Ek gıda kitabı hiç aklıma gelmemişti anında aydınlandim şuan nerden alabilirim hangisini önerirsiniz?Ek gıda kitaplari alin. Isterseniz oneririm. Bu kitaplardaki tarifleri yapalim mi beraber deyin. Hem besleyici, vitaminli, cok saglikli deyin.
Sekerin, çayin zararlarini anlatan doktorlarin videolarini izletin. Bak anne böyleymiş. Lütfen bebegime çay verme deyin.
Açıkça konusmak gerekiyor. Önce kirmadan, baska bir yol gosterin yukarida yazdigim gibi. Sonra duzelmezse açıkça soyleyin.
Ek gıda kitabı hiç aklıma gelmemişti anında aydınlandim şuan nerden alabilirim hangisini önerirsiniz?
Teşekkür ederim
Benimkinin birçok gıdaya alerjisi var Allah var beni kırmaz ama anlarsınız ya işte onların zamanı ile bizim zamanımız bir değil kırmak istemiyorum inşallahAmannn ne yaparsan yap anlamiycak çünkü çocuklarını öyle büyüttü ve birşey olmadı onun kıstası çocukları.
Çünkü kayınvalidem, annem ne dediysek düzelmedi en sonunda bizim çocuk hasta dedik de az atlarını geri bağladılar.
Bebeklik Ek Gıda Tarif Kitabı Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bebeklik Ek Gıda Tarif Kitabı Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Turuncu Bebek Ek Gıda Tarifleri Kitabı, Takvim Tasarımıyla Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Turuncu Bebek Ek Gıda Tarifleri Kitabı, Takvim Tasarımıyla yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Felibus Kitap Bilge Mutfağım - 2 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Felibus Kitap Bilge Mutfağım - 2 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Acıkınca Yer Kitabı Bebeklik Yayınları Fiyatı ve Yorumları - Trendyol
Bebeklik Yayınları Acıkınca Yer! yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Doğan Kitap Abur Cubura En Güzel Alternatifler Sağlıklı Lezzetli Doyurucu Pratik Tarifler Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Doğan Kitap Abur Cubura En Güzel Alternatifler Sağlıklı Lezzetli Doyurucu Pratik Tarifler yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Vitma Ek Gıda Önerileri Ve Tarifler Kitabı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Vitma Ek Gıda Önerileri Ve Tarifler Kitabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunlar genel olarak en sevilenler.
İçlerinden 2 tane alsaniz yeter bence.
Bir de blw yontemine baslamanizi öneriyorum.
KESİNLİKLE dediğiniz yöntemi uygulayacagimBebeklik Ek Gıda Tarif Kitabı Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bebeklik Ek Gıda Tarif Kitabı Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Turuncu Bebek Ek Gıda Tarifleri Kitabı, Takvim Tasarımıyla Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Turuncu Bebek Ek Gıda Tarifleri Kitabı, Takvim Tasarımıyla yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Felibus Kitap Bilge Mutfağım - 2 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Felibus Kitap Bilge Mutfağım - 2 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Acıkınca Yer Kitabı Bebeklik Yayınları Fiyatı ve Yorumları - Trendyol
Bebeklik Yayınları Acıkınca Yer! yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Doğan Kitap Abur Cubura En Güzel Alternatifler Sağlıklı Lezzetli Doyurucu Pratik Tarifler Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Doğan Kitap Abur Cubura En Güzel Alternatifler Sağlıklı Lezzetli Doyurucu Pratik Tarifler yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Vitma Ek Gıda Önerileri Ve Tarifler Kitabı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Vitma Ek Gıda Önerileri Ve Tarifler Kitabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunlar genel olarak en sevilenler.
İçlerinden 2 tane alsaniz yeter bence.
Bir de blw yontemine baslamanizi öneriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?