• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hanımlar fikrinize ihtiyacım var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cisembrhn35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
61
12
38
Merhaba herkese forumu hep okuyorum ama bu konuda hiç birşey yazmamıştım ben 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyorum çok istiyorum bebeğim olsun bundan önce üstüne çok düşmedim ama bu ay çok uğraştık umutluyum adet günüm bugündü regli olmadım bir kaç gündür kasık ağrım var tıpkı adet ağrısı gibi çok üzgündüm o yüzden bildiğin adet sancısıydı ancak bugün adet olmadım ve hiç çekmediğim şekilde sancı çekiyorum batma var bir de bazen gaz sancısı gibi baskılı bir ağrı oluyor başka bir belirti yok az önce de karnım seyirdi resmen sizce kuruntumu yapıyorum test yapıcam ama negatif olur diye korkuyorum stres yapmaya başladık çünkü eşimle geçen gün sordu oldun mu diye hayır ama ağrım var olucam dedim morali anında çöktü çok istiyoruz aklımdan çıkmıyor size de danışıp dertleşmek istedim.:110:

Merhaba herkese forumu hep okuyorum ama bu konuda hiç birşey yazmamıştım ben 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyorum çok istiyorum bebeğim olsun bundan önce üstüne çok düşmedim ama bu ay çok uğraştık umutluyum adet günüm bugündü regli olmadım bir kaç gündür kasık ağrım var tıpkı adet ağrısı gibi çok üzgündüm o yüzden bildiğin adet sancısıydı ancak bugün adet olmadım ve hiç çekmediğim şekilde sancı çekiyorum batma var bir de bazen gaz sancısı gibi baskılı bir ağrı oluyor başka bir belirti yok az önce de karnım seyirdi resmen sizce kuruntumu yapıyorum test yapıcam ama negatif olur diye korkuyorum stres yapmaya başladık çünkü eşimle geçen gün sordu oldun mu diye hayır ama ağrım var olucam dedim morali anında çöktü çok istiyoruz aklımdan çıkmıyor size de danışıp dertleşmek istedim.:110:
Geciktiniz mi? Geciktiyseniz test yapın dogru sonuç verir.

Test yap istersen adet gecikmiş ıstersen bi kaç gün daha bekle öyle yap

Canım bi test al bence için rahat etmiş olabilit. Ben adet günüm 3 gün geçmesine rağmen öyle bir karın ağrım vardı ki heran adet olacakmış gibi hissediyordum ama olmadım test yaptım perşembe kan tahlili vercem adada yaşadığım için birtek perşembe günleri kan tahlili yapıyorlar çok sabırsızım çok mutluyum tarif edilemeyecek bi duygu deli gibi sevdiğin adamdan bi parça taşımal ❤️ Rabbim isteyen herkese napi etsin inşallah sendede vardır bişetler 🥰🥰 Test yaparsan yaz buraya merak ettim 🤗

Canım bi test al bence için rahat etmiş olabilit. Ben adet günüm 3 gün geçmesine rağmen öyle bir karın ağrım vardı ki heran adet olacakmış gibi hissediyordum ama olmadım test yaptım perşembe kan tahlili vercem adada yaşadığım için birtek perşembe günleri kan tahlili yapıyorlar çok sabırsızım çok mutluyum tarif edilemeyecek bi duygu deli gibi sevdiğin adamdan bi parça taşımal ❤ Rabbim isteyen herkese napi etsin inşallah sendede vardır bişetler 🥰🥰 Test yaparsan yaz buraya merak ettim 🤗
Amin allah isteyen herkese nasip etsin ben test aldım negatif 😕ama adet olmadım ara ara sancılar devam ediyor kan testi yaptırmayı düşünüyorum yumurtlamam geç oldu bu ay onu fark etmiştim bakalım inşallah hamileyimdir 🙏

Amin canım allah kimseye aratmasın inşallah test yaptım negatif ama adet olmadım bakalım inşallah hamileyimdir yumurtlamam geç oldu bu ay o günü değerlendirdik ama bilemiyorum 🤷‍♀️

Sonuç ne hamilemisim canım
Hayır canım 1 hafta gecikti ve adet oldum ilk defa bu kadar gecikti bende anlamadım ertesi gün kadın doğum randevum vardı doktor horman testi yaptırdı sonuçların güzel acele etme bir problem yok dedi adet olduğum için muayene edemedi ultrason istedi ama onuda ileri tarihe randevu alabildim bakalım hayırlısı inşallah 🙏

Back
X