Hanımlar kocalarınızı saklayın çünkü "yiyoruz"

Sizin yaşadıklarınıza değinmeden sormak istediğim bir şey var. Şimdi ne yapalım o halde ev mi tutmayalım dışarı mı çıkmayalım? Ya da siz doğrudan dünyaya evli bir insan olarak mı geldiniz? Sizin bekarlık evreniz hiç olmadı mı?

yok canııım kıskanınca tamam bitti iş....ömrü billah adam gitmez senden kaptıramazsın kimseye..

Ben kadının yaptıklarına hak vermiyorum, kesinlikle yanlış dil kullanmış. Yani o kadınla beni kıyaslamayın istediğiniz gibi hayatını yaşayabilirsiniz.
Sonuçta kadının eşinde de suç var, tekken selam verip, eşi yanındayken selam vermemek bazı şeyleri ortaya koyuyor.
Yerinizde olsam o aile ile tümden selamı sabahı keser, huzurla otururdum.

aslında değil biliyor musunuz. annemlerin bir komşusu var, kız bildiğiniz Sfenks. 10 yıldır orada oturuyorlar kızla sürekli karşılaşırız 1 kere gülümsediğini ya da selam verdiğini bilmem.. ama eşi o kadar sıcak kanlı, güler yüzlü bir tip ki.. hep kapıyı tutar, eşime selam verir, bana selam verir, çocukları sever falan. ama eşiyle yürüyorlarsa adam resmen tırsıp selam veremiyor şimdi adamın şuçu ne, nihayetinde bir yerde komşuluk var selam vermeden kapı kapanmıyor ki.

Tabikide keseceğim..

aman allahım böyle kadınlar varmı gerçekten pesss... bende dul'um bayanlar ama korkmanıza gerek yok erkek milletiyle heledee evlilerle işim olmaz tövbe bismillah yaa

Cevabı güzel yapıştırmışsınız haketmiş . Bizim apartmanda siyahi bekar erkekler oturuyor diye apartman görevlisi kulis yapıyormuş bir ara, ' karımız, kızımız var olmiyi böyle' diye, adamlar işinde gücünde,bazısı da öğrenci biz de apartmanın tüm kadınları olarak yoldan çıkmak için siyahi komşularımızın taşınmasını bekliyorduk zaten tövbe yarabbi. Her türlü manyak var anlayacağınız üzere.

adamlar kaslı göbeksiz vs..tiplerse kıskandılar demek ki

acaba böyle düşünenler kime güvenmiyor,sorsan bekarlara derler de gerçekte kendilerine mi eşlerine mi yoksa her ikisine birden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…