Bebek Beslenmesi Hanımlar kayivalidemi kırmadan nasıl anlatacağım🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zr ada

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
797
En iyi cevaplar
1
3.423
33
23
Hanimlar şimdi ben yirmi yaşındayim eşimi 5. Sınıftan beri tanıyorum Allah'a bin şükür çok mutlu bir evliliğimiz
Var gorumcemle kardeş gibiyiz birbimizin kucuklugumuzu biliriz kayınvalidem annem gibidir küçükken az yemek yapmadı evlerine gittiğimde benim annem babbam pek ana baba değil kizlar anne şefkati görmedim yani kayınvalidem Allah razı olsun kayinbabam da bana bir gün farklı davranmadilar
Çok iyiler çok şükür
Ammmmaaaaaaa velakinnnn;

Benim bebgim ek gıdaya gecicek kayınvalidem kendi çocuklarını emzirememis mama çay şeker ile büyütmüş şimdi bebeğime çaylı ekmek veririm diyo severken anne bak zararlı diyorum. İsey demiyor bı süre geçtikten sonra yine böyle konuşuyor oğlumu severken çikolata alırız felan diyor ben istemiyorum onu kırmadan nasıl yapicam
Ne demeliyim?

Ek gıda kitaplari alin. Isterseniz oneririm. Bu kitaplardaki tarifleri yapalim mi beraber deyin. Hem besleyici, vitaminli, cok saglikli deyin.

Sekerin, çayin zararlarini anlatan doktorlarin videolarini izletin. Bak anne böyleymiş. Lütfen bebegime çay verme deyin.

Açıkça konusmak gerekiyor. Önce kirmadan, baska bir yol gosterin yukarida yazdigim gibi. Sonra duzelmezse açıkça soyleyin.

Ek gıda kitabı hiç aklıma gelmemişti anında aydınlandim şuan nerden alabilirim hangisini önerirsiniz?

Teşekkür ederim

Ek gıda kitabı hiç aklıma gelmemişti anında aydınlandim şuan nerden alabilirim hangisini önerirsiniz?

Teşekkür ederim

Bunlar genel olarak en sevilenler.
İçlerinden 2 tane alsaniz yeter bence.
Bir de blw yontemine baslamanizi öneriyorum.

Amannn ne yaparsan yap anlamiycak çünkü çocuklarını öyle büyüttü ve birşey olmadı onun kıstası çocukları.
Çünkü kayınvalidem, annem ne dediysek düzelmedi en sonunda bizim çocuk hasta dedik de az atlarını geri bağladılar.

Benimkinin birçok gıdaya alerjisi var Allah var beni kırmaz ama anlarsınız ya işte onların zamanı ile bizim zamanımız bir değil kırmak istemiyorum inşallah pamuk musun nesin NUN YONTEMLERİ İSE YARAR

Yöntemi hemen arastiriyorum

KESİNLİKLE dediğiniz yöntemi uygulayacagim

Siz doktora gittiğiniz bir gün
Eve döndüğünüzde kayınvalıdeye anlatın
Doktor şekeri yasakladı
Alerjisi olabilirmiş

Bu tarz şeyler söyleyin

Yani anlayacak kisi bu sekilde konusmaz sen ne verirsen onu yediririm fln der. Cag degisti artik der. O yuzden herturlu kirilganlik olacak muhtemelen. Malesef ki toplumda kendini hersekilde gelistiren buyuklerimiz cok yok. Bizde buyuttuk kafasi var cogunda.

Merhabalar öncelikle bnm dediğimi yap cnm bnde ise yaramıştı sağlık ocağına gidince asi yada kontrolde ek gıda listesi isteyin veriyorlar bir yaşından önce verilmemesi gereken seyelrde yazılıyor yada söylüyor ya sen yazılı iste kirmazlar onuda buzdolabinin üstüne yapıştır uyardılar dersin bn böyle yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…