hele bide eli yüzü düzgün kızlarsabunun gibiler yani
Öğrencileri çok severim ben. Öğrencilik zamanlarında bir komşudan gelen anne böreği yediğimde çok mutlu olurdum. Benim bulunduğum yerde de öğrenci komşularım var ; onlara yemek götürmek çok hoşuma gider. :)
Eşimle birlikte karşılaştığımızda selamlaşırız, bir ihtiyaçları olduğunda kapımızı çalmalarını söyleriz..
Bilemedim; eşinden yana çok mu sıkıntı çekmiş bu kadın ? Adamın karısı yokken sizinle selamlaşması da çok dürüstçe bir hareket değil.
Demek ki adam sıkıntılı..
Karısının bunu sizden çıkarması elbet doğru değil, demek ki psikolojik olarak yıpranmış.
Bundan sonra eşi selam verdiğinde cevap vermemeniz gerekir. Adam gibi adam olsun karısı varken selam versin , yokken verilen selamı almazdım ben olsaydım.
güzeller ölsün benceOhooo hem eli yüzü düzgün, hem bekar, hem yalnız yaşıyorsa çift katlı ekmek kadayıfı
Birde bunun yolda yürüyen cinsleri var, karşıdan gelen bir hatun görmeyiversinler, hemen eşlerinin/sevgililerinin eline yapışırlar
Simdi o kadin buraya konu acsa, adini "karsimizdaki bekar kizlar ben yokken kocamla gulusup selamlasiyor, ben varken yapmiyorlar" bik bik dese, burda 10 yorumdan 9 tanesi bilip bilmeden sizi suclardi. O ruh hastasi kadini tutardi, adina da "kadin hisseder' derdi, kilif hazir zaten; "kadinlar hisseder, kadinlar anlar".
Buraya acilan "bekar bayanlar, lutfen evli erkeklere bakmayin, disarisi bekar erkek dolu, onlara yonelin" gibi akli sira uyari manasinda acilmis rezalet konular da cabasi... Ne sacma insanlar var ya.
Demek ki neymis, bu ruh hastalarina fazla tamah edilmemeliymis... Bunlar butun kizlari kendi kocalarinin pesinde saniyorlar. Kendi hayatlari o adamlarin etrafinda dondugu icin, herkesi de kendileri gibi saniyorlar. Bir de orda burda gaz verilince hepten cosup elaleme sariyorlar. Bunlara prim verilmemeli.
Bence guzel cevap vermissiniz. Ben veremezdim. Bu cinsler genelde sakin kizlara denk geliyor galiba. Ben baskasinin yasadigini okuyunca bile bu kadar sinirleniyorsam, sanirim basima gelse delirirdim. Su ana kadar basima gelmedi boylesi. Gelirse de sizin gibi hazir bir cevap verebilir miyim bilmiyorum. O kadar sakin kalamayabilip, basima dert alirim ben. Kan beynime sicrar yahu. Bana bunlarla gelen kadin benim elimde kalir kardesim. Bir daha da korkusundan elalemin kizina imali imali laf edemez oyle.
Biri gelip konu acsa karsi dairemdeki genc kizlari bikac kez kocamla selamlasirken yakaladim, kiskaniyorum ne yapayim diye, onlarca hemcinsimiz de uygun bir zamanda selam ver sonra da uyar der...
arada ben olsam sacini basini yolarim nasil kocisime gulerek gunaydin der ya da ben olsam tasinirim falan diyen de cikar...
boyle bir toplumuz biz cunku... tum bekarlar kocalarimizla yatmak icin firsat kolluyor, tum kadinlar cakal, kocalarimiz da adeta birer urkek ceylan, asli gorevimiz onlari bu diş saldirilardan canimiz pahasina koruyup kollamak
Kadin olmak cidden bomba.
Yalniz yasamak bile haram lan. Eve kim girip ckiyor takip eden mi istersiniz, kocasinin pesine hafiye kesilen mi?
Ust kattaki kizlar ogrenci degil telekiz diyen hanim nerde ??Onun fikirlerini de alalim derim Ona gore okulundan tutun kendi apartmanina gore her yerde fuhus yapiliyordu zati. Omerakli teyze nereye gitti? Her gozetledigiyle ilgili konu aciyordu ne guzel.
Z zipzip de yok, teyze de yok. Toplumsal icerikli konulara kaldik
yuh ya.. ben de kıskanç biriyimdir ama bunun kiskanclikla bi ilgisi yok yani kadın bildiğin densiz ve saygisiz. iyice sacmalamis.
Biz de universitedeyken 3 arkadaş bi ev tutmustuk ve bu tarz bi olay yaşadık. kadinin kocasiyla ilgisi yok ama genc kizlara bakış acısı olarak ayni.
Daha eve tasinmamistik bile bi kac güne tasinacaktik yani bizi kimse tanimiyordu henüz.
binanin giris kapisinin anahtarindan yaptırmak için miydi ne bi dairenin kapisini caldik mecburen ev sahibi soylemisti. 55 yaslarinda bi teyze açti kapiyi. Durumu anlattik biliyordu gelecegimizi anahtarini aldik 2 dk sürdü yani konuşma. Tam gidecekken teyze dedi ki sizin yasinizda ikiz erkek torunum var üniversite için yanımda kalıyorlar, "evinize falan gondermem haberiniz olsun". Sert de söyledi biraz. cok şaşırdık ve hic birimiz cevap veremedik ilk kez böyle bişeyle karsilasinca. Iyi gunler deyip ayrıldık. Aglasak mi gulsek mi bilemedik yani bu bakis acisinabize ne yapacaksak onun torunlarini yada bize ne gozle bakmis olabir ki ? 3 universiteli 20 yaşında genç kiz yani. Konuyu dagittim ama sadece evli olanlarda da degil de genel bi durum galiba hala anlam veremiyorum.
Hasta kadın.vitrine koysun kocaaını o zaman.töbe yarrabim sizde adam çıksa diye kapıda beklıyorsunuz sanıyor herhalde.densiz.ay daha neler aöylerimde işte susalım bu defalık.takma kafana canım bosver.Kızlar konuya giriyorum hemen.
Biz arkadaşımla yaşıyoruz. Yaşadığımız apartmanda bir komşuluk vs yok zaten aramıyoruzda okuldan eve evden okula bir tempodayız ama tabi apartmanın içinde karşılaştığımız herkeslede selamlaşırız iyi günler,iyi akşamlar şeklinde. Karşı dairemizde bir aile oturuyor. Orda oturan adam beni veya arkadaşımı her gördüğünde gayet kibar şekilde selam verir gülümser. Eşiyle beraber geçiyorlarsa asla suratımıza bakmaz. Buraya kadar tamam problem yok belki eşi rahatsız oluyodur diyerek kabul edilebilir. Ama eşi bu rahatsızlığı dışa vurmaya başladı. Önce bizi gözetlemeler, biz kapıdaysak o anda eşide çıkıyorsa sert sert bize bakmalar. Herneyse umursamadım evli barklı diyerek. Bugün patlak veren artık sabrımı taşıran şöyle bir olay geçti; Ben asansörden inerken kadında asansör bekliyomuş rastladık hiç huyu değildir durdurup sohbet etmek, nasılsın nasıl gidiyor bekarlık zor dimi falan diye muhabbet açtı. Bende normal bir şekilde yanıtladım. Aileniz problem etmiyor mu yalnız yaşamanızı falan dedi bende hayır babam kendisi bulup tuttu ayrıca güvenlik vs olduğundan gözleri arkada değil dedim. Kadının cevabı aynen şu " Orası öyle tabi ama alımlı güzel kızlarsınız apartmanda onca ailenin içinde yaşamanız aileniz için tehdit olmasada aileler için tehdit. Mesela ben evliyim ve siz benim karşımda oturuyosunuz ne bileyim ben kocamla üstünüz müsait değilken vs karşılasmayacağınızı" ve güldü çok masumane bir şeymiş gibi. Önce anlam vermeye çalıştım kaldım bir sonra arkasından bir cümle daha "Sizden öncede hayat kadını oturuyormuş orda bir yüzümüz gülmedi" Benim şalterlerin attığı yer tam olarak burası. Bende " Densizliğiniz özgüvensizliğinizle kapışır sizin gibilere çok fazla şey söylenir şizofren, hasta ruhlu, manyak türetilebilir bunlar ama bence hemen yukarı koşun çünkü kız arkadaşım çöpü çıkarıcaktı kocanız görüp tahrik olmadan yakalayın" dedim ve hızlıca gittim çünkü olayın bir tık ötesinde kadının saçlarını elimde görmek yüksek ihtimaldi. Arkamdan ne konuştu ne bir şey dedi.
Şimdi evet kadın kocasını kıskanıyor olabilir, babasının kızı değiliz bizde hoş ama bu verdiği tepki? Anlam veremedim. Yolda yürürken sevgilisini elinden alıcakmışım gibi bakışlar - ki hepimiz rastlarız bunlara az çok- Falan bunlar artık sıradanlaşmış saçmalıklar görmezden gelmek gerek. Ben aslında böyle genç kızları potansiyel tehlike olarak görenlere sesleniyorum; Yemin ederim koca yemiyoruz hanımlar.Onlara bu kadar güvensizseniz tasma takmak yerine doğaya salın. Ne kendinizi rezil edin ne de bizleri yorun.
oha dedim ya kadın bildiğin kafasında senaryolar yazıyor. Ailene söyle haberleri olsun derim
Haklısın canım ama bu kadın ilerde daha büyük bi sorun çıkarabilir. o anda kullanabilmek için başkasıyla paylaşmalısınız diye düşündüm, aile kapıcı yada aprtman yöneticisi gibi. tedbir amaçlı yani. Allah yardımcınız olsun canım ya gerçekten üzüldümValla annem o kadının totosundan kan alır. Elini kana bulayamamşaka bir yana eğer başedemeyeceğim bir durum olursa olacak olan o.
Haklısın canım ama bu kadın ilerde daha büyük bi sorun çıkarabilir. o anda kullanabilmek için başkasıyla paylaşmalısınız diye düşündüm, aile kapıcı yada aprtman yöneticisi gibi. tedbir amaçlı yani. Allah yardımcınız olsun canım ya gerçekten üzüldüm
Kıskançlıktan yapmıştır o kadın ben de kocamı kıskanırım ama bu kadın fena abartmış o degil de oturduğunuz evde hayat kadını bir bayanın oturması evden soguturdu beni yeriniz de olsam taşınmayı düşünürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?