Hanımlar kocalarınızı saklayın çünkü "yiyoruz"

Bu gibi tavırlar bi yerde itiraf niteliğinde: benim kocam uçkuru düşük kendine hakim olamayan bir adam o yüzden siz dikkat edecek etrafta olmayacaksınız

Sonra neden bize kezban diyorlar diye sorgulamayın işte.

Buldumcuklar ne yazık ki her yerde. Tek erkek o ya dünyadaki, hepimiz onların peşindeyiz. Allah yardımcıları olsun. Senin de ağzına sağlık.

kocanı kapmak isteyen bunu aklını koyan bir şekilde yapar o adamda az buçuk başkasına gönül kayma varsa oooo istersen kafesle kaparlar.

kıskandın diye adam kul köle olucak diye bir şey yok

Ogrencilerin ac kalmasi konu olmus ya, Bizim öğrenciyken uzun sure oturdugumuz evdeki ev sahibimiz malatyali bir haci amcaydi, amca surekli bize yasindan kurusuna kayisi getirirdi, amca biz bunu bitiremiyoruz okulda dagitiyoruz derdik, hep birlikte yiyin evladim zihni acar derdi ay sonunda ekmek arasi kuru kayisi yemisligimiz coktur ogrenci komsularinizi koruyup kollayin, arada borek corek goturun, koca yemezler ama ev yemegine bayilirlar

Garip iste degil mi.
Uygunsuz gorurseymis. Uygunsuz? Tangali, jartiyerli çöp atma fantazileri falan varsa arkadaslarin neden olmasin
bizde deneyelim nasıl bir fantaziymiş bu
ay bak aklıma geldi bizde her kat tek daire karşı komşu kocası yok bende tühh

Yaa kesinlikle öyle koca sevmem ama yemeği fena yerim umarım bir öğrenciyle komşu olurum hatta böyle yardımım dokunur belki benimde. Ekmek arası kayısı kadar olmasada

Çüş demek istiyorum! Pes!! Gerizekalı ya bak!! Az bile demişsiniz valla.
Ne demek ailler için tehditsiniz ya?!! Arnıyor musunuz, azdınız mız demek istiyor!!
Dışarıda milyonlarca kadın var, kocana kadın dedektörlü tasma tak, online takip edersin deseydin!

Bence bu dediklerini aynen eşine iletin. Bilsin kadın ne mal.

Kaldı ki bu zihniyet yapıştırmıştır o kadınada yaftayı. He öyleyse bile dediğiniz gibi benimle ne alakası var anlamsız işte..

evet aslında sanki hayat kadınları öyle nezih bir sitede kafasına göre ev tutabilir de insanlar da bunu yanına bırakır, o kadının hayal gücüdür

Benimde anlam veremediğim o dışarda insanlar ne şekillerde geziyorlar şortlu,mini etekli. Kocan beni ne şekilde görebilir pijamalı mı, eşofmanlı mı? Eğer sürdürürse tavrını önce kendi ailemle veya yöneticiyle paylaşmayı düşünüyorum. Daha fazla abartırsada dediğiniz yapılabilir evet..

evet misal sizi tanımıyorum ve benimkini kapabilsiiniz.Aman allahım

ahahah yılın kapağı

evet eğer kıskanmazsanız başkası kapar, kıskanın, boğun adamları ki bu sefer kendisini özgür hissettirenlerin yanına gitsinler.. valla erkek olsam ve bu tarz bir karım olsa ona perdeyi açtırmazdım nasıl bir his anlasın diye..

konu sahibi kapıya demir perde taktır kimse görmesin sizi

Son düzenleme:
En çok kel kafalı kocalar kıskanılıyor nedense .Kendimce bir istatistik yaptım bu sonuca vardım . :)

Kadınları bu hale getiren yine kadınlar. Eşim öyle yakışıklı biri değil, yani bir göz algısı varsa ben ondan çok daha güzelim. Bunu niçin söylüyorum bir mekana gittiğimizde kızların eşime, benim yanımda olmasından ya da elinde yüzük olmasından utanmadan dik dik bakmalarından.
Bu cümlemden sonra taşlanabilirim ama, Bende bu yüzden bekar kızların eşimin çevresinde olmasından hiç haz etmiyorum. Bana bu algıyı onlar oluşturdu, adam nedense parmağına yüzük takınca kıymetlendi verdiğim örnek sadece bir tanesiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…