Hanımlar kocalarınızı saklayın çünkü "yiyoruz"

Öğrencileri çok severim ben. Öğrencilik zamanlarında bir komşudan gelen anne böreği yediğimde çok mutlu olurdum. Benim bulunduğum yerde de öğrenci komşularım var ; onlara yemek götürmek çok hoşuma gider. :)
Eşimle birlikte karşılaştığımızda selamlaşırız, bir ihtiyaçları olduğunda kapımızı çalmalarını söyleriz..
Bilemedim; eşinden yana çok mu sıkıntı çekmiş bu kadın ? Adamın karısı yokken sizinle selamlaşması da çok dürüstçe bir hareket değil.
Demek ki adam sıkıntılı..
Karısının bunu sizden çıkarması elbet doğru değil, demek ki psikolojik olarak yıpranmış.

Bundan sonra eşi selam verdiğinde cevap vermemeniz gerekir. Adam gibi adam olsun karısı varken selam versin , yokken verilen selamı almazdım ben olsaydım.

Simdi o kadin buraya konu acsa, adini "karsimizdaki bekar kizlar ben yokken kocamla gulusup selamlasiyor, ben varken yapmiyorlar" bik bik dese, burda 10 yorumdan 9 tanesi bilip bilmeden sizi suclardi. O ruh hastasi kadini tutardi, adina da "kadin hisseder' derdi, kilif hazir zaten; "kadinlar hisseder, kadinlar anlar".
Buraya acilan "bekar bayanlar, lutfen evli erkeklere bakmayin, disarisi bekar erkek dolu, onlara yonelin" gibi akli sira uyari manasinda acilmis rezalet konular da cabasi... Ne sacma insanlar var ya.
Demek ki neymis, bu ruh hastalarina fazla tamah edilmemeliymis... Bunlar butun kizlari kendi kocalarinin pesinde saniyorlar. Kendi hayatlari o adamlarin etrafinda dondugu icin, herkesi de kendileri gibi saniyorlar. Bir de orda burda gaz verilince hepten cosup elaleme sariyorlar. Bunlara prim verilmemeli.

Bence guzel cevap vermissiniz. Ben veremezdim. Bu cinsler genelde sakin kizlara denk geliyor galiba. Ben baskasinin yasadigini okuyunca bile bu kadar sinirleniyorsam, sanirim basima gelse delirirdim. Su ana kadar basima gelmedi boylesi. Gelirse de sizin gibi hazir bir cevap verebilir miyim bilmiyorum. O kadar sakin kalamayabilip, basima dert alirim ben. Kan beynime sicrar yahu. Bana bunlarla gelen kadin benim elimde kalir kardesim. Bir daha da korkusundan elalemin kizina imali imali laf edemez oyle.

hele bide eli yüzü düzgün kızlarsa bunun gibiler yani

Ohooo hem eli yüzü düzgün, hem bekar, hem yalnız yaşıyorsa çift katlı ekmek kadayıfı

Birde bunun yolda yürüyen cinsleri var, karşıdan gelen bir hatun görmeyiversinler, hemen eşlerinin/sevgililerinin eline yapışırlar

Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama taşınasım geldi oraya. Adam hakkında söylediğinizde haklısınız bundan sonrası için tabikide selam sabah olayı kalmayacak.

Biri gelip konu acsa karsi dairemdeki genc kizlari bikac kez kocamla selamlasirken yakaladim, kiskaniyorum ne yapayim diye, onlarca hemcinsimiz de uygun bir zamanda selam ver sonra da uyar der...
arada ben olsam sacini basini yolarim nasil kocisime gulerek gunaydin der ya da ben olsam tasinirim falan diyen de cikar...
boyle bir toplumuz biz cunku... tum bekarlar kocalarimizla yatmak icin firsat kolluyor, tum kadinlar cakal, kocalarimiz da adeta birer urkek ceylan, asli gorevimiz onlari bu diş saldirilardan canimiz pahasina koruyup kollamak

Tespitin dibi. Aynen öyle ya bu tarz bir olayda ahlaksız hep bekar olan taraf ve bu zihniyetteki insanlar bir şekilde haklılığını bunun üstünden sağlıyorlar. Çünkü onlar analarının karnından evli çıktılar hiç bekar kalmadan doğrudan "namuslu eş"ler oldular.

Umarım karşılaşmazsınız siz böyle bir durumla..

Kadin olmak cidden bomba.

Yalniz yasamak bile haram lan. Eve kim girip ckiyor takip eden mi istersiniz, kocasinin pesine hafiye kesilen mi?

Ust kattaki kizlar ogrenci degil telekiz diyen hanim nerde ?? Onun fikirlerini de alalim derim Ona gore okulundan tutun kendi apartmanina gore her yerde fuhus yapiliyordu zati. Omerakli teyze nereye gitti? Her gozetledigiyle ilgili konu aciyordu ne guzel.

Z zipzip de yok, teyze de yok. Toplumsal icerikli konulara kaldik

Aynen öyle narin ve ürkek kocalarını pusuda bekliyoruz çünkü bizler.. Bu hasta ruhlu insanlar azalarak biter umarım.

Bugün 1+1 evler ile ilgili konuda yorum yapan biri vardı fuhuş yuvası diye. Ben üstüne üstlük 1+1 de yaşıyorum kızlar hayat kadını olmam için bütün şartlar mevcutmuş yani baksanıza

yuh ya.. ben de kıskanç biriyimdir ama bunun kiskanclikla bi ilgisi yok yani kadın bildiğin densiz ve saygisiz. iyice sacmalamis.
Biz de universitedeyken 3 arkadaş bi ev tutmustuk ve bu tarz bi olay yaşadık. kadinin kocasiyla ilgisi yok ama genc kizlara bakış acısı olarak ayni.
Daha eve tasinmamistik bile bi kac güne tasinacaktik yani bizi kimse tanimiyordu henüz.
binanin giris kapisinin anahtarindan yaptırmak için miydi ne bi dairenin kapisini caldik mecburen ev sahibi soylemisti. 55 yaslarinda bi teyze açti kapiyi. Durumu anlattik biliyordu gelecegimizi anahtarini aldik 2 dk sürdü yani konuşma. Tam gidecekken teyze dedi ki sizin yasinizda ikiz erkek torunum var üniversite için yanımda kalıyorlar, "evinize falan gondermem haberiniz olsun". Sert de söyledi biraz. cok şaşırdık ve hic birimiz cevap veremedik ilk kez böyle bişeyle karsilasinca. Iyi gunler deyip ayrıldık. Aglasak mi gulsek mi bilemedik yani bu bakis acisina bize ne yapacaksak onun torunlarini yada bize ne gozle bakmis olabir ki ? 3 universiteli 20 yaşında genç kiz yani. Konuyu dagittim ama sadece evli olanlarda da degil de genel bi durum galiba hala anlam veremiyorum.

Bir de eklemeden gecemicem , eli yuzu duzgun ve bekar olmak cok tehlikleli bir karisim.

Benim isyerimdeki sef, p.cin teki. Gerçek bir p.ç öyle böyle değil karısını her fırsatta aldatıyor. Nişanlıyken de aldatmış...neyse.

Neyse bir gün iş yemeğinde karısıyla tanıştım tanışmaz olaydım. Bütün gece baktı bütün gece gözlerini dikip. Sarhoş falan oldu herhal Cherry takılma dedim derkennnnnnnnnnnn ertesi gün işyerine geldi. Muhabbet etme ayağına sorular soruyor evli misin sevgilin var mı bilmem ne mi. Kocası zaten ayrı bir hikaye, sürekli kadın peşinde. Bana da yollu ama benim işim olmaz tabi. Kadın sürekli bir şeyler bahane ediyor telefon ediyor bana , bıktım usandım. Herifin kendi yetmiyormuş gibi bir de karısı çıktı. Ailece bezdirdiler beni. Herif sinirli stresli bir tip, kafasina eser gelir bagirir cagirir, kadin ayri psikopat.

Herif yeni sevgili buldu ama kadın hala benim peşimde. Yanlış hedef peşinde yani salak kadin

Herif de az cakal degil, beni gosterip hedef saptiriyor.

Son düzenleme:

Ay gerçekten ölür müsün öldürür müsün teyzeye bak sen ya yesinler onun torununu bizde öyle 21 yaşında insanlarız ve yaşımız+cinsiyetimiz haricinde insanlara batabilecek hiç bir durum yok..

oha dedim ya kadın bildiğin kafasında senaryolar yazıyor. Ailene söyle haberleri olsun derim

Hasta kadın.vitrine koysun kocaaını o zaman.töbe yarrabim sizde adam çıksa diye kapıda beklıyorsunuz sanıyor herhalde.densiz.ay daha neler aöylerimde işte susalım bu defalık.takma kafana canım bosver.

Valla annem o kadının totosundan kan alır. Elini kana bulayamam şaka bir yana eğer başedemeyeceğim bir durum olursa olacak olan o.
Haklısın canım ama bu kadın ilerde daha büyük bi sorun çıkarabilir. o anda kullanabilmek için başkasıyla paylaşmalısınız diye düşündüm, aile kapıcı yada aprtman yöneticisi gibi. tedbir amaçlı yani. Allah yardımcınız olsun canım ya gerçekten üzüldüm

Çok teşekkür ederim.. Zaten tartışmaya uzaktan ama duyabilecek mesafede güvenlikçide şahit oldu. Dediğiniz gibi bir durum olursa o bu tartışmanın şahidi olur yani..

Kıskançlıktan yapmıştır o kadın ben de kocamı kıskanırım ama bu kadın fena abartmış o degil de oturduğunuz evde hayat kadını bir bayanın oturması beni evden soguturdu herhalde yeriniz de olsam taşınmayı düşünürdüm

Bunu söyleyen kadın bana da ahlaksız muamelesi yapan kadın doğruluğu tartışmaya gayet açık şayet kadın ben çıktıktan sonra benim içinde bu yaftayı yapıştırabilir bu birincisi. İkincisi altında yatır mı var evin neden çıkıyorum? İstanbul gibi bir yerde istediğiniz koşullarda bir ev bulup sonrada soğudum deyip çıkmak akıl kârı değil tüm bu dediklerimi yok saysak bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…