Hanımlar kocalarınızı saklayın çünkü "yiyoruz"

Bu evli bekar olmayla değil,zihniyetle alakalı.Gereken cevabı da vermişsin zaten

Bugün 1+1 evler ile ilgili konuda yorum yapan biri vardı fuhuş yuvası diye. Ben üstüne üstlük 1+1 de yaşıyorum kızlar hayat kadını olmam için bütün şartlar mevcutmuş yani baksanıza

Üst üste denk gelmiş siyaset konusu ve bu konu çakışmış.
Sosyal mesaj bâbında bir konu olarak bu konuyu açmsadıysanız, Cevaplarınız pek çok insanın aklına gelmeyecek kadar 'kapak' hele ki suçlandığınız ve kıyaslandığınız 'hayat kadını' formunu düşününce...

Saka gibi bana denk gelse laf soylemekle yetinmezdim herhalde...kocasida guvenilmeyecek tip demekki karisi varken Selam verme yokken ver ii dengesizler. Bende unide okurken yanliz dim karsimda uc kizi olan mazbut bir aile vardi Ben okulu bitirene kadar resmen ailem oldular kocasida kendide ... kizlari kucuktu zaten cogu aksam yemegini evlerine davet ederlerdi hic olmadi yaptigindan getirirdi aradan 7 yil gecti hala gorusuruz... Once insan olmayi ogrensin o sonra size laf etsin.... Het zaman derim insanlara formal egitimle davranis bilimleri egitimi verilmeli kesinlikle...

Ben, benimkini kıskanmıyorum pek. Afiyet olsun. Dilediğiniz gibi yiyebilirsiniz :))) Böyle tipler oldu, hep de olacak ne yazık ki. Burada da o kadar çok ki aslında. Kocasını işyerindeki çalışandan, duraktaki kızdan, apartmandaki komşudan... Yahu herkes bi bilsin artık "senin kocan sadece sana göre dünyanın en güzel erkeği, benim için değil!" Siz cevabını vermişsiniz, ağzınıza sağlık :)

Bu tür kadınların kıskanç olduğunu düşünmüyorum ben
Kişi kendinden bilir işi
Demek ki gördüğü her erkeğe sulanıyor ki başkalarını da öyle sanıyor
Bunun bir de kocasını Alain Delon sanan modelleri var =)))
İyi sabretmişsin tebrik ederim

üstsüz falan mı dolaşıyosunuz binanın içinde? Nasıl müsait olmayan bi kılıkta görevilir ki adam sizin eve girmedikçe.
Kocaları uçkuruna sahip çıkamıyo gelip size çatıyo.
Terbiyesiz kadın. Ben olsam o adama da selam vermem. Madem normal bişey karısı yanındayken neden selam vermiyo? Hadi karısı kıskanıyo diyelim. O zaman onuno kadar önemsiyosa yokkende vermesin

çakışmış. sanırım çağrışım oldu
tesadüf yada....

Son düzenleme:
çok biyük bi yanılgı.bir kadının hem kendine hem eşine güveni varsa kıskanmak çok yersiz.Ayrıca konuya bakarmısınız bunun için bile kıskanan bi kadında beyin dahi yoktur bence.
ben kadına hak vermiyorum zaten sizin kocasına düşkün lafınıza deyindim. güven tabiki önemli ama karsısındakini tanımıyosan nasl güvenceksin iste ozaman kıskançlık olacak tabiki

konuya pek şaşırmadım kk dan aşinayım bu "kocalı kadınlara"

bir arkadaşımın dediği gibi bu konuyu o kadın açmış olsaydı emin ol 15 sayfanın 10 sayfası haklısın canım lı cümlelerle biterdi hatta seni azmış etrafa saldıran koca manyağı kız yaparlardı

kadına verdiğin cevaba bittim,süper olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…