Hanımlar kocalarınızı saklayın çünkü "yiyoruz"

adamlar kaslı göbeksiz vs..tiplerse kıskandılar demek ki

acaba böyle düşünenler kime güvenmiyor,sorsan bekarlara derler de gerçekte kendilerine mi eşlerine mi yoksa her ikisine birden mi?
Yani bayağı bi kalabalık yaşıyolar iki daire tutmuşlar ben bir iki tanesini gördüm sadece evet yani genç göbeksiz belli spor yapan adamlar bizim apartman görevlisinin kıskandığına eminim zaten :) bence direkt kendilerine güvenmiyorlar esas sorunları özgüven sorunu valla

Kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş.

Yaa kesinlikle öyle koca sevmem ama yemeği fena yerim umarım bir öğrenciyle komşu olurum hatta böyle yardımım dokunur belki benimde. Ekmek arası kayısı kadar olmasada

Arada pestil de getirirdi hakkini yemeyeyim simdi
en iyi komsu ogrenci komsudur, dedikodu yapmaz, en ufak sese sikayete gelmez, kapi deliginden milleti rontgenlemez, kocami yiyecekler komsular yetisiiiiin diye kendini paralamaz

Ahahha. Hep diyorum kocam günün birinde beni aldatırsa kendi arandığı için aldatır. Yoksa bizim kocişler Rock yıldızı mı da tüm kadınlar yolda üstlerine atlasın?

Ben de aynisini diyorum, erkek aranmazsa zorla ustune atlayip irzina gececek degiller ya

bi de bakiyorum eli yuzu duzgun, boyu posu yerinde, meslegi havali, yasi da ideal ama kimse taciz etmiyor benimkini, keramet sacta mi acaba, cok sacli ordan yirtiyorum herhalde

benim liseden çok yakın arkadaşım vardı sevgilisini de tanıyordum beraber oturup muhabbet etmişliğimiz vardı. sonra bir gün annemle giderken bunları gördüm evlenmişlerdi eşi hamileydi. yanlış anlaşılmasın diye kıza yanaştım naber X canım nasılsın diye kızı öptüm. sonra ayaküstü konuşurken kız kocasını bir çekti bakkala soktu hadi gidelim diye suratı düşürdü yere ki rezil oldum anneme. o günden beri asla evli erkeklere selam vermem. mazallah ayartırım falan da elinden alırım çok değerli kocalarını. o komşunda kendi kıskançlığı içinde boğulsun.

nasıl güzel cevap vermişsiniz, nasıl güzel kapak olmuş helal olsun bu konuda banada ders verirmisin

ah aynı dertten muzdaripiz benimkine de kimse bakmadı şöyle kıskanıp yolacağım biri olsun ne isterdim oysa ki

kıskanmıyorsak sevmiyoruz demek ki

Aynen aynen, 15 sene oldu hala bir kizi tenhada kistirip da kocami yimeeee ben yicem diye cemkiremedim

O da beni sevmiyor galiba, ne etek boyuma karisir ne erkeklere selam verdim diye agzimi burnumu dagitir

Aynen aynen, 15 sene oldu hala bir kizi tenhada kistirip da kocami yimeeee ben yicem diye cemkiremedim

O da beni sevmiyor galiba, ne etek boyuma karisir ne erkeklere selam verdim diye agzimi burnumu dagitir

bence boşanın bu nasıl evlilik a dostlar

bu konuyu komşu kadın açsaydı gerçekten şurada kızaam aç gözünü kocanı kaptırma nidaları yankılanırdı

Kocası tekin değildir muhtelemen böyle laflar ettiğine göre..Yada kendisi paranoyak...

Eşimin eski arkadaşı benimde 6 yıllık arkadaşımın 2 yıllık sevgilisi sırf benden kıskanıyor diye 1 yıldır görüşmüyoruz.. Huu sen yokken ben vardım diyesim geliyor ama neyse.. Anlıyorum seni.. Bu insanlar hasta ruhlu işte yapacak bir şey yok.

Vallahi olmaz herif benden zaten hazzetmiyor yüz vermedim diye , kovar. Beni kovmasın da ne b.k yerse yesin.

Sizde utanmıyormusunuz donla kapılara çıkmaya .adam tahrik oluyo böyle işte..:)
şaka bir yanada belliki hem kendine hem kocasına güvensiz bir kadın..takmayın cevabınızı vermişsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…