Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vazgeçtim zaten istemiyorum korkuyorum riske atmaya gerek yok bebeğimi aklımda i kadar soru var ki kaç tane konu açayımYani bilgim yok maalesef ama bi kaç farklı doktora danışırdım sizin yerinizde olsaydım
Yani ameliyattan başka çözümü yok ama bekliycem şimdi oruç tutsam mi düşünüyorum açlıktan midem bulanıyor amaAnladığım kadarıyla acil olunması gereken bir ameliyat değil öyleyse doğumdan sonraya erteleyin bence de ne olur ne olmaz![]()
Hamileymişsin dimi hadi hayırlı olsungebeyim 4 haftalik sinüzit ameliyatı olmam lazım doktorum 14 haftalık olduğumda olabilecegimi söyledi ama yine de korkuyorum bir şey olur mu olan varsa bilgi verebilir mi
Hamileymişsin dimi hadi hayırlı olsunbide terör estiriyodu ameliyat sonra olursun bebeğindne önemlimi dediğimde
![]()
Adettiniz gectimigebeyim 4 haftalik sinüzit ameliyatı olmam lazım doktorum 14 haftalık olduğumda olabilecegimi söyledi ama yine de korkuyorum bir şey olur mu olan varsa bilgi verebilir mi
Tutmada ben hiç bukadar kötü olduğumu hatırlamıyorum bayılcam nerdeyse şekerim düşüyor bnm bide![]()
Bebegi görünce yine dayanamadım vazgeçtim
oruç tutuyorum mahvoldum daha tutmiycam bu ilk son suan
.![]()
Bebegi görünce yine dayanamadım vazgeçtim
oruç tutuyorum mahvoldum daha tutmiycam bu ilk son suan
3 gün geçti ben sabırsızlandim test yaptım pozitif 4.gunde kontrole gittim 4 haftalik gebeymisimAdettiniz gectimi
İnşallah sende hamile kalırsın sağlıkla yavrunu kucağına alırsınTutmada ben hiç bukadar kötü olduğumu hatırlamıyorum bayılcam nerdeyse şekerim düşüyor bnm bidetabi hamilemiyim bilmyiorum testler megatif hep
Oyy kuzum çok amin çokkk aminnnİnşallah sende hamile kalırsın sağlıkla yavrunu kucağına alırsın![]()
Ya gözüktümü bende gitsemmi acaba ya test yaptım pozitif ama nezaman gideyim diye düşünüyorum3 gün geçti ben sabırsızlandim test yaptım pozitif 4.gunde kontrole gittim 4 haftalik gebeymisim
Bence git kese görünmese de kalınlık gözüküyorYa gözüktümü bende gitsemmi acaba ya test yaptım pozitif ama nezaman gideyim diye düşünüyorum
Ben yarın 4+6 olucam tekrar gidiyorum kese görünür dedi doktor inşallahYa gözüktümü bende gitsemmi acaba ya test yaptım pozitif ama nezaman gideyim diye düşünüyorum
Merhaba hayırlısı olsn 3 gün adet geçince testten hemen sonra mı doktor a gittiniz 4 haftalık gebe olunca yumurtlama dönemine denk gelmiyor aslınfa kafam karıştı kusura bakmayın :)3 gün geçti ben sabırsızlandim test yaptım pozitif 4.gunde kontrole gittim 4 haftalik gebeymisim
Bende bugün gidecem sanırım 4+4 bendeBen yarın 4+6 olucam tekrar gidiyorum kese görünür dedi doktor inşallah
Ultrasonda mi acabaBence git kese görünmese de kalınlık gözüküyor
3 gün gecikti test yaptım pozitif dördüncü gün gittim son adet tarihime göre 4 hafta dedi kese görünmesi kalınlık gozuktuMerhaba hayırlısı olsn 3 gün adet geçince testten hemen sonra mı doktor a gittiniz 4 haftalık gebe olunca yumurtlama dönemine denk gelmiyor aslınfa kafam karıştı kusura bakmayın :)