Bir de eklemeden gecemicem , eli yuzu duzgun ve bekar olmak cok tehlikleli bir karisim.
Benim isyerimdeki sef, p.cin teki. Gerçek bir p.ç öyle böyle değil karısını her fırsatta aldatıyor. Nişanlıyken de aldatmış...neyse.
Neyse bir gün iş yemeğinde karısıyla tanıştım tanışmaz olaydım. Bütün gece baktı bütün gece gözlerini dikip. Sarhoş falan oldu herhal Cherry takılma dedim derkennnnnnnnnnnn ertesi gün işyerine geldi. Muhabbet etme ayağına sorular soruyor evli misin sevgilin var mı bilmem ne mi. Kocası zaten ayrı bir hikaye, sürekli kadın peşinde. Bana da yollu ama benim işim olmaz tabi. Kadın sürekli bir şeyler bahane ediyor telefon ediyor bana , bıktım usandım. Herifin kendi yetmiyormuş gibi bir de karısı çıktı. Ailece bezdirdiler beni. Herif sinirli stresli bir tip, kafasina eser gelir bagirir cagirir, kadin ayri psikopat.
Herif yeni sevgili buldu ama kadın hala benim peşimde. Yanlış hedef peşinde yani salak kadin
Herif de az cakal degil, beni gosterip hedef saptiriyor.
Yatır olduğundan degil ama daha önce o evde konu komşu Tarafından kötü gözle bakılmış birinin oturması beni evden fena soguturdu bilemiyorum Bi de kadının sert çıkışması beni fena bozardı yanlış anlaşıldığımı düşünürdüm ama sonuç itibariyle siz memnunsanız evinizden gerisi boşBunu söyleyen kadın bana da ahlaksız muamelesi yapan kadın doğruluğu tartışmaya gayet açık şayet kadın ben çıktıktan sonra benim içinde bu yaftayı yapıştırabilir bu birincisi. İkincisi altında yatır mı var evin neden çıkıyorum? İstanbul gibi bir yerde istediğiniz koşullarda bir ev bulup sonrada soğudum deyip çıkmak akıl kârı değil tüm bu dediklerimi yok saysak bile.
Ohooo hem eli yüzü düzgün, hem bekar, hem yalnız yaşıyorsa çift katlı ekmek kadayıfı
Birde bunun yolda yürüyen cinsleri var, karşıdan gelen bir hatun görmeyiversinler, hemen eşlerinin/sevgililerinin eline yapışırlar
İçim soğumadı yine yazma istedim ; kadına bir sürü şey denmiş. Adam en hatalısı; karısı yokken gayet güleryüzlü günaydın diyen , varken surat asan adama adam mı denir .
Böyle birşey sezinlendiği anda adama tavır takınmak demek gerekir/di.
Nefret ediyorum bu tip adamcıklardan.
Ohaaaaa. Ah ben yolardım. Benim eşim bekarken yan dairesinde de bi kız vardı tek yaşardı o da. Gider yemek verirdim. Eşim ses duymaz uyurken, beraber kapı yumruklamışlığımız var kızla. Ki o zaman eşim bekardı yani. Bu tamamen özgüven ile alakalı. İyi lafını vermişsin. Manyadı bu insanlar yahu.
Hayır anlamadığım bir de bekarsın. Evli kokuşuk adama mı kaldın sen yaa. Hoşt deseydin bir de keşke. Ötede havlasaydı. Ben çok gerildim ya. Hormonlarım kuduruk şu aralar zaten. Neyse Allah sana sabır versin kardeşşşşş cahil insanla uğraşmak zor..Kesinlikle özgüven ve ahlak meselesi. Herkesin ahlak anlayışı kendi karakteriyle bağıntılıdır. Evli adamlar için art niyetli düşünüyorsa eğer kendisi, pek tabi benimde düşündüğümü sanabilir.
Kadına ruh hastası demeden önce bir de kadını dinlemek isterdim. Ben de öğrenciyim, apartmanların yarısının öğrenci olduğu bir muhitteyim. Ancak çok çok rahat takılan kızlar tanıyorum. Evli olayım olmayayım, karşı kapımdan yarı çıplak ne bileyim südyensiz askılı süper mini kadın veya kızlarla karşılaşmaktan hoşlanmam. Ha siz ortalama bir insan giyiminde Kapıya çıkıyorsunuzdur, o noktada yorum yapamam. Bekarlara ve öğrencilere, çok mükemmel bir yaşayışları olsa bile önyargılı takıntılı insanlar var. Kısaca karşı komşunuzu da sizi de tanımadan ne karşı komşunuz ne de sizin hakkınızda doğru bir yorum yapılabilecek bir konu.
Hayır anlamadığım bir de bekarsın. Evli kokuşuk adama mı kaldın sen yaa. Hoşt deseydin bir de keşke. Ötede havlasaydı. Ben çok gerildim ya. Hormonlarım kuduruk şu aralar zaten. Neyse Allah sana sabır versin kardeşşşşş cahil insanla uğraşmak zor..
evet cnm iç çamaşırı olabilir tanga olabilir.. ailesinden uzak yaşadıkları için ipini koparıklar gibi kendilerini iç çamaşırıyla sokaga atıveriyorlar (!) kadın belkide sürekli görüyordur da mazallah kocişini agzında salyalarıyla eve zor kapatıyor.Oha.
Kadın ağır hasta.
Bu ne densizlik yahu.
Kendine mi guvenmiyorsun, kocana mi? Deseydin keske.
Hayir yani uygunsuz kiyafet ne oluyormus, disarida bir dünya mini etekli, sortlu, askılı bluzlarla, mini elbiselerle gezen kizlar var. Sizi en fazla nasil uygunsuz gorebilir orayi anlamadim. Pijama mi kasit? Gecelik mi? Ic çamaşırı mi?
Ay yarabbi sen bizi boyle akilsizlardan koru
yuh artık yaaa!!!!Kızlar konuya giriyorum hemen.
Biz arkadaşımla yaşıyoruz. Yaşadığımız apartmanda bir komşuluk vs yok zaten aramıyoruzda okuldan eve evden okula bir tempodayız ama tabi apartmanın içinde karşılaştığımız herkeslede selamlaşırız iyi günler,iyi akşamlar şeklinde. Karşı dairemizde bir aile oturuyor. Orda oturan adam beni veya arkadaşımı her gördüğünde gayet kibar şekilde selam verir gülümser. Eşiyle beraber geçiyorlarsa asla suratımıza bakmaz. Buraya kadar tamam problem yok belki eşi rahatsız oluyodur diyerek kabul edilebilir. Ama eşi bu rahatsızlığı dışa vurmaya başladı. Önce bizi gözetlemeler, biz kapıdaysak o anda eşide çıkıyorsa sert sert bize bakmalar. Herneyse umursamadım evli barklı diyerek. Bugün patlak veren artık sabrımı taşıran şöyle bir olay geçti; Ben asansörden inerken kadında asansör bekliyomuş rastladık hiç huyu değildir durdurup sohbet etmek, nasılsın nasıl gidiyor bekarlık zor dimi falan diye muhabbet açtı. Bende normal bir şekilde yanıtladım. Aileniz problem etmiyor mu yalnız yaşamanızı falan dedi bende hayır babam kendisi bulup tuttu ayrıca güvenlik vs olduğundan gözleri arkada değil dedim. Kadının cevabı aynen şu " Orası öyle tabi ama alımlı güzel kızlarsınız apartmanda onca ailenin içinde yaşamanız aileniz için tehdit olmasada aileler için tehdit. Mesela ben evliyim ve siz benim karşımda oturuyosunuz ne bileyim ben kocamla üstünüz müsait değilken vs karşılasmayacağınızı" ve güldü çok masumane bir şeymiş gibi. Önce anlam vermeye çalıştım kaldım bir sonra arkasından bir cümle daha "Sizden öncede hayat kadını oturuyormuş orda bir yüzümüz gülmedi" Benim şalterlerin attığı yer tam olarak burası. Bende " Densizliğiniz özgüvensizliğinizle kapışır sizin gibilere çok fazla şey söylenir şizofren, hasta ruhlu, manyak türetilebilir bunlar ama bence hemen yukarı koşun çünkü kız arkadaşım çöpü çıkarıcaktı kocanız görüp tahrik olmadan yakalayın" dedim ve hızlıca gittim çünkü olayın bir tık ötesinde kadının saçlarını elimde görmek yüksek ihtimaldi. Arkamdan ne konuştu ne bir şey dedi.
Şimdi evet kadın kocasını kıskanıyor olabilir, babasının kızı değiliz bizde hoş ama bu verdiği tepki? Anlam veremedim. Yolda yürürken sevgilisini elinden alıcakmışım gibi bakışlar - ki hepimiz rastlarız bunlara az çok- Falan bunlar artık sıradanlaşmış saçmalıklar görmezden gelmek gerek. Ben aslında böyle genç kızları potansiyel tehlike olarak görenlere sesleniyorum; Yemin ederim koca yemiyoruz hanımlar.Onlara bu kadar güvensizseniz tasma takmak yerine doğaya salın. Ne kendinizi rezil edin ne de bizleri yorun.
yuh artık yaaa!!!!
yıllarca karşı dairemde genç öğrenci kızlar oturdu, ha erkekte oturdu , kızlar giderken hep ağlaştık beraber, erkeklerse abladan aşağıya inmedi, diğer yardımlaşmalarımızı saymıyım bile, o nedir öyle yaaaa bekar, evli güzel, çirkin, açık, kapalı farkedermi Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın !!!! komşu anlayışı nedir o kadının !!!!! kendisi ailede ne olmuş nasıl konuşacağını hala öğrenememiş !!!!! ne kendine ne kocasına güvenmiyor demekki!!!!!
ama sizi kutlarım çok iyi cevaplar vermişsiniz , ayrıca bir kere daha kutlarım saçlarına yapışıp başınızı belaya sokmamışsınız iyi sabır:))))
evet cnm iç çamaşırı olabilir tanga olabilir.. ailesinden uzak yaşadıkları için ipini koparıklar gibi kendilerini iç çamaşırıyla sokaga atıveriyorlar (!) kadın belkide sürekli görüyordur da mazallah kocişini agzında salyalarıyla eve zor kapatıyor.
sanki namuslarını ailesi ya da bir başkası için taşıyor insanlar....
Demek istediğim şu, saçmasapan giyinip insanların bakmasını yadırgayan, evli adama mı kaldım deyip evli adamlarla ilişki yaşayan insanlar var. Hani görülmemiş şeyler değil. ben karşı komşunun laflarını savunmuyorum. Ama bu işlerin bir de bu yüzü var diyerek bazı şeylere tek taraflı bakılmaması gerektiğini söyledim. Yoksa kadının laflarında haklılık Payı yok. Dediğiniz gibi rahatsız eden bir durum olsa bile söyleme Şekli bu değildir. Evet.Ben bahsettiğiniz rahatlıkta bir insan olsam zaten kendimi bu haklılıkta öne atmam. Ortalama giyim dediğiniz şeylede alakası yok bunun ev arkadaşım tesettürlü bunu vurgulamak istemedim çünkü insanların giyimiyle (çıplak-yarı çıplak olmadığı takdirde) bu durumu bağdaştıramazsınız bu bi zihniyet meselesi.
Kaldı ki bu bahsettiğiniz yapıda dahi olsak bunun anlatım şekli bu değildir. İletişime geçmenin çok daha kibar yolları vardır benim yaşadığım o yollarla alakasız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?