Hanımlar gebeyim

masalyldz

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
11
6
6
22
gebeyim 4 haftalik sinüzit ameliyatı olmam lazım doktorum 14 haftalık olduğumda olabilecegimi söyledi ama yine de korkuyorum bir şey olur mu olan varsa bilgi verebilir mi

Yani bilgim yok maalesef ama bi kaç farklı doktora danışırdım sizin yerinizde olsaydım

Anladığım kadarıyla acil olunması gereken bir ameliyat değil öyleyse doğumdan sonraya erteleyin bence de ne olur ne olmaz

Anladığım kadarıyla acil olunması gereken bir ameliyat değil öyleyse doğumdan sonraya erteleyin bence de ne olur ne olmaz
Yani ameliyattan başka çözümü yok ama bekliycem şimdi oruç tutsam mi düşünüyorum açlıktan midem bulanıyor ama

gebeyim 4 haftalik sinüzit ameliyatı olmam lazım doktorum 14 haftalık olduğumda olabilecegimi söyledi ama yine de korkuyorum bir şey olur mu olan varsa bilgi verebilir mi
Hamileymişsin dimi hadi hayırlı olsun bide terör estiriyodu ameliyat sonra olursun bebeğindne önemlimi dediğimde

Bebegi görünce yine dayanamadım vazgeçtim oruç tutuyorum mahvoldum daha tutmiycam bu ilk son suan
Tutmada ben hiç bukadar kötü olduğumu hatırlamıyorum bayılcam nerdeyse şekerim düşüyor bnm bide tabi hamilemiyim bilmyiorum testler megatif hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…