Hanimlar! Hamile olabilir miyim?

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
Merhabalar oncelikle ve hayırlı sahurlar.en son çare olarak burayi seçtim.. Soracak kimsem yok. Umarim bir iki cevap da olsa alabilirim.Benim son adet tarihim 30 mayis hanimlar. 12 haziranda supheli bir iliski yasadim. Ayrıntı vermek istemiyorum zaten siz de ayrıntı almak istemezsiniz :) neyse.
Yaklaşık 5 gün reglim gecikti.. Strestendir dedim. artik 4.gun olunca dayanamadim ve tam 3 tane gebelik testi yaptim. Hepside negatifti. Biri erken gebelik testiydi hatta.
Ancak benim goguslerimde hassasiyet surekli gaz, kasik ağrısı gibi sikayetlerim var ve hepinizin yazdiklarina göre bu hamilelik belirtisi
İçimi ferahlatayim degilimdir diyorum ancak iyice dibe batiyorum. Belki de fazla korkudandır bu kadar gecikmem. Normalde hic gecikmem ayrica.
Ancak 4. Adet gecikmesi gunu yapilan testler dogru sonuc verir mi? Silik de olsa cikardi diye dusunuyorum? Şüpheli iliskiden de 17 gun gecti. Ne diyorsunuz hanimlar.. Yorumlarinizi bekliyorum

hamile olsan testte çıkardı.ben adet günümde yapmıştım normal test.silik olarak çıkmıştı

olabilirde olmayabilirde o testler her zaman dogru olmayabiliyo strestende gecıkme olabilir en guzeli kan testi yaptırmak

ayrıca göğüslerde hassasiyet , kasıkta ağrı kesin gebelik belirtisi diye birşey yok.bunlar aynı zamanda adet belirtisi.adetin oruç tutuyorsan ondan da gecikmiş olabilir.uzun sure açlık , metabolizmanın değişmesi adeti geciktiren bir faktör

Evet oruç tutuyorum ama bilmiyorum bu yuzden gecikir miyim
Daha onceki yillardada. Tuttum hic bu kadar gecikmemistim
Yarin tekrar mi test yapsam, bilemiyorum.icim bir turlu ferahlamiyor. Bir kadin doktoruna gitsem hamilelik varsa gorebilir mi? Ultrasondan

hamile olsan testte çıkardı.ben adet günümde yapmıştım normal test.silik olarak çıkmıştı

3 kere yapmama ragmen negatif çıktı.. Korkudan bu kadar gecikiyor ve belirti gösteriyor olabilir mi vucudum?

olabilirde olmayabilirde o testler her zaman dogru olmayabiliyo strestende gecıkme olabilir en guzeli kan testi yaptırmak
İliski cok da ciddi hamilelik tasiyacak bir boyutta degildi ben de o yuzden yaptirma geregi duymadim ilk baslarda ama bu kadar gecikmek de hayra alamet gibi degil

eğer hamilelik varsa daha çok yeni olduğu için ultrasonda çıkmaz.şuan ki durumda alabileceğin en garanti sonuç kandan gebelik testi.hastaneye git.gebelik testi yaptırcam de yaparlar

eğer hamilelik varsa daha çok yeni olduğu için ultrasonda çıkmaz.şuan ki durumda alabileceğin en garanti sonuç kandan gebelik testi.hastaneye git.gebelik testi yaptırcam de yaparlar

Tamam. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…