Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanimlar kimyasal gebelik neden olur ? sinrasinda gebe kalmak icin yaptiginiz şeyler ? Ve ne kadar surede gebe kaldiniz?Dikkat edilmesi gerekenler
- Konu Sahibi nezkaya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayırı nerden ve nasil oluyor kadin doğumdan mi bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkür ederimPıhtılaşma baktırdınız mı ?
- 27 Şubat 2012
- 14.132
- 23.418
- 598
Kadın doğum doktorunuza sorabilirsiniz kanda pıhtılaşma testi isteyebilir. Pıhtılaşma varsa kayıplarınız o yüzdendir. Tekrar gebelik oluşursa kan sulandırıcı başlamanız gerekir. Bazen gebelik öncesi başlatan doktorlar da oluyor.Hayırı nerden ve nasil oluyor kadin doğumdan mi bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkür ederim
Teşekkür ederim sorayım o zamanKadın doğum doktorunuza sorabilirsiniz kanda pıhtılaşma testi isteyebilir. Pıhtılaşma varsa kayıplarınız o yüzdendir. Tekrar gebelik oluşursa kan sulandırıcı başlamanız gerekir. Bazen gebelik öncesi başlatan doktorlar da oluyor.
- 16 Ağustos 2024
- 989
- 988
- 18
- 33
Yok ben evde yaptım düşük hastaneden götürmedik istemediler ve sadece 5 dk bir kalıntı temizlediler kurtaj uyusturmadilar 6 aydır korunuyorduk acaba ondan mı bilemiyorum kadın dogumcuya gittim sabah yumurta var spermde dollenmiste ama o hücre topu oluyor ya orda rahimde ilerleme sürecinde tutunmamis adetle atıyorsun dedi uzun süre korunum olduysa olabilir dedi başka birsey demedi folik asit kullan denemeye devam edin dediGenetik anomali sebebiyle de kimyasal gebelik olabiliyor. Düşük yaptığınız zaman embriyo incelenmiş miydi?
- 16 Ağustos 2024
- 989
- 988
- 18
- 33
Korunma yönteminiz neydi? Pek sanmıyorum yani doktordan daha iyi bilecek değilim ama bir embriyo tutunmuyorsa bir yerde bir sorun vardır. Daha farklı bir doktora gidip rahim içerisi temiz mi diye baktırabilirsiniz. Sizin yerinizde ben olsam böyle yapardım sanırımYok ben evde yaptım düşük hastaneden götürmedik istemediler ve sadece 5 dk bir kalıntı temizlediler kurtaj uyusturmadilar 6 aydır korunuyorduk acaba ondan mı bilemiyorum kadın dogumcuya gittim sabah yumurta var spermde dollenmiste ama o hücre topu oluyor ya orda rahimde ilerleme sürecinde tutunmamis adetle atıyorsun dedi uzun süre korunum olduysa olabilir dedi başka birsey demedi folik asit kullan denemeye devam edin dedi
Yani anomali falan yok dediler 6 +4 de kalp atışına gel dedi kalbi oluşmuş atmış durmus kanamam başladı zaten 3 gün kastanede yattım tutulması için ilaç falan verdiler sonra kalp atışı duyulmayinca eve gönderdiler Bende 3 gün sonra düşük yaptım ertesi gun kurtajim vardı zaten ama evde düştü iç temizlediler sadece 5 dk sürmedi bile eşim gömdü hastanede istemedi incelemek içinGenetik anomali sebebiyle de kimyasal gebelik olabiliyor. Düşük yaptığınız zaman embriyo incelenmiş miydi?
- 16 Ağustos 2024
- 989
- 988
- 18
- 33
Ama öyle bakarak anomali olup olmadığına karar veremezler ki yani bilmiyorum kafanızı karıştırmış olmayayım ben. Bunlar için testler var, rahim içini incelemek için histeroskopi vs yapılıyor. Yani hiçbir şey yapılmadan düşüklerin sebebini öğrenmeniz çok zor. Demek ki hamile kalabiliyorsunuz ama devamında bir sorun var ki düşükle ya da kimyasalla sonuçlanıyor.Yani anomali falan yok dediler 6 +4 de kalp atışına gel dedi kalbi oluşmuş atmış durmus kanamam başladı zaten 3 gün kastanede yattım tutulması için ilaç falan verdiler sonra kalp atışı duyulmayinca eve gönderdiler Bende 3 gün sonra düşük yaptım ertesi gun kurtajim vardı zaten ama evde düştü iç temizlediler sadece 5 dk sürmedi bile eşim gömdü hastanede istemedi incelemek için
Merhabalar sizin sonuç ne oldu acaba nedeni belli oldumu bilgi verebilir misiniz lütfen??Ama öyle bakarak anomali olup olmadığına karar veremezler ki yani bilmiyorum kafanızı karıştırmış olmayayım ben. Bunlar için testler var, rahim içini incelemek için histeroskopi vs yapılıyor. Yani hiçbir şey yapılmadan düşüklerin sebebini öğrenmeniz çok zor. Demek ki hamile kalabiliyorsunuz ama devamında bir sorun var ki düşükle ya da kimyasalla sonuçlanıyor.
Anomali tespiti için kürtaj materyalinin genetik teste gönderilmesi lazım ,benim 8. Haftada kalbi duran hamileliğimde ben özel olarak genetik test istedim ( ek bir ücret ödendi) 1 ay sonra sonuc geldi ve triploidi oldugu tespit edildi.Yani anomali falan yok dediler 6 +4 de kalp atışına gel dedi kalbi oluşmuş atmış durmus kanamam başladı zaten 3 gün kastanede yattım tutulması için ilaç falan verdiler sonra kalp atışı duyulmayinca eve gönderdiler Bende 3 gün sonra düşük yaptım ertesi gun kurtajim vardı zaten ama evde düştü iç temizlediler sadece 5 dk sürmedi bile eşim gömdü hastanede istemedi incelemek için
- 16 Ağustos 2024
- 989
- 988
- 18
- 33
Benim bir sorunum yokMerhabalar sizin sonuç ne oldu acaba nedeni belli oldumu bilgi verebilir misiniz lütfen??
Merhabalar sizin sonuç ne oldu acaba nedeni belli oldumu bilgi verebilir misiniz lütfen??Yani anomali falan yok dediler 6 +4 de kalp atışına gel dedi kalbi oluşmuş atmış durmus kanamam başladı zaten 3 gün kastanede yattım tutulması için ilaç falan verdiler sonra kalp atışı duyulmayinca eve gönderdiler Bende 3 gün sonra düşük yaptım ertesi gun kurtajim vardı zaten ama evde düştü iç temizlediler sadece 5 dk sürmedi bile eşim gömdü hastanede istemedi incelemek için
PardonBenim bir sorunum yok