Bebek Beslenmesi Hanımlar İMDAT ! bebeğim ek gıdaya yeni geçti bugün kaka yapmada zorlandığını gördüm NE YAPMALİYİM NE YEDİRMELİYİM 🤷🏻‍♀️

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zr ada

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
797
En iyi cevaplar
1
3.423
33
23
Armut şeftali püresi 3 de cici bebe ezdim verdim iki gündür fakat kaka yaparken zorlandığını farkettim. Armut sindirim sistemini çalıştırıyor diye vermiştim. Ne yapmalıyım? Hanımlar bu arada zeytinyağı da koyuyorum bir tatlı kaşığı günün bir bir öğünunde.

Ne yapmam gerekir ?
Ne YEDİRMELİYİM ?
Ne YEDİRMEMELİYİM ?
Lütfen yardım
Teşekkürler

armut şeftali kabız yapar ikisini birlikte ilk etapta vermeyin tek tek verin.ertesi gün kayisi yada erik puresi verin yogurt iyi gelebilir baska ne yiyo

armut şeftali kabız yapar ikisini birlikte ilk etapta vermeyin tek tek verin.ertesi gün kayisi yada erik puresi verin yogurt iyi gelebilir baska ne yiyo
Ya Allah beni ne yapsın ikisini berabee verdim bide of ya herşeyden yiyebiliriz avakado iyi gelir mi

Ya Allah beni ne yapsın ikisini berabee verdim bide of ya herşeyden yiyebiliriz avakado iyi gelir mi
evet iyi olur herseyden yiyebiliyorsa her öğün kabız yapici şeyler vermeyin mesela kabak püresi verebilirsiniz ilerde icine patates ve havuç baska sebzelerle

evet iyi olur herseyden yiyebiliyorsa her öğün kabız yapici şeyler vermeyin mesela kabak püresi verebilirsiniz ilerde icine patates ve havuç baska sebzelerle
Çok sağolun ben armut bağırsak çalıştırır diye vermistim

Kara erik püresi yedirin bizim bebişde kaka yapamazdı o çok iyi geliyor. Her yemek yedikten sonra üç beş kaşık yediririm.

Ek gidaya geçişte olabilecek şeyler zeytinyağını sade şekilde icirin avakado cok lifli bir besin iyi gelebilir. Bizimkine cok iyi geliyordu ve angelik denilen erik yukarıda bir arkadaş yazmis minik minik doğrayıp veriyorum süper iyi geliyor.Kabak ıspanak yeşil sebzeler de iyi gelir. Az ya da çok yerse de kabiz oluyorlar bu arada. Endiselenmeyin ben oğlumun 20 gün zor kaka yaptığını bilirim ama nedense dis cikarirken hala bunu çözebilmiş degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…