adamlar kaslı göbeksiz vs..tiplerse kıskandılar demek ki
acaba böyle düşünenler kime güvenmiyor,sorsan bekarlara derler de gerçekte kendilerine mi eşlerine mi yoksa her ikisine birden mi?
Yani bayağı bi kalabalık yaşıyolar iki daire tutmuşlar ben bir iki tanesini gördüm sadece evet yani genç göbeksiz belli spor yapan adamlar bizim apartman görevlisinin kıskandığına eminim zaten :) bence direkt kendilerine güvenmiyorlar esas sorunları özgüven sorunu vallaadamlar kaslı göbeksiz vs..tiplerse kıskandılar demek ki
acaba böyle düşünenler kime güvenmiyor,sorsan bekarlara derler de gerçekte kendilerine mi eşlerine mi yoksa her ikisine birden mi?
Kadınları bu hale getiren yine kadınlar. Eşim öyle yakışıklı biri değil, yani bir göz algısı varsa ben ondan çok daha güzelim. Bunu niçin söylüyorum bir mekana gittiğimizde kızların eşime, benim yanımda olmasından ya da elinde yüzük olmasından utanmadan dik dik bakmalarından.
Bu cümlemden sonra taşlanabilirim ama, Bende bu yüzden bekar kızların eşimin çevresinde olmasından hiç haz etmiyorum. Bana bu algıyı onlar oluşturdu, adam nedense parmağına yüzük takınca kıymetlendi verdiğim örnek sadece bir tanesiydi.
Yaa kesinlikle öyle koca sevmem ama yemeği fena yerimumarım bir öğrenciyle komşu olurum hatta böyle yardımım dokunur belki benimde. Ekmek arası kayısı kadar olmasada
Ahahha. Hep diyorum kocam günün birinde beni aldatırsa kendi arandığı için aldatır. Yoksa bizim kocişler Rock yıldızı mı da tüm kadınlar yolda üstlerine atlasın?Benim kocama niye kimse bakmiyor yahu, sacli oldugundan mi acaba
Ahahha. Hep diyorum kocam günün birinde beni aldatırsa kendi arandığı için aldatır. Yoksa bizim kocişler Rock yıldızı mı da tüm kadınlar yolda üstlerine atlasın?
Benim kocama niye kimse bakmiyor yahu, sacli oldugundan mi acaba
Ahahha. Hep diyorum kocam günün birinde beni aldatırsa kendi arandığı için aldatır. Yoksa bizim kocişler Rock yıldızı mı da tüm kadınlar yolda üstlerine atlasın?
ah aynı dertten muzdaripiz benimkine de kimse bakmadı şöyle kıskanıp yolacağım biri olsun ne isterdim oysa ki
kıskanmıyorsak sevmiyoruz demek ki
Gücensinler ne yapalım ayol.kocalarınız okusa gücenir
Aynen aynen, 15 sene oldu hala bir kizi tenhada kistirip da kocami yimeeee ben yicem diye cemkiremedim
O da beni sevmiyor galiba, ne etek boyuma karisir ne erkeklere selam verdim diye agzimi burnumu dagitir
Gerçek hedefe biraz ışık tut canım, oraya yönelsin
İlk göreve başladığımda ; okuldaki tek bayan bendim. Eşler illa benle tanışıyodu ,müdür yardımcısı işle ilgili gece gece msn den yazıp , cvp verirsem muhabbeti ilerletmeye çalışıyodu , ev sahibi kaçta geldiğimi gözetliyodu derken benim bi adanalı damarımın tutup ; millete haddini bildirmemle beraber büyük saygı gördüm ve bana , -yani potansiyel koca avcısına- olan bakışlar değişti , evlenene kadar rahat ettim