hanımlar eşinizin sevdiğiniz ve sevmediğiniz yanları neler ;)

Ben esimi seviyorum ve mutluyum

Memnun olmadığını : bir şeyi çok detaylı araştırır, sakin olmaz acelecidir, sinirlenince çok bağırır.

Memnun olduğum : ev işinde yardımcı, çocukla ilgilenir, süprizler yapmayı sever, yemek seçmez, eğlenmeyi sever, beni kimseye ezdirmez, evle ilgilenir, beni çok bunaltmaz.

Sevmedigim bir konu oldugunda ya da konusmamiz gereken tartismayi hic sevmez tartismadan kacar sakinligi tercih eder.bense tartismayi severim dogru bi sekilde karsilikli fikirlesmeyi ama esim kizdigim zamanlar ya cok sakin ya da konusamicak kadar sinirli olur bendd tikanir kalirim kendim calar kendim oynarim sora bi sekilde tamam dedigin olsun der baska da demez barisiriz sukur baska yol kalmiyor cnku :KK70: ay cok snir bozucu ama benm adam da bole antikaligi var iste idare edioz artilari fazladir yinede sagolsun allah herkrsin evine huzur versin

Sevdiğim yönleri: Eşim her konuda destekçim, her zaman arkamda durur ve beni savunur. Yeni evlendik ama istediğimde kendi gelemiyosa da beni ailemin yanına gönderir, sorun yapmaz. En azından şimdilik yapmıyo. Eskiden çok kıskançlık yapıyodu, makyaj ve kıyafetime çok karışıyodu ama artık eskisi kadar değil. Makyaj konusunu tamamen aştık, istediğim gibi makyaj yapabiliyorum. :cool:Verdiği sözleri tutar. Yapamayacağı şeylere söz vermez (en sevdiğim huyu bu) Evde kedi köpek beslemek istemese de hayvanlara karşı benim kadar merhametli birisi. Ondan çok iyi bir baba olacağını düşünüyorum :)

Sevmediğim yönleri: Ben çok planlı programlı bir insanım eşim öyle değil. Çok rahat bir insan. Bir şeye hemen karar vermez, hep düşünelim daha zaman var der. Bense hemen her şey olsun alınsın zamanında isterim. Tek anlaşamadığımız nokta bu.:KK28:

X