Hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var .

aybenizzzz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
43
0
16
Adana
merhabalar bir konuda sizlerden fikir almak istiyorum bu benim için çok önemli benim bir kızım var 27 yaşında ilk okul yıllarında bir korkuyla psikolojisi bozuldu ve aynı dönemde bir çocuğa kafayı taktı ve sinir hastalığına yakalandı o yıllardan beri devamlı sinir ilaçları kullanıyor ve yaşadığımız yer küçük bir yer evimiz 2 katlı ve lüks meyve ve çiçek bahçesi olan bir evde yaşıyoruz ana kız ikimiz birinci katı kirada ve burdada bir yakınımız oturuyor ve benim kız kuzeninden nefret ediyor kızım çok kıskanç kilo problemide var kuzeninide kıskanıyor bundan 1 ay önce bulunduğumuz yerde yaşamak istemediğini söyledi hem kafaya taktığı genci unutamadığı için hemde bulunduğumuz çevreyi sevmediği için bu evden çıkmak istiyor burda kalırsa daha fazla psikolojisinin bozulacağını ve intihar edip kendini öldüreceğini söylüyor bende korktum tabi daha öncede 2 kez intihar etti ve hastanede yatmıştık şmdi ben bu evden çıkarsam pişman olurmuyum diye kaygılanyorum
aylık ev aradım buldum tam istediği yerde evli 2 ablası ve abisine yakın çevrede sizce bu durumda ben ne yapmalıyım fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim

Kızınıza ne tür bir tedavi uygulandı psikolojik anlamda?
İlaçlardan ve hastanede yattığından bahsediyorsunuz, bana pek dıoğru bir tedavi uygulanmış gibi gelmedi. Zira doğru uygulanan tedaviler muhakkak bir şekilde sonuç verir.

geçen aya kadar her 15 günde risperdal iyne ve akineton onun yanında soliyan hap ama şimdi eski doktorun tedavisine devam ediyoruz abizol tablet günde bir tane tanısı kronik şzofrn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…