Hanimlar hamileyken gogusu agrimayan varmi

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
198
Puanlar
53
Hamile oldugumdan supeleniyorum yarin kan testine gidicem ama gogusume dokunuyorun ve hic aci yok 2 bucuk gunde adet oldum 3 gundurde lekelenmem var

Adet olmuşsanız,hamile olma ihtimaliniz zayıf,hem göğüs ağrıması da herkeste olan belirti değil ,bende yoktu mesela...

Göğüs hassasiyeti her gebelikte olmaz. Mesela benim normalde adet olacağım zaman hassas olmaz ama hamilelik belirtilerinde vardı. Adet olduysanız hamile değilsinizdir. Genelde adet 3-5-7 gün sürer belki bu ay kısa sürdü o da olabilir. Supheniz varsa kan testi verin

Adet olmuşsunuz .Hamile kaldigimda benimde adet gunlerimde leke seklindeydi,ama normal adet gibi degildi.Bende göğüs agrisi oldu.

evladım kaç gündür konu açıyorsun git eczaneden bir test al..
hala yarın diyorsun..
Daha dun gece yazdim yarin gidicegimi dunde bugunde soyledim bugun gidemem. Kendinizi herseye yazmak zorunda hissermeyin bidahakine.

Göğüs hassasiyeti her gebelikte olmaz. Mesela benim normalde adet olacağım zaman hassas olmaz ama hamilelik belirtilerinde vardı. Adet olduysanız hamile değilsinizdir. Genelde adet 3-5-7 gün sürer belki bu ay kısa sürdü o da olabilir. Supheniz varsa kan testi verin
Ama normalde hic 3 olmazdim bide lekelenmem olunca hamileyim sandim

Ama normalde hic 3 olmazdim bide lekelenmem olunca hamileyim sandim
Lekelenme ile adeti karıştırıyor olabilir misiniz ? Ayrıca eczane yok mu yakında gidip bir tane test alın. Biz simdi ne desek yalan olur.

Hayir 2 bucuk gun oldim ama dolu dolu oldum
Dolu dolu olduysanız bu yerleşme kanaması falan değil. Yerleşme kanaması hafif pembe ya da kahverengi olur. Ayrıca ped'i doldurmaz. Bende bu ay 2 gün oldum 3. Gün kesildi .

Bir de bir dahaki sefere güzel şekilde korunun... Sonucuna katlanamayacağınız şeyler gelmesin başınıza... Hamile değilsinizdir. En kısa zamanda test alıp yapın.

Dolu dolu olduysanız bu yerleşme kanaması falan değil. Yerleşme kanaması hafif pembe ya da kahverengi olur. Ayrıca ped'i doldurmaz. Bende bu ay 2 gün oldum 3. Gün kesildi .
Acaba bu aydami bi sorun var :D kasik agrimda var neyse yarin ogrenicez icerde ne oluyor

Acaba bu aydami bi sorun var :KK70: kasik agrimda var neyse yarin ogrenicez icerde ne oluyor
Aylardan değil havalardan... Havalar bir öyle bir böyle. İnsanın dengesini değiştiriyor. Korunduysanız neden hamile kalasınız ?

Aylardan değil havalardan... Havalar bir öyle bir böyle. İnsanın dengesini değiştiriyor. Korunduysanız neden hamile kalasınız ?
Bilmiyorum adetim ilk defa bu kadar kisa surdu ve lekelenmem cok surdu kasik agrimda var sadece gogusum normal

Hayir anlamadiniz beni 2 bucuk gun normal adet oldum 3 gubduede kahve rengi akintim var sizdemi ilk defa 3 gun oldunuz
Siz de beni anlamıyorsunuz. Zaten adet bir anda pat diye kesilmez. Azalır rengi değişir ve tamamen biter... Ben zaten hep 3 ya da 4 gün olurum ve bitiş şekli yogundan azalarak kahverengi akıntı ile biter.

Back