Hanımlar kocalarınızı saklayın çünkü "yiyoruz"

konuya pek şaşırmadım kk dan aşinayım bu "kocalı kadınlara" :KK70:

bir arkadaşımın dediği gibi bu konuyu o kadın açmış olsaydı emin ol 15 sayfanın 10 sayfası haklısın canım lı cümlelerle biterdi hatta seni azmış etrafa saldıran koca manyağı kız yaparlardı

kadına verdiğin cevaba bittim,süper olmuş :)

Aynen öyle o tespite bende katılıyorum muhakkak bekar olan suçlanırdı. Çok teşekkür ederim bu arada :KK200:

Kızlar konuya giriyorum hemen.
Biz arkadaşımla yaşıyoruz. Yaşadığımız apartmanda bir komşuluk vs yok zaten aramıyoruzda okuldan eve evden okula bir tempodayız ama tabi apartmanın içinde karşılaştığımız herkeslede selamlaşırız iyi günler,iyi akşamlar şeklinde. Karşı dairemizde bir aile oturuyor. Orda oturan adam beni veya arkadaşımı her gördüğünde gayet kibar şekilde selam verir gülümser. Eşiyle beraber geçiyorlarsa asla suratımıza bakmaz. Buraya kadar tamam problem yok belki eşi rahatsız oluyodur diyerek kabul edilebilir. Ama eşi bu rahatsızlığı dışa vurmaya başladı. Önce bizi gözetlemeler, biz kapıdaysak o anda eşide çıkıyorsa sert sert bize bakmalar. Herneyse umursamadım evli barklı diyerek. Bugün patlak veren artık sabrımı taşıran şöyle bir olay geçti; Ben asansörden inerken kadında asansör bekliyomuş rastladık hiç huyu değildir durdurup sohbet etmek, nasılsın nasıl gidiyor bekarlık zor dimi falan diye muhabbet açtı. Bende normal bir şekilde yanıtladım. Aileniz problem etmiyor mu yalnız yaşamanızı falan dedi bende hayır babam kendisi bulup tuttu ayrıca güvenlik vs olduğundan gözleri arkada değil dedim. Kadının cevabı aynen şu " Orası öyle tabi ama alımlı güzel kızlarsınız apartmanda onca ailenin içinde yaşamanız aileniz için tehdit olmasada aileler için tehdit. Mesela ben evliyim ve siz benim karşımda oturuyosunuz ne bileyim ben kocamla üstünüz müsait değilken vs karşılasmayacağınızı" ve güldü çok masumane bir şeymiş gibi. Önce anlam vermeye çalıştım kaldım bir sonra arkasından bir cümle daha "Sizden öncede hayat kadını oturuyormuş orda bir yüzümüz gülmedi" Benim şalterlerin attığı yer tam olarak burası. Bende " Densizliğiniz özgüvensizliğinizle kapışır sizin gibilere çok fazla şey söylenir şizofren, hasta ruhlu, manyak türetilebilir bunlar ama bence hemen yukarı koşun çünkü kız arkadaşım çöpü çıkarıcaktı kocanız görüp tahrik olmadan yakalayın" dedim ve hızlıca gittim çünkü olayın bir tık ötesinde kadının saçlarını elimde görmek yüksek ihtimaldi. Arkamdan ne konuştu ne bir şey dedi.

Şimdi evet kadın kocasını kıskanıyor olabilir, babasının kızı değiliz bizde hoş ama bu verdiği tepki? Anlam veremedim. Yolda yürürken sevgilisini elinden alıcakmışım gibi bakışlar - ki hepimiz rastlarız bunlara az çok- Falan bunlar artık sıradanlaşmış saçmalıklar görmezden gelmek gerek. Ben aslında böyle genç kızları potansiyel tehlike olarak görenlere sesleniyorum; Yemin ederim koca yemiyoruz hanımlar.Onlara bu kadar güvensizseniz tasma takmak yerine doğaya salın. Ne kendinizi rezil edin ne de bizleri yorun.

Alkislar sana begggim.

kocalarini egitsinler bizlere karisana kadar.

Soyledigin soz vecize olacak turden. :KK70: bayildim...

Densizliginiz ozguvensizliginizle kapisir...

Imza Beggg :KK66:

bunu size söylemesi hoş değil ve gereksiz

siz böyle olmayabilirsiniz ama ben bekarken annemlerin karsı apartmanıdna oturan kızlar gstrıng ıle balkona cıkıp gayet yaylanıyorlardı boyle hafıf kızlarda var kadın bır nevı evet sızı tehdıt olarak gorebılır sızın nıyetınız ya da yasantınzı bu olmasada
duruyorum evet aılelerın yasadıgı apartmanlarda bekar genc kızların oturması uygun deıgl dıyorum artık nerede yasarsınız bılemedım :KK45: son cumleyı dıkkate alma :cool:

Cute bir insan g-string ile balkona çıkacak kadar rahat olacaksa onun öğrenci ya da bekar olması bir şeyi değiştirmez diye düşünüyorum. Başında bir erkek olsaydı çıkamazdı g-strinle balkona falan mı diyoruz yoksa?

Alkislar sana begggim.

kocalarini egitsinler bizlere karisana kadar.

Soyledigin soz vecize olacak turden. :KK70: bayildim...

Densizliginiz ozguvensizliginizle kapisir...

Imza Beggg :KK66:

queennn:KK15: teşekkür ederim kuzucum aslında güzel bir yolunabilirmiş buraya bakılırsa ama imzamı saçlarına bırakmıyım dedim

evet misal sizi tanımıyorum ve benimkini kapabilsiiniz.Aman allahım

queennn:KK15: teşekkür ederim kuzucum aslında güzel bir yolunabilirmiş buraya bakılırsa ama imzamı saçlarına bırakmıyım dedim

Kiymetli ellerinin enerjisini , hayati boyunca kendini erkekli ve erkeksiz kadinlar olarak ayrilmis statulerin birinde gecirmek zorunda hisseden beyin fukarasi birinin degersiz saclarinda harcamadigin super olmus balim...

önceki komşunun hayat kadını olması ile sizin ne ilginiz var gerizekalı kadın. iyi ağznın payını vermişsin ayıp denen birşey var bizim apartmanda da öğrenci kızlar vardı kimse de kocasını ondan sakınmadı. kendine güveni olmayan acınası bir ezik kadın işte. sorun kocasında veya sizde değil kendinde

Kaldı ki bu zihniyet yapıştırmıştır o kadınada yaftayı. He öyleyse bile dediğiniz gibi benimle ne alakası var anlamsız işte..

:KK15::KK15:
Kiymetli ellerinin enerjisini , hayati boyunca kendini erkekli ve erkeksiz kadinlar olarak ayrilmis statulerin birinde gecirmek zorunda hisseden beyin fukarasi birinin degersiz saclarinda harcamadigin super olmus balim...

Hayır yani erkek arkadaşımda var ama yazıp boynuma mı asmalı bilemedim teşekkür ederim bebiscim tekrar:KK15:

Kızlar konuya giriyorum hemen.
Biz arkadaşımla yaşıyoruz. Yaşadığımız apartmanda bir komşuluk vs yok zaten aramıyoruzda okuldan eve evden okula bir tempodayız ama tabi apartmanın içinde karşılaştığımız herkeslede selamlaşırız iyi günler,iyi akşamlar şeklinde. Karşı dairemizde bir aile oturuyor. Orda oturan adam beni veya arkadaşımı her gördüğünde gayet kibar şekilde selam verir gülümser. Eşiyle beraber geçiyorlarsa asla suratımıza bakmaz. Buraya kadar tamam problem yok belki eşi rahatsız oluyodur diyerek kabul edilebilir. Ama eşi bu rahatsızlığı dışa vurmaya başladı. Önce bizi gözetlemeler, biz kapıdaysak o anda eşide çıkıyorsa sert sert bize bakmalar. Herneyse umursamadım evli barklı diyerek. Bugün patlak veren artık sabrımı taşıran şöyle bir olay geçti; Ben asansörden inerken kadında asansör bekliyomuş rastladık hiç huyu değildir durdurup sohbet etmek, nasılsın nasıl gidiyor bekarlık zor dimi falan diye muhabbet açtı. Bende normal bir şekilde yanıtladım. Aileniz problem etmiyor mu yalnız yaşamanızı falan dedi bende hayır babam kendisi bulup tuttu ayrıca güvenlik vs olduğundan gözleri arkada değil dedim. Kadının cevabı aynen şu " Orası öyle tabi ama alımlı güzel kızlarsınız apartmanda onca ailenin içinde yaşamanız aileniz için tehdit olmasada aileler için tehdit. Mesela ben evliyim ve siz benim karşımda oturuyosunuz ne bileyim ben kocamla üstünüz müsait değilken vs karşılasmayacağınızı" ve güldü çok masumane bir şeymiş gibi. Önce anlam vermeye çalıştım kaldım bir sonra arkasından bir cümle daha "Sizden öncede hayat kadını oturuyormuş orda bir yüzümüz gülmedi" Benim şalterlerin attığı yer tam olarak burası. Bende " Densizliğiniz özgüvensizliğinizle kapışır sizin gibilere çok fazla şey söylenir şizofren, hasta ruhlu, manyak türetilebilir bunlar ama bence hemen yukarı koşun çünkü kız arkadaşım çöpü çıkarıcaktı kocanız görüp tahrik olmadan yakalayın" dedim ve hızlıca gittim çünkü olayın bir tık ötesinde kadının saçlarını elimde görmek yüksek ihtimaldi. Arkamdan ne konuştu ne bir şey dedi.

Şimdi evet kadın kocasını kıskanıyor olabilir, babasının kızı değiliz bizde hoş ama bu verdiği tepki? Anlam veremedim. Yolda yürürken sevgilisini elinden alıcakmışım gibi bakışlar - ki hepimiz rastlarız bunlara az çok- Falan bunlar artık sıradanlaşmış saçmalıklar görmezden gelmek gerek. Ben aslında böyle genç kızları potansiyel tehlike olarak görenlere sesleniyorum; Yemin ederim koca yemiyoruz hanımlar.Onlara bu kadar güvensizseniz tasma takmak yerine doğaya salın. Ne kendinizi rezil edin ne de bizleri yorun.
yok daha neler yahu bu ne demek saçmalık resmen özgüvensiz kadının tekiymiş:KK12:

Biri gelip konu acsa karsi dairemdeki genc kizlari bikac kez kocamla selamlasirken yakaladim, kiskaniyorum ne yapayim diye, onlarca hemcinsimiz de uygun bir zamanda selam ver sonra da uyar der...
arada ben olsam sacini basini yolarim nasil kocisime gulerek gunaydin der ya da ben olsam tasinirim falan diyen de cikar...
boyle bir toplumuz biz cunku... tum bekarlar kocalarimizla yatmak icin firsat kolluyor, tum kadinlar cakal, kocalarimiz da adeta birer urkek ceylan, asli gorevimiz onlari bu diş saldirilardan canimiz pahasina koruyup kollamak :KK14:

süper tespit :))

Cute bir insan g-string ile balkona çıkacak kadar rahat olacaksa onun öğrenci ya da bekar olması bir şeyi değiştirmez diye düşünüyorum. Başında bir erkek olsaydı çıkamazdı g-strinle balkona falan mı diyoruz yoksa?
yanı gecenlerde ınstagram hesabımdan bır kadın benı ekledı
gayet genc bır cocuklu kocalı bır normal aıle
neyse bır kac zaman sonra bır sabah cok erkenden uyandım yattıgım yerden anasayfaya bakarken kızın cıcıslerım part 2 dıye ekledıgı resme denk geldım ınanamadım
kız cıplak tuumlu sortlu gogusler ortada cekmeye calıstıgı yer ayagına gıydıgı cok tuhaf ayakkabılar cıktım obur resme gırdım part 1 oda ondan beter yanında yanımadıgım bır erkek ve o an cekıldıgını dusundugum resımler
tabıkı allah herkeze hıdayet versın evlı olanda yapabılır basında kocası olanda fotograflarına altına yazılan kocan bunları nasıl gormuyor ekleyıp ekleyıp sılıyorsun yuzsuz fılan gıbı yorumlardan anladıgıma gore kadın gızlı yapıyordu bunu.
fakat nemının yazdııgı gıbı gencken henuz hayatın neyın ne oldugunu anlamadan ayrı eve cıkınca ınsanlar ve kızlar ve turk kızları bu durumu sonuna kadar cırkeflestırebılıyorlarda.

tabıkı bunlar ıstısna olsada varlar

başlığa sağlam bir koptum sabah sabah güldüm..içeriği okuyunca adınıza çok üzüldüm zira öğrenciyken bizimde başımıza geldi bu iğrenç tutum...hakikaten özgüvensizlik ve densizlik kıyasıya kapışmış..salak kadın cahilliğini bu kadar höykürmeyeydin keşke:KK67:

İçinde tutsaydı keşke bu densizliğini katılıyorum dışa vurduda ne oldu sanki? Teşekkür ederim:KK200:

" Densizliğiniz özgüvensizliğinizle kapışır sizin gibilere çok fazla şey söylenir şizofren, hasta ruhlu, manyak türetilebilir bunlar ama bence hemen yukarı koşun çünkü kız arkadaşım çöpü çıkarıcaktı kocanız görüp tahrik olmadan yakalayın"
Asıl böyle cevabı nasıl verebildin o anda. Ayakta alkışlıyorum.:-)

X