- 27 Aralık 2023
- 159
- 46
- 24
Kızlar merhaba devlet hastanesi ve özel hastane arasındaki cihazlar arasında fark varmıdır hangi doktora guvenmeliyim iki doktor arasında kaldım şimdi şöyle anlatayım ben en son cuma günü kendi doktoruma özele gittim bana 5+2 günlük hamile olduğumu söyledi karın ultrason da 6mm keseyi gördük şükür içinde de nokta kadar çok minik bir karartı olduğunu büyük ihtimalle bebektir dedi haftaya cuma günü gel kalp atışını duyalım dedi benden kan testleri istedi baya ben özelde çok maliyetli olur maddi durumum el vermez devlette yaptırsam olurmu dedim evet olur dedi sonra pazartesi günü yani bu pazartesi devlette karın ultrason baktı bu doktor da 4+6gunluk olduğumu söyledi şaşırdım bebek görünüyor mu dedim hayır imkansız çok küçük dedi 10 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi ama benim doktorum bebeği karartı kadar gördüğünü söylemişti ya kızlar okadar karistiki kafam deli olcam resmen 4 yıllık evliyim iki tüp Bebek ve çeşitli tedavilerden geçtim hep negatif doğal yoldan da tüp Bebek sonrası iki tane kimyasal gebelik yaşadım malesef şuan da acaba boş gebelikmi diye kafayı yiycem resmen yarın yine kendi doktoruma randevum var bakalım o ne diycek ama çok korkuyorum. Benim gibi bu durumu yaşayan oldumu