Mesela ben başlayım ;
Sevdıklerım : Kavga anında bagırıp çagırmaz ben konusurum o susar, kıbardır, duzenlıdır, temızlıge önem verir, çocukları çok sever ve iyi bir babadır, aileme ve cevreme karsı hep saygılıdır, benim kıyafetime-görüştüğüm insanlara-aile ilişkilerime karışmaz,iyi bir yol ve tatil arkadaşıdır,yemek aramaz, ütüsünü kendi yapar, evine bağlıdır hatta ev kuşudur desem yeridir, beni özgür bırakır (arada engel teşkil etmeye çalışır ama sözde kalır, ben bildiğimi yaparım)...
Sevmediklerim: Parasal konularda sorumsuzdur, yalan söyleme huyu var, duygularını belli etmez, hayatında olup bitenleri benimle paylaşmaz, ev işleri konusunda tembeldir, kafasına koydugunu yapar, yemek aramaz ama yemek seçer.
İkimizin ortak özelliği: Özgürlüğümüze çok düşkün olmamız, arada yalnız kalmayı sevmemiz, kendi çapımızda inatçı oluşumuz.
Neden o derseniz??? Öncelikle seviyorum, ikinci olarak beni kısıtlamaması benim için çok önemli bir etken.
Burada kendim de dahil hep eşlerimizden dert yanıyoruz yaa ama buna ragmen onlarla birlikte olmaya devam ediyoruz, kendimizi bir tartalım istedim