Hanımlar kocalarınızı saklayın çünkü "yiyoruz"

Benim söylediklerim kadının giyimi kuşamı vs detaylar değil net bir şekilde olayın özeti. Sizin kendi kurduğunuz cümleler afaki cümleler. Ne öyle bir olay geçti ne de benzeri. Böyle bir konuyla karşılaşsam kendi durumum kadar sert olmazdım çünkü anlatım bilinçli olarak kötüleme yönünde. Ama bana olayı diyaloglar halinde yazarak anlatsa, benim yaptığım gibi tepkim bu olurdu.

Şaka yapıyorum canım neden hemen alındın anlamadım. Senin gibi durumu bende yaşadım merak etme.. Ben burada o kadının kafasında kurduğu seneryoyu yazdım ve biraz bakarsan böyle konu açan çok kişi var BDV da.. Onlara verilen yorumlara bakarsan da hep kadını teselli ediyorlar.Oradan yola çıkarak o kadın gelip burada böyle konu açsa ne yorum yapardınız yazdım.

Evet bu yönden bakınca haklısınız tabi.

tanıdığım ve uzak durduğum birinin hareketlerine çok benziyor. umarım tanıdığım kişi değildir. bu derece alçalmış ve şirret birinden böyle bir muamele görmeniz çok yazık. üzüldüm durumunuza. bence uzak durun mazallah kıskançlıktan saldırıverir.

valla nisanlisini,esini annesinden kiskanani gordukten sonra bu pek anormal gelmedi artik bana . genelleme yapmaniza anlam veremedin ayrica, ' kocanizi yemeyiz dogaya salin ' gibi kelimeler cok yakisiksiz. gerginliginizi anlayabilirim ama dert yandiginiz insanlara ayrica atarlanmaniz komsunuzun size yaptigi ile ayni konumda

atarlanmamışki cevabını çok güzel vermiş konu sahibi...ne yapacaktı hiç birşey demicekmiydi

atarlanmamışki cevabını çok güzel vermiş konu sahibi...ne yapacaktı hiç birşey demicekmiydi

anlatmak istedigim konu sahibinin komsusuna verdigi tepki degil ,o konuda yapilmasi gerekenin en iisini yapmis ama son paragraftaki yazidaki genellemeye anlam veremedim

Siz kendi acinizdan bakiyosunuz ve haklisiniz.
Ama yaninda esi varken hic cekinmeden sanki sizin dediginiz gibi "yiyecekmis" gibi bakanlari napicaz.
Esini gormezden gelerek kendini gostermeye calisanlari napicaz.
Asil tasmayi onlara takmak lazim

Daha önceki sayfalarda buna cevap niteliğinde bir kaç yorum var aslında. Forumda da bu konular açılıyor gibilerinden.Genelleme bizzat size ,Ayşeye veya Fatmaya değil. Doğrudan bunu üzerine alınan olmadı şimdiye kadar çünkü burdaki kimse birbirini bu anlamda tanımaz. Benim son cümlem bu kafada olan herkese. Bana bu cümleyi kurabilecek zihniyetle aynı düşüncede olan herkese. Ve evet onlara cümleyi tekrarlayadabilirim. Başka kadınlara musallat olacağınıza güvenmediğiniz eşinizi doğaya salın. Bunu komşumun zihniyetindeki herkes üzerine alınabilir benim için mesele yok. Sizin bu kadar hassas düşünmenizi başınıza gelmemesine bağlıyorum. Aksi takdirde benim bu cümlemi komşumun söyledikleriyle bir tutmanıza anlam veremem.

Siz kendi acinizdan bakiyosunuz ve haklisiniz.
Ama yaninda esi varken hic cekinmeden sanki sizin dediginiz gibi "yiyecekmis" gibi bakanlari napicaz.
Esini gormezden gelerek kendini gostermeye calisanlari napicaz.
Asil tasmayi onlara takmak lazim

Yanlış anlamışsınız ben adam bana yiyecek gibi bakıyor demedim. Eşinin yaptığı tartışmaya açık bir durum evet ama apartmanda birine selam vermek veya tebessüm etmek benim açımdan art niyetli durumlar değil. Evet bunun birde eşiyle olan boyutu var orası tartışmaya açık olan nokta. Bu konuda her yorum doğru olabilir bir şey diyemem.

hiç moralinizi bozmayın öyle güzel bir cevap vermişsiniz ki kadının içine dert olmuştur. cezasını bulmuş.

Adam size yiyecekmis gibi bakiyo demedim siz yalnis anladiniz.
Kocalarinizi yemeyiz hanimlar demissinizya yiyecekmis gibilerde var onu demek istedim

Sen kendini bildikten sonra boş beyinlerin ne düşündüğü hiçte önemli değil ablam..terbeyesiz insanları kendi seviyelerinde bırak gitsin..bende evliyim..bende eşimi kıskanırım ama hiç kimseye böylesi bir konuşma yapmadım şimdiye kadar..

Adam size yiyecekmis gibi bakiyo demedim siz yalnis anladiniz.
Kocalarinizi yemeyiz hanimlar demissinizya yiyecekmis gibilerde var onu demek istedim

Eşi bakmazsa bir mevzu yok bence. Eğer eşinin bakmasından korkuyorsada o onların problemi kendi aralarında çözülmeli. Neticede ben "yemiyorum" ama böyle bir tepki alıyorum. Bu başlığın haklılığını/haksızlığını yiyecekmiş gibi bakanlar düşünsün.

hiç moralinizi bozmayın öyle güzel bir cevap vermişsiniz ki kadının içine dert olmuştur. cezasını bulmuş.

Çok teşekkür ederim

Bende sizin gibi düşünüyorum.. Teşekkür ederim.
yavruu atla gel bizim apartmana taşın bak yemek bile yaparım ayol pastalar börekler akşam balkonda oturma sefaları takma şekerim sen kendini bilmiyormusun.. ama herkeside kendin gibi sanma bu gözler tam senin tersinide gördüü.. muhatap olma gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…