Hanımlar kocalarınızı saklayın çünkü "yiyoruz"

Aynen öyle o tespite bende katılıyorum muhakkak bekar olan suçlanırdı. Çok teşekkür ederim bu arada

Alkislar sana begggim.

kocalarini egitsinler bizlere karisana kadar.

Soyledigin soz vecize olacak turden. bayildim...

Densizliginiz ozguvensizliginizle kapisir...

Imza Beggg

Cute bir insan g-string ile balkona çıkacak kadar rahat olacaksa onun öğrenci ya da bekar olması bir şeyi değiştirmez diye düşünüyorum. Başında bir erkek olsaydı çıkamazdı g-strinle balkona falan mı diyoruz yoksa?

Alkislar sana begggim.

kocalarini egitsinler bizlere karisana kadar.

Soyledigin soz vecize olacak turden. bayildim...

Densizliginiz ozguvensizliginizle kapisir...

Imza Beggg

queennn teşekkür ederim kuzucum aslında güzel bir yolunabilirmiş buraya bakılırsa ama imzamı saçlarına bırakmıyım dedim

evet misal sizi tanımıyorum ve benimkini kapabilsiiniz.Aman allahım

queennn teşekkür ederim kuzucum aslında güzel bir yolunabilirmiş buraya bakılırsa ama imzamı saçlarına bırakmıyım dedim

Kiymetli ellerinin enerjisini , hayati boyunca kendini erkekli ve erkeksiz kadinlar olarak ayrilmis statulerin birinde gecirmek zorunda hisseden beyin fukarasi birinin degersiz saclarinda harcamadigin super olmus balim...

Kaldı ki bu zihniyet yapıştırmıştır o kadınada yaftayı. He öyleyse bile dediğiniz gibi benimle ne alakası var anlamsız işte..

Kiymetli ellerinin enerjisini , hayati boyunca kendini erkekli ve erkeksiz kadinlar olarak ayrilmis statulerin birinde gecirmek zorunda hisseden beyin fukarasi birinin degersiz saclarinda harcamadigin super olmus balim...

Hayır yani erkek arkadaşımda var ama yazıp boynuma mı asmalı bilemedim teşekkür ederim bebiscim tekrar

yok daha neler yahu bu ne demek saçmalık resmen özgüvensiz kadının tekiymiş

süper tespit :))

yanı gecenlerde ınstagram hesabımdan bır kadın benı ekledı
gayet genc bır cocuklu kocalı bır normal aıle
neyse bır kac zaman sonra bır sabah cok erkenden uyandım yattıgım yerden anasayfaya bakarken kızın cıcıslerım part 2 dıye ekledıgı resme denk geldım ınanamadım
kız cıplak tuumlu sortlu gogusler ortada cekmeye calıstıgı yer ayagına gıydıgı cok tuhaf ayakkabılar cıktım obur resme gırdım part 1 oda ondan beter yanında yanımadıgım bır erkek ve o an cekıldıgını dusundugum resımler
tabıkı allah herkeze hıdayet versın evlı olanda yapabılır basında kocası olanda fotograflarına altına yazılan kocan bunları nasıl gormuyor ekleyıp ekleyıp sılıyorsun yuzsuz fılan gıbı yorumlardan anladıgıma gore kadın gızlı yapıyordu bunu.
fakat nemının yazdııgı gıbı gencken henuz hayatın neyın ne oldugunu anlamadan ayrı eve cıkınca ınsanlar ve kızlar ve turk kızları bu durumu sonuna kadar cırkeflestırebılıyorlarda.

tabıkı bunlar ıstısna olsada varlar

İçinde tutsaydı keşke bu densizliğini katılıyorum dışa vurduda ne oldu sanki? Teşekkür ederim

Asıl böyle cevabı nasıl verebildin o anda. Ayakta alkışlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…