armut şeftali kabız yapar ikisini birlikte ilk etapta vermeyin tek tek verin.ertesi gün kayisi yada erik puresi verin yogurt iyi gelebilir baska ne yiyoArmut şeftali püresi 3 de cici bebe ezdim verdim iki gündür fakat kaka yaparken zorlandığını farkettim. Armut sindirim sistemini çalıştırıyor diye vermiştim. Ne yapmalıyım? Hanımlar bu arada zeytinyağı da koyuyorum bir tatlı kaşığı günün bir bir öğünunde.
Ne yapmam gerekir ?
Ne YEDİRMELİYİM ?
Ne YEDİRMEMELİYİM ?
Lütfen yardım
Teşekkürler
Yaarmut şeftali kabız yapar ikisini birlikte ilk etapta vermeyin tek tek verin.ertesi gün kayisi yada erik puresi verin yogurt iyi gelebilir baska ne yiyo
evet iyi olur herseyden yiyebiliyorsa her öğün kabız yapici şeyler vermeyin mesela kabak püresi verebilirsiniz ilerde icine patates ve havuç baska sebzelerleYaAllah beni ne yapsın ikisini berabee verdim bide of ya herşeyden yiyebiliriz avakado iyi gelir mi
Çok sağolun ben armut bağırsak çalıştırır diye vermistimevet iyi olur herseyden yiyebiliyorsa her öğün kabız yapici şeyler vermeyin mesela kabak püresi verebilirsiniz ilerde icine patates ve havuç baska sebzelerle
Ek gıdaya ne zaman başladınız ?Çok sağolun ben armut bağırsak çalıştırır diye vermistim
Doktor tavsiyesiyle nerdeyse iki hafta onceEk gıdaya ne zaman başladınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?