Hanımlar doğum kontrol hapını bıraktıktan ne kadar bir süre sonra hamile kaldınız

Ben bugün gidip ka tahlili yaptırdım hcg hormonu 13.3 çıkmış 1 haftalık gebelik değerine denk geliyor ama çok düşük bir değer bu herke3 400 500lerden bahsediyo sıkıntılı bir durum mu var ne oldu anlamadım ki testi yaptırdım çıktım geldim sonuçlara da netten baktım 5den küçükse negatif üstündeyse pozitif diyor of of bu nasıl bir değer anlamadım gitti hasta mıyım yoksa ya

1,5 yıl yasmin kullandım,ılacı bırakır bırakmaz hamile kalamayacağımı düşünüyordum ama ilk ay Allah nasip etti. çok kafanıza takmayın,bünyeden bünyeye değişiyor. hapı bırakınca hiç adet görmedim, ben adet düzensizliği diye düşünüp doktora gittiğimde doktorum tahlil istedi. ilk tahlil sonucumda kan 156 çıkmış. sağlıklı bir gebelik için 300 olması gerekiyor dediğinde çok korkmuştum. 2 gün sonra tekrar tahlil istedi doktorum 328 çıktı. sizde 2 gün arayla kan tahlillerinizi tekrarlayın. yükselme gösterip göstermediğini zaten doktorunuzda öğrenmek ister

Allah hepimize bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…