Hanımlar kocalarınızı saklayın çünkü "yiyoruz"

Hasta ruhlu insanlardan nefret ediyorum nerden bulmuş bu cesareti? Alsın vitrine koysun kocasını, bekarlara özel apartmanlar tahsis etsinler, hiç bir aile tehdit altında olmasın o zaman daha neler duyacağız..:KK57:

Kadın bir sebepten rahatsız oluyor demek ki. Olayın aslında sizinle hiçbir ilgisi yok. Kendi üzerinize alıp canınızı sıkmayın ve bana kalırsa o beyefendiye de selam vermeyin olsun bitsin.
Eşi yanında yokken gülümseyip selam vermesi, eşiyle birlikteyken ise yüzünüze bakmaması ortada bir sorun olduğuna işaret. Ben şahsen eşim yanımdayken selam veremeyeceğim birine eşim yokken de selam vermem. Çok mu gerekli sanki selamlaşmak? Akrabam değil, iş arkadaşım değil. Eşimden önemli? Demek ki söz konusu beyefendi bu değerlendirmeyi yapamıyor ve dolayısıyla eşinin de canını baya bir sıkıyor.

Kadınları bu hale getiren yine kadınlar. Eşim öyle yakışıklı biri değil, yani bir göz algısı varsa ben ondan çok daha güzelim. Bunu niçin söylüyorum bir mekana gittiğimizde kızların eşime, benim yanımda olmasından ya da elinde yüzük olmasından utanmadan dik dik bakmalarından.
Bu cümlemden sonra taşlanabilirim ama, Bende bu yüzden bekar kızların eşimin çevresinde olmasından hiç haz etmiyorum. Bana bu algıyı onlar oluşturdu, adam nedense parmağına yüzük takınca kıymetlendi verdiğim örnek sadece bir tanesiydi. :KK57:
Isteyen istediği kadar baksın. Tip olarak düşünemeyiz ne tipsiz adamlar güzel eşlerini aldatıyor onlara bakan da var yani. Önemli olan eşinizin bakmaması. O bakmıyorsa kim bakarsa baksın önemli değil. Bunu da eşinize yansıtmamanızı öneririm böyle ortamlarda dikkat etmeye başlar kim bakıyor diye. Bu tip algılar yüzünden aile binasından ev vermiyorlar malesef.

Konu sahibi iyi demişsin. Soğukkanlı davranmışsın bence başkası olsa daha kötü davranabilirdi. Tebrik ederim

Kadın bir sebepten rahatsız oluyor demek ki. Olayın aslında sizinle hiçbir ilgisi yok. Kendi üzerinize alıp canınızı sıkmayın ve bana kalırsa o beyefendiye de selam vermeyin olsun bitsin.
Eşi yanında yokken gülümseyip selam vermesi, eşiyle birlikteyken ise yüzünüze bakmaması ortada bir sorun olduğuna işaret. Ben şahsen eşim yanımdayken selam veremeyeceğim birine eşim yokken de selam vermem. Çok mu gerekli sanki selamlaşmak? Akrabam değil, iş arkadaşım değil. Eşimden önemli? Demek ki söz konusu beyefendi bu değerlendirmeyi yapamıyor ve dolayısıyla eşinin de canını baya bir sıkıyor.
Kadın o zaman düzgün bir şekilde anlatsın eşine güvenmiyorsa salmasın eşini dışarı kendi özgüvensizliği ve şüpheciliği yüzünden kimseye hakaret edilmemeli. Tabi konuşmasın ama umursamayıp gitmek yerine cevap vermesi iyi olmuş bence çünkü böyle insanlar bir karşılık almadan akıllanmaz. Daha çok konu sahibinin üstüne gidebilirdi.

Ne kadar acı hayatlar var..

Kocalar/kadınlar sadece eşinin kaprisi yüzünden bir başkasına selam veremez haldeler.
Aynı şekilde kocamı/karımı birine kaptıracağım diye uykuları kaçanlar var..

Allah herkese dengini bulmayı nasip etsin. Takıntılı insanlarla ömür geçirmek zor olsa gerek.

Kızlar konuya giriyorum hemen.
Biz arkadaşımla yaşıyoruz. Yaşadığımız apartmanda bir komşuluk vs yok zaten aramıyoruzda okuldan eve evden okula bir tempodayız ama tabi apartmanın içinde karşılaştığımız herkeslede selamlaşırız iyi günler,iyi akşamlar şeklinde. Karşı dairemizde bir aile oturuyor. Orda oturan adam beni veya arkadaşımı her gördüğünde gayet kibar şekilde selam verir gülümser. Eşiyle beraber geçiyorlarsa asla suratımıza bakmaz. Buraya kadar tamam problem yok belki eşi rahatsız oluyodur diyerek kabul edilebilir. Ama eşi bu rahatsızlığı dışa vurmaya başladı. Önce bizi gözetlemeler, biz kapıdaysak o anda eşide çıkıyorsa sert sert bize bakmalar. Herneyse umursamadım evli barklı diyerek. Bugün patlak veren artık sabrımı taşıran şöyle bir olay geçti; Ben asansörden inerken kadında asansör bekliyomuş rastladık hiç huyu değildir durdurup sohbet etmek, nasılsın nasıl gidiyor bekarlık zor dimi falan diye muhabbet açtı. Bende normal bir şekilde yanıtladım. Aileniz problem etmiyor mu yalnız yaşamanızı falan dedi bende hayır babam kendisi bulup tuttu ayrıca güvenlik vs olduğundan gözleri arkada değil dedim. Kadının cevabı aynen şu " Orası öyle tabi ama alımlı güzel kızlarsınız apartmanda onca ailenin içinde yaşamanız aileniz için tehdit olmasada aileler için tehdit. Mesela ben evliyim ve siz benim karşımda oturuyosunuz ne bileyim ben kocamla üstünüz müsait değilken vs karşılasmayacağınızı" ve güldü çok masumane bir şeymiş gibi. Önce anlam vermeye çalıştım kaldım bir sonra arkasından bir cümle daha "Sizden öncede hayat kadını oturuyormuş orda bir yüzümüz gülmedi" Benim şalterlerin attığı yer tam olarak burası. Bende " Densizliğiniz özgüvensizliğinizle kapışır sizin gibilere çok fazla şey söylenir şizofren, hasta ruhlu, manyak türetilebilir bunlar ama bence hemen yukarı koşun çünkü kız arkadaşım çöpü çıkarıcaktı kocanız görüp tahrik olmadan yakalayın" dedim ve hızlıca gittim çünkü olayın bir tık ötesinde kadının saçlarını elimde görmek yüksek ihtimaldi. Arkamdan ne konuştu ne bir şey dedi.

Şimdi evet kadın kocasını kıskanıyor olabilir, babasının kızı değiliz bizde hoş ama bu verdiği tepki? Anlam veremedim. Yolda yürürken sevgilisini elinden alıcakmışım gibi bakışlar - ki hepimiz rastlarız bunlara az çok- Falan bunlar artık sıradanlaşmış saçmalıklar görmezden gelmek gerek. Ben aslında böyle genç kızları potansiyel tehlike olarak görenlere sesleniyorum; Yemin ederim koca yemiyoruz hanımlar.Onlara bu kadar güvensizseniz tasma takmak yerine doğaya salın. Ne kendinizi rezil edin ne de bizleri yorun.
Normalde bende kıskanç biriyim ama bu yazdıklarınız bana bile yok artık dedirtti yani benden kat kat beterleri varmış bunu gördüm.Benim yaşadığım binada da bekar bayanlar var merdivende karşılaştığımız oluyo falan ama hiç aklıma bu şekil birşey gelmemişti karşı komşunuz eşini tasmayla gezdirebilicek cinstenmiş hiç muhatap olmayın seviyesini baya belli etmiş kendisi.

Ne kadar acı hayatlar var..

Kocalar/kadınlar sadece eşinin kaprisi yüzünden bir başkasına selam veremez haldeler.
Aynı şekilde kocamı/karımı birine kaptıracağım diye uykuları kaçanlar var..

Allah herkese dengini bulmayı nasip etsin. Takıntılı insanlarla ömür geçirmek zor olsa gerek.

Amiin çok güzel yazmışsınız teşekkürler..

Isteyen istediği kadar baksın. Tip olarak düşünemeyiz ne tipsiz adamlar güzel eşlerini aldatıyor onlara bakan da var yani. Önemli olan eşinizin bakmaması. O bakmıyorsa kim bakarsa baksın önemli değil. Bunu da eşinize yansıtmamanızı öneririm böyle ortamlarda dikkat etmeye başlar kim bakıyor diye. Bu tip algılar yüzünden aile binasından ev vermiyorlar malesef.

Konu sahibi iyi demişsin. Soğukkanlı davranmışsın bence başkası olsa daha kötü davranabilirdi. Tebrik ederim

Bende sizin gibi düşünüyorum.. Teşekkür ederim.

Hahahahahahaha :KK70:
Canım o nasıl güzel bir cevaptır. Duygularıma tercüman olmuşsun.

"Densizliğiniz özgüvensizliğinizle kapışır sizin gibilere çok fazla şey söylenir şizofren, hasta ruhlu, manyak türetilebilir bunlar ama bence hemen yukarı koşun çünkü kız arkadaşım çöpü çıkarıcaktı kocanız görüp tahrik olmadan yakalayın"

Ben de 7 yıldır yalnız yaşayan biri olarak inan seni çok çok iyi anlıyorum. Nitekim her gittiğim dairede de yaşadım bu ve benzeri durumları. En son şuan yaşadığım yerde de oluyor çok sık ama ben artık duymuyorum, birisi asansörde merdivende bile karşıma çıkıp bişi dese artık bön bön bakıyorum :KK57: cevap vermiyorum :KK70: Aslında benim yaptığım da doğru değil biliyorum ama ben kurtuluşu burada buldum. Öyle meymenetsiz bi tavır takındım, dışarda normalim ama :KK70:
Bunlar tamamen beceriksiz işe yaramaz ve özgüvensiz olduklarından kaynaklanıyor. Allahım yaaa :KK70::KK70::KK70:

tasma3.jpg

Hahahahahahaha :KK70:
Canım o nasıl güzel bir cevaptır. Duygularıma tercüman olmuşsun.

"Densizliğiniz özgüvensizliğinizle kapışır sizin gibilere çok fazla şey söylenir şizofren, hasta ruhlu, manyak türetilebilir bunlar ama bence hemen yukarı koşun çünkü kız arkadaşım çöpü çıkarıcaktı kocanız görüp tahrik olmadan yakalayın"

Ben de 7 yıldır yalnız yaşayan biri olarak inan seni çok çok iyi anlıyorum. Nitekim her gittiğim dairede de yaşadım bu ve benzeri durumları. En son şuan yaşadığım yerde de oluyor çok sık ama ben artık duymuyorum, birisi asansörde merdivende bile karşıma çıkıp bişi dese artık bön bön bakıyorum :KK57: cevap vermiyorum :KK70: Aslında benim yaptığım da doğru değil biliyorum ama ben kurtuluşu burada buldum. Öyle meymenetsiz bi tavır takındım, dışarda normalim ama :KK70:
Bunlar tamamen beceriksiz işe yaramaz ve özgüvensiz olduklarından kaynaklanıyor. Allahım yaaa :KK70::KK70::KK70:

İnsanı moronlaştırıyorlar böyle böyle napıcaksınız yani uzun yıllar yalnız yaşamak çok daha sıkıntılıdır çünkü. Ben henüz bir yıl oldu eve çıkalı öncesinde güvenlikçilerden biriyle yaşamıştım şimdide bu. Benim sonunda sizin gibi insanlara bön bön bakma olabilir yani mümkün:KK53:

Yalnız karşı taraftaki kadın bu forumda olsa şöyle bir konu açardı.
"Hanımlar kapı komşum bekar bir bayan. Bildiğiniz kocamı gözleriyle yiyor.. Sırf baksın diye kapılara daracık taytlarla çıkıyor. Dikkat ettim ne zaman eşim kapıya çıksa o da çıkıyor hemen bakışlar atıyor.Geçen gün hadi bir cesaret uyarayım dedim demediğini bırakmadı terbiyesiz. Gene cevap vermedim kendimi bozmadım. Değmez."
O zaman ne derdiniz acaba. :KK53::KK53::KK53:

kocasının ne halt olduğunu bilen, bilipte susan kadınlardan olma durumu oldukça yüksek. adam işe giderken o da bir köşede oturup izliyor mu tüm gün. insanın canını sıkıyor bu gibi olaylar, haklısınız..

X