem. Madem normal bişey karısı yanındayken neden selam vermiyo? Hadi karısı kıskanıyo diyelim. O zaman onuno kadar önemsiyosa yokkende vermesin
yani ozaman bırakalımda bekar bekar takılsınlar hıc kıskanmazsan olacagı bu :)