Nakış HANIMLAR el emeği göz nuru elişlerimizi nasıl deqerlendirebiliriz

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

ErGiNSeNa

Umuda yolculuk..
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
13.079
15
slm hanımlar bizler marifetli ev hanımları olarak emek verdiqimiz özene bezene yaptıqımız güzel ve kaliteli elişlerimizi hep deqerlendirmek istemişizdir bu topiqi açarak birbirimizle yardımlaşıp madi açıdan aile bütçemize katkıda bulunabileceqimizi düşündüm ben ist de yaşıyorum ve kurdele nakışı yapıyorum başka şeylerde var yaptıqım siz neler yapıyorsunuz ve bunları nerelerde deqerlendirip bütçemize katkı saqlayabiliriz :hulya:

günaydın kızlar anlaşılan kimse yaptıklarını deqerlendirmek istemiyor sayfaya giren arkadaşlar yorum yapmadan çıkmayalım lütfen yorum yapmazsak alternatifte üretemeyiz

hımmm güzel bir başlık olmuş... ben de evde şal dantel ve iğne oyası yapıp satıyorum.. şu an kurdela nakışına merak saldım onu da öğreneceğim inşallah...

bende makina nakışı bohça seccade yapıp satıyorum.birde makrameyle uğraşmayı çokseviyorum...

Bu konu için bir iki yıl önce başlık açmıştık haftalarca yazıştık sonra bir arkadaşımız eşinin ücretsiz site yapabileceğini bizim de ürünlerimizi orada satabileceğimizi söyledi herkes hazırlık yaptı ürünlerin fotoğrafları çekildi açıklamalar yapıldı sitede yayımlanmaya başladı, sürekli uyarı alıyorduk ürünler yeterli sayıda olmadığı için..bu bir kaç ay sürdü değil satış yapmak benzeri bir söz bile duyamadık.... bir gün hepimizin ürünlerinin silindiğini gördük siteye yeni düzenleme gelmişti tekrardan yüklememiz gerekiyormuş vs, bir çoğumuzu da küstürdü bu olay ve tekrar ürün eklemedik halen site duruyormu bilmiyorum ama pazar olmadan bu tip işler zor arkadaşlar hazır pazarınız olmalı, neler düşünüldü bir dükkan kiralamak isteyenler oldu herkesin adına orada sergilensin dendi bir sürü fikir atıldı ortaya ama malesef ki çıkış yolu bulamadık...
mesela benim önceden el işi üzerine dükkanım vardı o zaman ne takı ne kurdele nakışında siparişlere yetişemiyordum ama kapatmak zorunda kaldım evde oturmaktan da köreldim çevre yok bir şey yok...

üzücü bir durum okadar emek boşa gitmiş biz o kadar uzun boylu olmasada farklı şeyler yapabiliriz mesela çeyiz maqazaları var bu tür yerler tesbit edip birbirimize önerebiliriz

bende makina nakışı bohça seccade yapıp satıyorum.birde makrameyle uğraşmayı çokseviyorum...

hmm makina nakışı ve makrame.. bir dönem bende makina nakışı kursuna gitmiştim 18 yıl önce falandı çok şeyşer yaptım ama şimdi pek ilgimi çekmiyor açıkçası kurdele nakışı çok daha popüler bence mekramede yaptım okul yıllarında ama halen varmı bunları kullananlarbilmiyorumkismile

hımmm güzel bir başlık olmuş... ben de evde şal dantel ve iğne oyası yapıp satıyorum.. şu an kurdela nakışına merak saldım onu da öğreneceğim inşallah...

bende şal yapıyorum arada iqne oyasıda yapıyorum ama inan en keyiflisi kurdela nakışı kesinlikle öqrenmelisin ayrıca deqerlendirmek istersen kurdela nakışı havluları çok güzel satılıyor gerçekten mükemmel oluyor ben hiç vakit kaybetme derim a.s

sağol canım ama kursa gitmeden biraz zor olacak... netten bir kaç video indirdim... malzemelerimi bulur bulmaz hemen başlamayı düşünüyorum... evde tek başıma yapabildiğim kadar artık...

sağol canım ama kursa gitmeden biraz zor olacak... netten bir kaç video indirdim... malzemelerimi bulur bulmaz hemen başlamayı düşünüyorum... evde tek başıma yapabildiğim kadar artık...

Canım yurtdışındasın sanırım kursa gitme imkanın bunun içinmi yok yoqsa çocuklarmı küçük ben olabildiqim kadar sana yardımcı olurum opuyorumnanaktan

aaa yok canım konyadayım... 2 tane küçük bebeğim var o yüzden gidemem.. burada bırakabileceğim kimsem de yok...çok sağol canım... başladığım zaman rahatsız ederim ozaman seni... gerçekten çok sevindim...:dancepuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Her zaman her konuda bana yazabilirsin canım yardımım dokunursa ne mutlu bana :1hug:

merhaba

ben islemeli veya dantelli saten kumastan yapili veya goze hos gelen herhangi bir el/makina isciligine sahip lavanta keseleri ariyorum bu alanda elinde urunleri olan varsa benimle irtibata gecebilir.

Sevgiler

Merhaba Erginsena

ozel mesajınızı aldım fakat benım ozel mesaj atma yetkım henuz yok burdan okursunuz umarım cevabımı. Lavanta keselerınızle ılgılenırım tabıkı bana maıl atabılır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…