Bu konu için bir iki yıl önce başlık açmıştık haftalarca yazıştık sonra bir arkadaşımız eşinin ücretsiz site yapabileceğini bizim de ürünlerimizi orada satabileceğimizi söyledi herkes hazırlık yaptı ürünlerin fotoğrafları çekildi açıklamalar yapıldı sitede yayımlanmaya başladı, sürekli uyarı alıyorduk ürünler yeterli sayıda olmadığı için..bu bir kaç ay sürdü değil satış yapmak benzeri bir söz bile duyamadık.... bir gün hepimizin ürünlerinin silindiğini gördük siteye yeni düzenleme gelmişti tekrardan yüklememiz gerekiyormuş vs, bir çoğumuzu da küstürdü bu olay ve tekrar ürün eklemedik halen site duruyormu bilmiyorum ama pazar olmadan bu tip işler zor arkadaşlar hazır pazarınız olmalı, neler düşünüldü bir dükkan kiralamak isteyenler oldu herkesin adına orada sergilensin dendi bir sürü fikir atıldı ortaya ama malesef ki çıkış yolu bulamadık...
mesela benim önceden el işi üzerine dükkanım vardı o zaman ne takı ne kurdele nakışında siparişlere yetişemiyordum ama kapatmak zorunda kaldım evde oturmaktan da köreldim çevre yok bir şey yok...